Sanal aldatma

Kadının en büyük düşmanı yine kadın iste!!!!!evli adamlara sarkan k...e'leri kaynar suyla haşlamak lazımunutulmuyor;ama boşanılmıyorsa;hazmetmek zor oluyor.Zamana birakin.

Muhakkak öyle yapanlar da vardır.. Her halükarda zor bi durum.. Güven yok, sevgi var. Gelecek korkutuyor, geçmiş acı veriyor. Yeni bi düzen çok zor ama hicbir şeyde eskisi gibi değil... Bunun 'millet ne der' derdi, babasız çocuk buyutmesi, hergün artan kinin, şüphenin beynini çürütmesi, ezilen gururun, onurun vs, var da var...

Öyle bi girdap ışte bu ihanet...

Kararınızı vermişsiniz o konuda bir yorum yapmayacağım.
Eşinizi takip etmeyi azaltırsanız daha huzurlu olursunuz. Kendinizi geri çekin. İlginizi azaltın. Sosyalleşerek kafanızı dağıtmaya bakın. Eşiniz çabalasın bundan sonra. Her zaman aklında sizi kaybetme korkusu olsun.

Arkadaşlar ayrıl diyenler haklısınız ama benim 3 kızım var maddiyat bir kenara bıraktım daha çok küçükler bir fahişe için onları babasız bırakmaya değer mi biraz da bu açıdan düşündüm eşim çocuklarına çok düşkün kızlarda babasına bizim mükemmel bir evliliğimiz vardı bu adam nasıl böyle birşey yaptı aklım almıyor unutmam lazım başka çarem yok

Teşekkürler aklıma yattı bu fikir

Aldatmanin sanali,manali kanali olmaz arkadasim olmazz!bu kurt icini kemirir durur ancak baska bir yerede varamazssin malesef...

Bu nasıl bir yorum Allah aşkına. Karşı tarafa (bayana) bu yakıştırmayı acımasızca yapabiliyorken eşiniz çocuklarına çok düşkün bir baba sizi çok seven adam mükemmel evlilik nasıl oluyor. Eşinizin hiç suçu yok yani tüm suç o f.... de öyle mi?!!

şu yoruma koptum

çok tatlısın

eşinizin sizi sevdiğine nasıl bu kadar eminsiniz? test etmek için siz de onu sanaldan bi aldatın (ya da aldatmış gibi gösterin) bakalım o sizi affediyor mu, sizi sizin onu sevdiğiniz kadar seviyor mu?
çünkü benim mantığım aldattı ama seviyor u almıyor, asla da almayacak.

çok haklısın,ama cidden umursamayanda var,bir tuhaf durum,ama ben hiç evlenmedım,lakın görüştüğüm insanlarda şüphesi bile silip geçmeme nedne oldu,öle bir girdap asla yaşamam,yaş 38 oldu,asla,kızlar bıraz g,çl, durun,çürütmeyın kendınızı,

Tabikide emin olamam ondan ayrılmak istediğimde ki üzüntüsünü pişmanlığını gördüm başka erkeklerle konuşamam ki ben başka yolu yokmu sevgisini anlamamın

O kadın f..şe ama sizin kocanız peygamber değil mi?

Kocanız evli barklı kadınlarla yazışan bir f..e bunu kabullenin , evliliğiniz de mükemmel değil bunu da kabullenin. Kendinizi kandırarak bir yere varamazsınız. Boşanın , boşanmayın affedin ama kendinizi kandırmayı bırakın bence.

Tabikide emin olamam ondan ayrılmak istediğimde ki üzüntüsünü pişmanlığını gördüm başka erkeklerle konuşamam ki ben başka yolu yokmu sevgisini anlamamın

bir adamın sevgisi dürüstlüğü, iyiliği, sadakati ile anlaşılır, sizinki sevgisinin ölçüsünü belli etmiş zaten yanılıyor muyum?
tabi ki üzülmüş ve pişman olmuş gibi davranır, çocuklarını ve evi çekip çeviren karısını kaybetmeyi göze alması kolay değil. pişkin pişkin he yaptım noolmuş demek de herkesin harcı değil.
bizim bir dayı vardı, yatakta basılsan inkar edicen diye akıl verirdi gençlere. o hesap işte, hep bir bahanesi vardır zamparaların.

Yanlış anlaşıldığım için üzgünüm ama, bir ilişki, evlilik de olsa, sürekli bir emek ister.
Eşlerden biri, eşini aldatmayı planladıysa, sadece aldatan suçlu ve sorumlu değildir bence, eğer bu sürekli olan bir şey, alışkanlık değilse.

bu zamanda kimse çantada keklik değil bence. tüm arkadaşlıklar ve tüm ilişkilerde de böyle.
nihayetinde ortada aldatma yok ama teşebbüs var bence. yol yakınken ilişki tekrar canlandırılması, yoksa aldatma olduysa zaten geç kalınmış, boşanmak ayrılmak en doğru bence de.

Ben burda eşimi savunmuyorum arkadaşlar lütfen konu dağılmasın o zaten bu olay ortaya çıktığında benim yaptığım şerefsizlik or...luk dedi benim dememe kalmadan

Dün akşam no309 adlı dizide şöyle bir dialog geçti;
1.adam: sence beni affeder mi?
2.adam: affeder ya, niye affetmesin.. zaten bu kadınlar herşeyi affediyor..!

Belki çok fark edilmeyen ama ince bir göndermeydi..!
Konuyu görünce, direkt bu sahne aklıma geldi..
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…