Sanal aldatma

Ben burda eşimi savunmuyorum arkadaşlar lütfen konu dağılmasın o zaten bu olay ortaya çıktığında benim yaptığım şerefsizlik or...luk dedi benim dememe kalmadan

Bu aldatılma konularında 10-15 yorumdan sonra konuyu açan arkadaşlar başlıyorlar eşlerini savunmaya, hafifletici sebepler sunmaya... Konuyu açarken de mutlaka araya ya eşim beni çok seviyor, ya da birbirimizi çok seviyoruz sıkıştırılmış oluyor ki sonra " aaaaaa kadın hem aldatıldı verdi veriştirdi kocaya, sonrada dönüp barıştı " diyen olursa sebep olarak gösterebilsin diye... Bir de bu sanal aldatma, face aldatma, telde aldatma gibi kategorilere cidden kafam basmıyor. Adamın bir kere aklı kaymış işte. Fiiliyata dökemeden de yakalanmış.... Zamanla ustalaşıp yakalanmamayı beceriyorlar işte...
Herkesin hayatı ve zamanı kendine ve koşullarına göre işler. Eşinizi affedip evliliğinizi sürdürme kararı alabilirsiniz. Çünkü bu sizin hayatınız, ama adamları için de hafifletici sebepler bulup aklamaya çalışmayın nolur ? Kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz alacağınız kararlar için. Ve kendinizi daha iyi hissetmek için de f...... gibi söylemlerle ahlak güzellemesi yapmayın... Kocanızın kafasına silah dayamadı ya bu kadın... Konuşmasaymış...
Ben asla yapmam öyle şey diyorsunuz, aynısını da eşinizden beklemek en tabi hakkınız... O da yapmayacak, yapmamalı...

Bu fake hesabı nasıl buldunuz bir kadınla yazışmak için alınan hesap kolay bulunabilecek bir şey değildir herhalde hem unutamıyorsanız ayrılın diyeceğim yuvam yıkılsın istemiyorum seviyorum, eşim pişman diyorsunuz ben buna inanmıyorum. Bir kere buna kalkışan sular durulunca yine kalkışır o yapıda çünkü heyecan peşinde. Gerçek bu. Ama madem kabul ettiniz o zaman burada konu açıp bize ne yapacağım da demeyin.

Eşimı çok seviyorum oda beni seviyor
yani şunu yazmışsınız artık ne denebilir ki? O da sizi seviyorsa severken bi de aldatayım mı dedi. Bunu söylemeseniz daha iyiydi kendinizi sizi sevdiğine mi inandırmaya çalışıyorsunuz anlamadım. Mutlu olun demekten başka diyecek bir şey yok.

Ya aşırı sinirleniyorum böyle şeyler okuyunca. Aldatma tek taraflı mı oluyor ben yanlış biliyorum galiba?! Kadına rahatlıkla fahişe diyebiliyorsunuz (aldatma eyleminin bir tarafıdır kendisi tamam) ama kocanıza (aldatmanın bir diğer tarafı) da toz kondurmuyorsunuz ona gelince "bu adam nasıl böyle bir şey yapar" diyorsunuz. Kocanıza da layığıyla bir terim bulsanıza. Nedir bu anlamıyorum! Bu kafayla kocanızla mutlu mesut yaşarsınız siz ama daha çok aldatılırsınız gibi geliyor.

Yok bundan sonra yapamaz onun garantisi elimde benim sorunum geçmişi unutmak

Ben burda eşimi savunmuyorum arkadaşlar lütfen konu dağılmasın o zaten bu olay ortaya çıktığında benim yaptığım şerefsizlik or...luk dedi benim dememe kalmadan

Ya kocan kendisine demiş de sen ne diyorsun sorun burada. Kadın belki kocanın evli olduğunu bile bilmiyor hemen nasıl kolay "fahişe" diyip işin içinden çıkmak. Kocan bi kendine hakim olup ona buna yazmasa ya önce. Size de yazık sonra adam tepenize binecek böyle tavırdaysanız evde de. Sonuçta siz de hak etmiyorsunuz her insan gibi aldatılmayı.

Ayrica ben kocama toz konduramuyor değilim söylenmesi gereken herşeyi söyledim hakaret ettim küfür ettim herşeyi yaptım yüzüne sadece haklısın dedi

Yok bundan sonra yapamaz onun garantisi elimde benim sorunum geçmişi unutmak

Kendinizi şöyle motive edin bence. Nasıl olsa bir daha yakalarsam ya da olur da yaparsa yine affetmeyeceğim o yüzden şuan beklemedeyim takipteyim artık önümüzdeki zaman benim için önemli diyin. Unutmayın ama aşağılara itin yaşadığınızı tekrarı olursa bunu hatırlamak için bekletin. Olmazsa zaten mutlu mesut yaşar gidersiniz. Olmaz mı?

Kocamın evli olduğunu biliyor beni biliyor faceden bakmış bana kızlar nasıl diye soruyor mesajlarında benim için esin çok güzel kadın çok şanslısın demiş

Çok iyi teşekkürler

Allah yardımcınız olsun. 3 çocukla çok zor.

biraz konu disi olacak ama profil resminiz cok guzel, bu filme bayiliyorum en sevdigim film

konu sahibi sizin probleminize gelince, ayrilamam diyorsunuz, o zaman unutmaya calismaktan baska careniz yok malesef. ya o deveyi gudeceksiniz, ya da bu diyardan gideceksiniz.

Çare olacağını bilsem giderim
Giden var mı acaba bilgi alsam

Gidenler var. Bu sitede de vardır. Sonuçta bu ne kendi çabanızla, ne de burdan bir iki insanın telkinleri ile çözebileceğiniz bir durum değil. Aile terapisine gitmenin belki de en geçerli nedeni sizinki. Aldatılıp affetmeye karar vermek. Bu büyük bir adım. Yaşanan büyük bir olay. Geride bırakmak için yardıma ihtiyacınız var.

"Sadece aldatan suçlu ve sorumlu değildir. "

Şu cümleden sonra size yazılacak bir şey kalmıyor. Birgün allah korusun aldatılırsanız sevgili kocanızı suçlamayın sakın, muhakkak vardır sizin kadınlığınızda bir kusur !

Konuşmanın içeriği nedir?

Bu sahneyi bende fark ettim. Bunu diyen adamda karisini aldatmisti. Gönderme güzeldi cidden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…