Sanal aldatma

Artık o kadını unut o yaşandı, bitti eşin için.
Madem affettin, şimdi yeni kadınlar olmamasına dikkat et.
Yani sen hala o kadına sinir olurken, Allah korusun, eşin yeniden aynı yanlışa düşebilir.
Ve bu konuyu kendi içinde düşünüp düşünüp eşine karşı öfkelenme.

Çok doğru bi noktadan girmişsiniz.

Ben daha hiç aldatılıp da aldatmayı fiziksel aldatma, duygusal aldatma, sanal aldatma vs. vs. diye kategorilere bölen bi erkek görmedim mesela. Siz herhangi bi sekilde baska adamlarla yazışsanız eşiniz bundan ya sadece sanalda kalmış diye mi bahseserdi dürüst olun konu sahibesi.

Ya da kendisini aldatan karısı için mükemmel bi anne, çok iyi bi eş, o da beni seviyo biliyorum diyen bi erkek tanımıyorum ben. Daha çok namussuz, o...pu falan derler. Tabi sadece sözle kalırsa iyi, malum burası Türkiye kan çıkar 3. sayfa haberi olursunuz.

Aldatıldım ama affedeyim çocuklarımı annesiz bırakmayayım diyenini de duymadım. Daha cok bi daha cocuklarının yüzünü göstermicem moduna gecilir daha adama bırakmadan kayınvalide vs. tarafından.

Siz hayal edebiliyo musunuz mesela aldatılan arkadaşına abi sen de çok saldın kendini ilgiyi arttır, bakımlı ol, bi spor salonuna yazıl, yengeye bi çicek al yemeğe çıkar, üstüne başına bi çeki düzen ver bi kırmızı gömlek al (kırmızı donculara selam olsun) diye tavsiye veren bi erkek?

Affedin affetmeyin, boşanın boşanmayın bu sizin kararınız konu sahibesi. Ancak en azından sizi cok seven bi kocanız ya da iyi giden bi evliliginiz oldugu konusunda kendinize masallar anlatmayın. Aşacaksanız bile bunu yüzlesmeden yapamazsınız.

Affetmisseniz öyle aradan yıllar geçse yine unutmazsiniz bu olayı. Mumkun degil
Eşiniz de aradan zaman geçip sular durulunca tekrar yapacak ahaa buraya yazıyorum. Öyle sizin sandığınız gibi bir seferlik kalmayacak.

Ayrıca hiçte mutlu bir evliliginiz yokmuş en azından kocaniz açısından beyfendi gitmiş yeni heyecan peşinde kosmus zaten. Önce bunuda bi kabullenin.

Elin kadınına fahise demeden önce kendi cok iyi aile babasi kocaniza iki laf edin. Yazinizda tek bir kötü üslup yok adama ama kadina gelince agziniz bol laf yapıyor maşallah.

Kocan aranmis bulmuş mikemmel kocan

Konuşmanın içeriği nedir?
İçerik çok karışık ilk zamanlar günlük konuşmalar var dini konularda kadın sorular soruyor benimkide hoca sanki ya cevaplıyor kadının eşiyle sorunları var onları anlatıyor eşim ona akıl veriyor bizim hayatımızdan örnekler veriyor beni çok sevdiğini mutlu bir evliliğimiz olduğunu anlatıyor kadın ne güzel bi aile reisinin senin gibi eşim olsa falan diyor arada eşime sulanıyor kadın başka bir şehirde eşimi yanına çağırıyor ramazanda yazışıyorlar eşimde diyor napcaz diyor teravih mi kılıcaz böyle gevşek konuşmalar var eşim kadına pişttt Laz kızı falan diye hitap ediyor kadın eşime bebeğim diyor kadının argo konuşmaları var ağzı bozuk kendi kocasından benim herif diye bahsediyor arada iltifat ediyor benimkine sen benim dert ortağımsın hem babam gibisin hem abim gibisin diyor.en son günlerde de fotoğraflarını gönderiyor açık saçık baştan çıkarmaya çalışıyor yine eşimi çağırıyor yanına benimkide diyor gelsem ne olacak sonrası büyük pişmanlık olacak çocuklarının yüzüne nasıl bakacaksın falan diyor.böyle tuhaf sinir bozucu seyler

3 çocuğum var kendimi çok kötü hissettim hayatıma son vermek istedim çok kötü günler geçirdim 2 ay oldu öğreneli sonra affetmekten başka çarem olmadığıni gördüm kabullendim
ben en çok bu kısma takıldım.. 3 çocuğu olan bir kadın nasıl hayatına son vermek isteyebilir!! Nasıl başka çaresi olmadığını düşünebilir!! Nasıl bu kadar zayıf olabilirsiniz?? Sizin 3 çocuğunuz var yaa!! Altı üstü aldatıldınız!! Adamın teki sizi kendine yeterli bulmamış ve sanal gerçek farketmez başka birine gitmiş!! İnsanların başına neler geliyo da yaşamaya ayakta durmaya devam ediyolar!! Siz 3 evladınızı bu dünyada şeref...z bi adamın elinde bırakıp gitmeyi nasıl düşünebilirsiniz aklım almıyo!! Yazıklar olsun!

