Sanal aldatma

kulağa bile garip geliyor değil mi? benim hanım beni aldattı ama özünde iyidir, beni sever, vs vs
ya da beni aldattığı adam evli ve çirkinmiş o yüzden boşanmayacağım, genç ve yakışıklı olsa boşardım...
biz bu kafadan kurtulmadıkça, kadını damgalayıp erkeği aklamaya devam ettikçe bunların sonu gelmez.

Elbette unutamazsin cunku aldatmanin sanali gerçeği olmaz. Sen yapsan eşin seni affedermiydi ? 3 cocuk var elbette artisini eksisini tartip devam etme karari almissin ama süreç zor ne bugun ne yarin unutamayacaksin bir kere o kusku girdi icine. Allah yardimcin olsun.

Heyecan peşindeki adamın affedilmesi ayrı .... heyecan peşindeki adam için kendini , tarzını değiştirip ; ekstra çaba sarfedip , onu tekrar kazanmaya çalışmak ayrı .

Konu sahibi ayrılır ya da ayrılmaz ... Ama affetti ise de ; kıçına deri don mu giyer , acayip fantaziler mi sunar , ağzıyla kuş tutup kuş sütü eksik masalarda yemekler mi hazırlar ... her ne yapılacaksa kadını tekrar kazanmak için adam yapmalı ! Kadın değil .

İşte bu yanlış kardelen ... Elin adamı gelip senin aklını çelebiliyor mu ? Erkeğin fahişesi(!) sana musallat olsa sen hemen yelkenleri suya mı indirirsin ?

Eşin saçma salak bir muhabbetin içine girmiş . Bile isteye girmiş .

Affetmişsin , anlattığına göre o da eşek gibi pişmanmış . Kadına yazdıpın sıfat eşini aklamaz

Kadın kocasına hesap verecek verecekse ; senin derdin eşin olmalı .

İçerik karışık değil .

Evet şu yazılanlardan bir ilişki çıkmaz .

Ama meydan verilen muhabbet çok çirkin .

Dostane değil kardelen . Cilveleşme .

Hele fotolar ?

Ben içime kapanık sessiz biriyim eşime kadının tarzı cazip geldi diye düşünüyorum

Hımmm tamam o zaman adam haklı mı diyelim ?

Yapma kardelen

Bak ben sana ayrıl demiyorum , ayrılmayacaksın biliyorum da .

Ama bir kılıf arama .

Bırak yaptığı aptalca şeyi telafi edecek o olsun .

Sen resmen "ee ben sıkıcı bir kadınım , o renkli kişilik onu cezbettiye " getirmişsin lafı.

Hiç birimiz 4/4 lük birileri ile evli değiliz , bizde değiliz . Eşimizde bulamadığımız her eksikliği dışarda mı arayalım ???

Bu tarz savunmalar hep erkegin fitratinda var yapar kadinda affeder dizini kirar oturur diye bizlere empoze edilen sacmaliklardan iste. Erkek yaptiysa kadinda eksiklik vardir o kendine ceki duzen versin anlayisindan.

Hayır arkadaşım yanlış anlaşıldı güzel ve bekar olsa eşimin ona aşık olma ihtimali olurdu
Kız kocam beni evli kadınla aldattı hemi de BENDEN BİLE çirkindi kadın:))) Ben boşandım kadın hala evli... Bak affet ama bunlarla avutma kendini...

Bi de kadını telefonuna Ersan Abi diye kaydetmişti... Benim bildiğimi bilmiyordu ama... 3 gün evvel öğrenmiştim bende. Olayı hazmetme evresindeydim daha...
İşte neyse bir sabah kapı çaldı. Su istemiştim o geldi... Eşim kim geldi diye seslendi içerden. Ersan abin geldi dedim. Böyle gayriihtiyarı. Plansız, hesapsız... Nasıl beynimin her zerresiyle düşünüyorsam olayı ağzımdan çıkıverdi... Bir telaş bir panik yerinden fırladı. Koridordaki halıyı kaydırıp ayaklarıma kapandı. Sucunun surat ifadesi şahaneydi... Neyse işte ben boşandım...

ne kolay buradan atıp tutmak ya! sen kimseye kulak asma tatlım, o çocukları düşün. yazık günah fb'da mesaj atmayan erkek mi var sanki sana akıl verenlerin kocaları atmıyor. instagramda çıplak kadınlara ağızları açık bakmıyorlar. O zaman kimse evli kalmasın değil mi?
Bu tarz küçük şeyler için yuva yıkılmaz kızlar.

Arkadaşlar şuan eşim peşimde pervane nasıl diyeyim beni kazanmak için herşeyi yapıyor yani bi kadın eşinden ne isterse hepsini yapıyor evliliğimiz daha bi güzel oldu zaten ilgisiz bi eş degildi ama öyle jest surpriz falan yapmazdı şimdi hersey dort dortluk ipler benim elimde herşey çok güzel bir daha hata yapma lüksü yok onun bilincinde ama ben hep geçmişte takılı kalıyorum sizlerin yardımları sonucu anladığım sanırım en mantıklısı psikolojik destek almak

bzim oralrda bı laf var akıl veren çok olurda ekmek veren olmaz yanlıs anlasılmasın yapanı savunmuyorum herkımkı kadın yada erkek eşinı altadıyorsa Allaha havale edıyorum o verır cezalarını bız ne desek boş sen kendı vıcdanınla aklınla karar ver ama ortada 3 ufak çoçuk var boşanmak kolay çoçuklar olmasa çek kapıyı çık derım ama şimdı onlar var aldatmanın sanalı olmaz ama en azından beraber yakalasan hiç affı olmaz affetme tabıkı yaptıgına pişman olacak duruma getır ama boşanma derım

Madem ayrilmadiniz aklinizdan cikarmaya calisin bir sekilde.kolay degil tabi.gerekirse bir psikokoga gidin.cunku kendinizi yer bitirirsiniz bunu dusune dusune.aldatma sonrasi devam etmek hic kolay birsey degil.bircok sikinti yaratir beraberinde.bir de insallah tekrarlamaz ama oyle birsey olacak olursa yine ayrjlmayi dusunmeyecekseniz sakin bir daha arastirip da ogrenmeyin

Ben ona en son konuşmamda dedim eğer beni sevmiyorsan ayrılmaya hazırım sessizce bitirelim dedim eğer devam etmeyi seçiyorsan böyle bir şeyi tekrarlarsan senden sessizce ayrılmam seni herkese rezil ederim ailen kimsenin yüzüne bakamaz onları da rezil edersin çocukların yüzünü dahi göremezsin ben gidip te anamın evinde oturmam yaşadığım yeri bulamazsın seni işinden ederim (eşim devlet kurumunda çalısiyor daha önce çalıştığı yerde biri aldatma yüzünden işinden oldu) herşeyi göze alıyosan kendine güveniyosan devam edelim dedim.Devam etmeyi seçtiğine göre sevdiğini düşünüyorum yoksa niye sevmediği bi insanla aynı evde yaşasın.ben onu sevmiyor olsaydım çocuklarımı alır giderdim zaten

Hep öyle olur zaten canım.Adam seni sevdiğinden değil onu bırakma affet diye yapıyor yani.Kadınlar da beni hala seviyor da ağzında bir kuş tutmadığı kaldı diye düşünüyor.Bak hep aynı.Birkaç istisna bulursun burda eşim de hemen hatasını kabul etti beni aldattığını söyledi boşanmak istedi diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…