eşinizin sizi sevdiğine nasıl bu kadar eminsiniz? test etmek için siz de onu sanaldan bi aldatın (ya da aldatmış gibi gösterin) bakalım o sizi affediyor mu, sizi sizin onu sevdiğiniz kadar seviyor mu?
çünkü benim mantığım aldattı ama seviyor u almıyor, asla da almayacak.
Çok doğru bi noktadan girmişsiniz.
Ben daha hiç aldatılıp da aldatmayı fiziksel aldatma, duygusal aldatma, sanal aldatma vs. vs. diye kategorilere bölen bi erkek görmedim mesela. Siz herhangi bi sekilde baska adamlarla yazışsanız eşiniz bundan ya sadece sanalda kalmış diye mi bahseserdi dürüst olun konu sahibesi.
Ya da kendisini aldatan karısı için mükemmel bi anne, çok iyi bi eş, o da beni seviyo biliyorum diyen bi erkek tanımıyorum ben. Daha çok namussuz, o...pu falan derler. Tabi sadece sözle kalırsa iyi, malum burası Türkiye kan çıkar 3. sayfa haberi olursunuz.
Aldatıldım ama affedeyim çocuklarımı annesiz bırakmayayım diyenini de duymadım. Daha cok bi daha cocuklarının yüzünü göstermicem moduna gecilir daha adama bırakmadan kayınvalide vs. tarafından.
Siz hayal edebiliyo musunuz mesela aldatılan arkadaşına abi sen de çok saldın kendini ilgiyi arttır, bakımlı ol, bi spor salonuna yazıl, yengeye bi çicek al yemeğe çıkar, üstüne başına bi çeki düzen ver bi kırmızı gömlek al (kırmızı donculara selam olsun) diye tavsiye veren bi erkek?
Affedin affetmeyin, boşanın boşanmayın bu sizin kararınız konu sahibesi. Ancak en azından sizi cok seven bi kocanız ya da iyi giden bi evliliginiz oldugu konusunda kendinize masallar anlatmayın. Aşacaksanız bile bunu yüzlesmeden yapamazsınız.