- 17 Nisan 2008
- 40
- 4
-
- Konu Sahibi kardelen3535
Kırmızı doncular geldiyauw kardeşim, hemen bunun için ayrılma kararı alınır mı?
hem madem çok seviyorsun bir de çocuklarınız da var.
Adam belli ki bir heyecan peşinde, belki arayış peşinde. Bence konuşmadan önce, ani bir karar vermeden önce,
(lütfen üzerine alınma - yani öyledir demiyorum ama fikrimce yani) kendini biraz daha alımlı haline getir, ilgini artır, kısaca, romantik birşeyleri tekrar yaşamaya bakın derim.
İnşallah olumlu bir etkisi olacaktır.
Fakat bu face olayını da atlama, hesabını sor bir ara :)
Çok güzel yazmışsın,ama maddi durumu olanda kocayı bırakmıyor,araştırma var bu konuda,etrafınada gözlemliyorım,maddi durumu olan değil boşanan kadınlar,güçlü kadınlar boşanıuor,ne para ne çocuk bahane edıyor,Tabi şimdi ayrıl demek dilekolay. Gönül isterdi ki dimdik ayakta durabilcek maddi gücünüz olsun, çocuklar kimseye muhtaç olmasın, çatır cutur bosayin. Ama hayat öyle toz pembe değil malesef...
Affet demek de dile kolay... Kolay mi yıllarca sevdiğin güvendiğin adamı başka bi kadınla ilgilendigini bilerek yaşamak.. Gururunu ezip kabullenmek...
Işte bu nokta tam bir araf..
İnsanoğlu robot değil ki affet komutunu verip tum duyguları sustursun. Bugün affetsen yarın kalbin yangın yeri... Verebileceğim tek tavsiye psikolojik yardım alın..
Terapi almayı bende dusunuyorum neler yapıyorlar geçmişı unutmakta faydası oluyormuBu olayın aynısını küçük Bi farkla yaşadık o da şu affeden eşim yapan ben ama çok acı çekiyoruz şuan terapi alıyoruz