- 9 Aralık 2014
- 686
- 356
-
- Konu Sahibi kardelen3535
Çok doğru bi noktadan girmişsiniz.eşinizin sizi sevdiğine nasıl bu kadar eminsiniz? test etmek için siz de onu sanaldan bi aldatın (ya da aldatmış gibi gösterin) bakalım o sizi affediyor mu, sizi sizin onu sevdiğiniz kadar seviyor mu?
çünkü benim mantığım aldattı ama seviyor u almıyor, asla da almayacak.
İçerik çok karışık ilk zamanlar günlük konuşmalar var dini konularda kadın sorular soruyor benimkide hoca sanki ya cevaplıyor kadının eşiyle sorunları var onları anlatıyor eşim ona akıl veriyor bizim hayatımızdan örnekler veriyor beni çok sevdiğini mutlu bir evliliğimiz olduğunu anlatıyor kadın ne güzel bi aile reisinin senin gibi eşim olsa falan diyor arada eşime sulanıyor kadın başka bir şehirde eşimi yanına çağırıyor ramazanda yazışıyorlar eşimde diyor napcaz diyor teravih mi kılıcaz böyle gevşek konuşmalar var eşim kadına pişttt Laz kızı falan diye hitap ediyor kadın eşime bebeğim diyor kadının argo konuşmaları var ağzı bozuk kendi kocasından benim herif diye bahsediyor arada iltifat ediyor benimkine sen benim dert ortağımsın hem babam gibisin hem abim gibisin diyor.en son günlerde de fotoğraflarını gönderiyor açık saçık baştan çıkarmaya çalışıyor yine eşimi çağırıyor yanına benimkide diyor gelsem ne olacak sonrası büyük pişmanlık olacak çocuklarının yüzüne nasıl bakacaksın falan diyor.böyle tuhaf sinir bozucu seylerKonuşmanın içeriği nedir?
ben en çok bu kısma takıldım.. 3 çocuğu olan bir kadın nasıl hayatına son vermek isteyebilir!! Nasıl başka çaresi olmadığını düşünebilir!! Nasıl bu kadar zayıf olabilirsiniz?? Sizin 3 çocuğunuz var yaa!! Altı üstü aldatıldınız!! Adamın teki sizi kendine yeterli bulmamış ve sanal gerçek farketmez başka birine gitmiş!! İnsanların başına neler geliyo da yaşamaya ayakta durmaya devam ediyolar!! Siz 3 evladınızı bu dünyada şeref...z bi adamın elinde bırakıp gitmeyi nasıl düşünebilirsiniz aklım almıyo!! Yazıklar olsun!3 çocuğum var kendimi çok kötü hissettim hayatıma son vermek istedim çok kötü günler geçirdim 2 ay oldu öğreneli sonra affetmekten başka çarem olmadığıni gördüm kabullendim
İçerik çok karışık ilk zamanlar günlük konuşmalar var dini konularda kadın sorular soruyor benimkide hoca sanki ya cevaplıyor kadının eşiyle sorunları var onları anlatıyor eşim ona akıl veriyor bizim hayatımızdan örnekler veriyor beni çok sevdiğini mutlu bir evliliğimiz olduğunu anlatıyor kadın ne güzel bi aile reisinin senin gibi eşim olsa falan diyor arada eşime sulanıyor kadın başka bir şehirde eşimi yanına çağırıyor ramazanda yazışıyorlar eşimde diyor napcaz diyor teravih mi kılıcaz böyle gevşek konuşmalar var eşim kadına pişttt Laz kızı falan diye hitap ediyor kadın eşime bebeğim diyor kadının argo konuşmaları var ağzı bozuk kendi kocasından benim herif diye bahsediyor arada iltifat ediyor benimkine sen benim dert ortağımsın hem babam gibisin hem abim gibisin diyor.en son günlerde de fotoğraflarını gönderiyor açık saçık baştan çıkarmaya çalışıyor yine eşimi çağırıyor yanına benimkide diyor gelsem ne olacak sonrası büyük pişmanlık olacak çocuklarının yüzüne nasıl bakacaksın falan diyor.böyle tuhaf sinir bozucu seyler