Cinsel muhabbetleri yok anladığım kadarıyla

Hem sewiyorsunuz, hemde nefret ediyorsunuz...
Hangisi, karar vermelisin.
Nefretle aşk yan yana olur mu bir düşün...

Cinsel muhabbetleri yok anladığım kadarıyla
Cinsel şöyle var kadın eşiyle olan muhabbetini anlatıyor eşi buna yaklaşmıyormuş hep kadın istediğinde oluyormuş evde yanına gelmezmiş esı benimkide anlatıyor biz birlikte tv izleriz koltuğa uzanıp ben eşim yemek yaparken gider arkasından sarılırım şöyle yaparız böyle yaparız ev hayatımızı anlatıyor oda ne güzel falan diyor işte en son kadın resimlerini göndermiş sonra ben yakaladım zaten eşime diyorum bu resimlerden sonra giderdin yanına ben yakalamasaydım falan yok diyor o resimleri görünce midem bulantı tiksindim devam etmezdi diyo yemin ediyor bilmiyorum artık nekadar samimi kadın 40 yaşında bu arada eşim 39

onceklıkle cok zor bı durum gecmıs olsun mu dıyım bosanmıcakmıssın allah sabır versın mı dıyım ne dıyım bılemedım cunku ıkı ucu dezenfekte edılmesı gereken degnek

sonra esım benı sevıyor bende esımı cumlesını bı kenara bırakın gercegı konusun
esınız sızı sevse aldatmazdı
sızde bosanamayacagınız ıcın bosanma sonrası yasanılacak zorluklara gogus germe cesaretınız olmadıgı ıcın bunu dıyorsunuz bunu hepımız bılıyoruz

affettıysen affet ozaman unut

ama benım kadınlara bı tavsıyem var
yakaladıgınızda bosanmayacaksanız adama bıldıgınızı bellı etmeyın
onun gozunde onurunuz gururunuz bıtmesın
nasılsa affettı hep affeder der bukez cekınmeden yapar ve mutlaka devamı gelır

Esınızı az buçuk tanırsınız fiziksel olarak beğeneceği bir bayan mı?

Resimlerden kadini begenmemis anlasilan. Demek ki begense...

Esınızı az buçuk tanırsınız fiziksel olarak beğeneceği bir bayan mı?
Hayır değil zaten eşim konuşmaya başladığında neye benzediğini bilmiyor oyun sitesinde yazışmalarını başlıyor kadının sohbeti çekiyor sanırım onu kadının ağzı laf yapıyor konuşması argo erkek gibi kamyoncu ağzı var
Güzel ve bekar olsa zaten bitirirdim

Gerçekten seven hic bir erkek ve kadın aldatmaz sadik kalmak sevgiden gelir

Calisiyomusunuz maddi durumunuz imakniniz nedir bilemem ama tahminen eşinin sizi gecindirmesine alismissin calismiyosun diye düşünüyorum çünkü boyle durumlarda maddiyat çok çok önemlidir bi kadin için veya ailenizden yanada bi sıkıntı olabilir bilemem ama sevgi kapatmaz boyle bi ayıbı ve sende kaç yıl geçerse geçsin sindiremeyeceksin unutulabilir bisey değil keske olmasaymış ama ayni evi kullanabilirsiniz cocuklar için ama ayni yatak zor gelecektir

Üzüldüm sadece ne deyim kendini yıpratma seni düşünmeyen adam için sevgi değil aliskanlikta olabilir hissettiğin sey

Bu seksi gecelik önericiler yüzünden işimi gücümü bırakıp çamaşır satmaya başlayacagım
Daha çok kazanırım
Hele bu tip düşünenlerin yogun oldugu yere tezgah açarsam patladı gitti

Çirkin diye mi bitirmiyorsun ?
Anladım

Aldatmanın sıfatı olmaz. Sonraki kelime aldatma ise önemsizdir önündeki. Durumunuz zor gerçekten. Karar vermek çok çok zor. eşiniz sizi seviyorsa neden başkasıyla konuşma ihtiyacı hissetti? o zaman iki seçenek var. Ya çocuklara dalıp eşinizi ihmal ettiniz yada eşiniz karakter konusunda sıkıntılı. E burayı geçtik diyelim. Siz kabulleniyorsanız eşinizi unutacaksınız o kadını ve hiçbirşey olmamış gibi devamm. Hem unutmayıp hemde eşinizle devam edeckseniz yola ayrılıktan daha zor bir süreç yaşarsınız

Konuşmalarda bir aldatmadan çok eşiniz tarafından arkadaşça bir konuşma görünüyor ve farklılık arayışı bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…