- 13 Nisan 2014
- 814
- 505
- 43
-
- Konu Sahibi kardelen3535
Çok güzel yazmışsın,ama maddi durumu olanda kocayı bırakmıyor,araştırma var bu konuda,etrafınada gözlemliyorım,maddi durumu olan değil boşanan kadınlar,güçlü kadınlar boşanıuor,ne para ne çocuk bahane edıyor,
Teşekkürler aklıma yattı bu fikirKararınızı vermişsiniz o konuda bir yorum yapmayacağım.
Eşinizi takip etmeyi azaltırsanız daha huzurlu olursunuz. Kendinizi geri çekin. İlginizi azaltın. Sosyalleşerek kafanızı dağıtmaya bakın. Eşiniz çabalasın bundan sonra. Her zaman aklında sizi kaybetme korkusu olsun.
Arkadaşlar ayrıl diyenler haklısınız ama benim 3 kızım var maddiyat bir kenara bıraktım daha çok küçükler bir fahişe için onları babasız bırakmaya değer mi biraz da bu açıdan düşündüm eşim çocuklarına çok düşkün kızlarda babasına bizim mükemmel bir evliliğimiz vardı bu adam nasıl böyle birşey yaptı aklım almıyor unutmam lazım başka çarem yok
Bu nasıl bir yorum Allah aşkına. Karşı tarafa (bayana) bu yakıştırmayı acımasızca yapabiliyorken eşiniz çocuklarına çok düşkün bir baba sizi çok seven adam mükemmel evlilik nasıl oluyor. Eşinizin hiç suçu yok yani tüm suç o f.... de öyle
Eşime musallat olan bu kadın hemde evli olduğunu bile bile eşimde suçlu tabiki onu suçsuz görsem zaten bu kadar acı çekmem
Kırmızı doncular geldi
Yahu hem aldatılsın kadın hem de adamın ilgisini çekmek için efor harcasın.
Oooh erkek olmak varmış.
Bir de öyle masumlaştırarak yazmışsınız ki sanki adam misafirlere ikram edilecek kurabiyelerden aşırdı. "hesabını sor bir ara :)" nedir ya?
çok haklısın,ama cidden umursamayanda var,bir tuhaf durum,ama ben hiç evlenmedım,lakın görüştüğüm insanlarda şüphesi bile silip geçmeme nedne oldu,öle bir girdap asla yaşamam,yaş 38 oldu,asla,kızlar bıraz g,çl, durun,çürütmeyın kendınızı,Muhakkak öyle yapanlar da vardır.. Her halükarda zor bi durum.. Güven yok, sevgi var. Gelecek korkutuyor, geçmiş acı veriyor. Yeni bi düzen çok zor ama hicbir şeyde eskisi gibi değil... Bunun 'millet ne der' derdi, babasız çocuk buyutmesi, hergün artan kinin, şüphenin beynini çürütmesi, ezilen gururun, onurun vs, var da var...
Öyle bi girdap ışte bu ihanet...
Tabikide emin olamam ondan ayrılmak istediğimde ki üzüntüsünü pişmanlığını gördüm başka erkeklerle konuşamam ki ben başka yolu yokmu sevgisini anlamamıneşinizin sizi sevdiğine nasıl bu kadar eminsiniz? test etmek için siz de onu sanaldan bi aldatın (ya da aldatmış gibi gösterin) bakalım o sizi affediyor mu, sizi sizin onu sevdiğiniz kadar seviyor mu?
çünkü benim mantığım aldattı ama seviyor u almıyor, asla da almayacak.
Arkadaşlar ayrıl diyenler haklısınız ama benim 3 kızım var maddiyat bir kenara bıraktım daha çok küçükler bir fahişe için onları babasız bırakmaya değer mi biraz da bu açıdan düşündüm eşim çocuklarına çok düşkün kızlarda babasına bizim mükemmel bir evliliğimiz vardı bu adam nasıl böyle birşey yaptı aklım almıyor unutmam lazım başka çarem yok
Tabikide emin olamam ondan ayrılmak istediğimde ki üzüntüsünü pişmanlığını gördüm başka erkeklerle konuşamam ki ben başka yolu yokmu sevgisini anlamamın
Kırmızı doncular geldi
Yahu hem aldatılsın kadın hem de adamın ilgisini çekmek için efor harcasın.
Oooh erkek olmak varmış.
Bir de öyle masumlaştırarak yazmışsınız ki sanki adam misafirlere ikram edilecek kurabiyelerden aşırdı. "hesabını sor bir ara :)" nedir ya?