İçerik çok karışık ilk zamanlar günlük konuşmalar var dini konularda kadın sorular soruyor benimkide hoca sanki ya cevaplıyor kadının eşiyle sorunları var onları anlatıyor eşim ona akıl veriyor bizim hayatımızdan örnekler veriyor beni çok sevdiğini mutlu bir evliliğimiz olduğunu anlatıyor kadın ne güzel bi aile reisinin senin gibi eşim olsa falan diyor arada eşime sulanıyor kadın başka bir şehirde eşimi yanına çağırıyor ramazanda yazışıyorlar eşimde diyor napcaz diyor teravih mi kılıcaz böyle gevşek konuşmalar var eşim kadına pişttt Laz kızı falan diye hitap ediyor kadın eşime bebeğim diyor kadının argo konuşmaları var ağzı bozuk kendi kocasından benim herif diye bahsediyor arada iltifat ediyor benimkine sen benim dert ortağımsın hem babam gibisin hem abim gibisin diyor.en son günlerde de fotoğraflarını gönderiyor açık saçık baştan çıkarmaya çalışıyor yine eşimi çağırıyor yanına benimkide diyor gelsem ne olacak sonrası büyük pişmanlık olacak çocuklarının yüzüne nasıl bakacaksın falan diyor.böyle tuhaf sinir bozucu seyler
Cinsel şöyle var kadın eşiyle olan muhabbetini anlatıyor eşi buna yaklaşmıyormuş hep kadın istediğinde oluyormuş evde yanına gelmezmiş esı benimkide anlatıyor biz birlikte tv izleriz koltuğa uzanıp ben eşim yemek yaparken gider arkasından sarılırım şöyle yaparız böyle yaparız ev hayatımızı anlatıyor oda ne güzel falan diyor işte en son kadın resimlerini göndermiş sonra ben yakaladım zaten eşime diyorum bu resimlerden sonra giderdin yanına ben yakalamasaydım falan yok diyor o resimleri görünce midem bulantı tiksindim devam etmezdi diyo yemin ediyor bilmiyorum artık nekadar samimi kadın 40 yaşında bu arada eşim 39Cinsel muhabbetleri yok anladığım kadarıyla
Esınızı az buçuk tanırsınız fiziksel olarak beğeneceği bir bayan mı?Cinsel şöyle var kadın eşiyle olan muhabbetini anlatıyor eşi buna yaklaşmıyormuş hep kadın istediğinde oluyormuş evde yanına gelmezmiş esı benimkide anlatıyor biz birlikte tv izleriz koltuğa uzanıp ben eşim yemek yaparken gider arkasından sarılırım şöyle yaparız böyle yaparız ev hayatımızı anlatıyor oda ne güzel falan diyor işte en son kadın resimlerini göndermiş sonra ben yakaladım zaten eşime diyorum bu resimlerden sonra giderdin yanına ben yakalamasaydım falan yok diyor o resimleri görünce midem bulantı tiksindim devam etmezdi diyo yemin ediyor bilmiyorum artık nekadar samimi kadın 40 yaşında bu arada eşim 39
Resimlerden kadini begenmemis anlasilan. Demek ki begense...Cinsel şöyle var kadın eşiyle olan muhabbetini anlatıyor eşi buna yaklaşmıyormuş hep kadın istediğinde oluyormuş evde yanına gelmezmiş esı benimkide anlatıyor biz birlikte tv izleriz koltuğa uzanıp ben eşim yemek yaparken gider arkasından sarılırım şöyle yaparız böyle yaparız ev hayatımızı anlatıyor oda ne güzel falan diyor işte en son kadın resimlerini göndermiş sonra ben yakaladım zaten eşime diyorum bu resimlerden sonra giderdin yanına ben yakalamasaydım falan yok diyor o resimleri görünce midem bulantı tiksindim devam etmezdi diyo yemin ediyor bilmiyorum artık nekadar samimi kadın 40 yaşında bu arada eşim 39
Hayır değil zaten eşim konuşmaya başladığında neye benzediğini bilmiyor oyun sitesinde yazışmalarını başlıyor kadının sohbeti çekiyor sanırım onu kadının ağzı laf yapıyor konuşması argo erkek gibi kamyoncu ağzı varEsınızı az buçuk tanırsınız fiziksel olarak beğeneceği bir bayan mı?
Çirkin diye mi bitirmiyorsun ?Hayır değil zaten eşim konuşmaya başladığında neye benzediğini bilmiyor oyun sitesinde yazışmalarını başlıyor kadının sohbeti çekiyor sanırım onu kadının ağzı laf yapıyor konuşması argo erkek gibi kamyoncu ağzı var
Güzel ve bekar olsa zaten bitirirdim
Konuşmalarda bir aldatmadan çok eşiniz tarafından arkadaşça bir konuşma görünüyor ve farklılık arayışı bu.Hayır değil zaten eşim konuşmaya başladığında neye benzediğini bilmiyor oyun sitesinde yazışmalarını başlıyor kadının sohbeti çekiyor sanırım onu kadının ağzı laf yapıyor konuşması argo erkek gibi kamyoncu ağzı var
Güzel ve bekar olsa zaten bitirirdim