- 4 Nisan 2016
- 3.010
- 9.315
-
- Konu Sahibi kardelen3535
Ben burda eşimi savunmuyorum arkadaşlar lütfen konu dağılmasın o zaten bu olay ortaya çıktığında benim yaptığım şerefsizlik or...luk dedi benim dememe kalmadan
yani şunu yazmışsınız artık ne denebilir ki? O da sizi seviyorsa severken bi de aldatayım mı dedi. Bunu söylemeseniz daha iyiydi kendinizi sizi sevdiğine mi inandırmaya çalışıyorsunuz anlamadım. Mutlu olun demekten başka diyecek bir şey yok.Eşimı çok seviyorum oda beni seviyor
Arkadaşlar ayrıl diyenler haklısınız ama benim 3 kızım var maddiyat bir kenara bıraktım daha çok küçükler bir fahişe için onları babasız bırakmaya değer mi biraz da bu açıdan düşündüm eşim çocuklarına çok düşkün kızlarda babasına bizim mükemmel bir evliliğimiz vardı bu adam nasıl böyle birşey yaptı aklım almıyor unutmam lazım başka çarem yok
Yok bundan sonra yapamaz onun garantisi elimde benim sorunum geçmişi unutmakYa aşırı sinirleniyorum böyle şeyler okuyunca. Aldatma tek taraflı mı oluyor ben yanlış biliyorum galiba?! Kadına rahatlıkla fahişe diyebiliyorsunuz (aldatma eyleminin bir tarafıdır kendisi tamam) ama kocanıza (aldatmanın bir diğer tarafı) da toz kondurmuyorsunuz ona gelince "bu adam nasıl böyle bir şey yapar" diyorsunuz. Kocanıza da layığıyla bir terim bulsanıza. Nedir bu anlamıyorum! Bu kafayla kocanızla mutlu mesut yaşarsınız siz ama daha çok aldatılırsınız gibi geliyor.
Ben burda eşimi savunmuyorum arkadaşlar lütfen konu dağılmasın o zaten bu olay ortaya çıktığında benim yaptığım şerefsizlik or...luk dedi benim dememe kalmadan
Yok bundan sonra yapamaz onun garantisi elimde benim sorunum geçmişi unutmak
Kocamın evli olduğunu biliyor beni biliyor faceden bakmış bana kızlar nasıl diye soruyor mesajlarında benim için esin çok güzel kadın çok şanslısın demişYa kocan kendisine demiş de sen ne diyorsun sorun burada. Kadın belki kocanın evli olduğunu bile bilmiyor hemen nasıl kolay "fahişe" diyip işin içinden çıkmak. Kocan bi kendine hakim olup ona buna yazmasa ya önce. Size de yazık sonra adam tepenize binecek böyle tavırdaysanız evde de. Sonuçta siz de hak etmiyorsunuz her insan gibi aldatılmayı.
Çok iyi teşekkürlerKendinizi şöyle motive edin bence. Nasıl olsa bir daha yakalarsam ya da olur da yaparsa yine affetmeyeceğim o yüzden şuan beklemedeyim takipteyim artık önümüzdeki zaman benim için önemli diyin. Unutmayın ama aşağılara itin yaşadığınızı tekrarı olursa bunu hatırlamak için bekletin. Olmazsa zaten mutlu mesut yaşar gidersiniz. Olmaz mı?
Allah yardımcınız olsun. 3 çocukla çok zor.
Tekrar yapacak. Sen yakalarsan yine affedeceksin.Yok bundan sonra yapamaz onun garantisi elimde benim sorunum geçmişi unutmak
Yok bundan sonra yapamaz onun garantisi elimde benim sorunum geçmişi unutmak
Çare olacağını bilsem giderimAile terapisine gitme durumunuz var mı?
Çare olacağını bilsem giderim
Giden var mı acaba bilgi alsam
Çare olacağını bilsem giderim
Giden var mı acaba bilgi alsam
"Sadece aldatan suçlu ve sorumlu değildir. "Yanlış anlaşıldığım için üzgünüm ama, bir ilişki, evlilik de olsa, sürekli bir emek ister.
Eşlerden biri, eşini aldatmayı planladıysa, sadece aldatan suçlu ve sorumlu değildir bence, eğer bu sürekli olan bir şey, alışkanlık değilse.
bu zamanda kimse çantada keklik değil bence. tüm arkadaşlıklar ve tüm ilişkilerde de böyle.
nihayetinde ortada aldatma yok ama teşebbüs var bence. yol yakınken ilişki tekrar canlandırılması, yoksa aldatma olduysa zaten geç kalınmış, boşanmak ayrılmak en doğru bence de.
Eşim benden gizli face açmış bir kadınla yazışmalarını yakaladım ayrılma kararı almıştım ama 3 çocuğum var kendimi çok kötü hissettim hayatıma son vermek istedim çok kötü günler geçirdim 2 ay oldu öğreneli sonra affetmekten başka çarem olmadığıni gördüm kabullendim ama unutamiyorum unutmak istiyorum normal hayatıma dönmek istiyorum yardım edin bana.Eşimı çok seviyorum oda beni seviyor.hatasını anladı kabullendi çok kötü günler geçirdi pişmanlık yaşadı seni seviyorum sensiz yapamam diye yalvardı.Arkadaşım bana gelip böyle bi sorununu anlatsa boşan diye akıl verirdim bu benim için kabul edilmez birşeydi ama insan başına gelince herşey çok farklı oluyor 14 yıllık evliyim okadın aklıma geldikçe esimden nefret ediyorum ama çokta seviyorum vazgeçemiyorum çok karmaşığım napıcam ben 2 aydır can çekişiyorum resmen.uzun oldu kusura bakmayın
Dün akşam no309 adlı dizide şöyle bir dialog geçti;
1.adam: sence beni affeder mi?
2.adam: affeder ya, niye affetmesin.. zaten bu kadınlar herşeyi affediyor..!
Belki çok fark edilmeyen ama ince bir göndermeydi..!
Konuyu görünce, direkt bu sahne aklıma geldi..
.