- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
-
- Konu Sahibi kardelen3535
Seni çok sevdiğinden aldatmış tabi haklısın.Ben ona en son konuşmamda dedim eğer beni sevmiyorsan ayrılmaya hazırım sessizce bitirelim dedim eğer devam etmeyi seçiyorsan böyle bir şeyi tekrarlarsan senden sessizce ayrılmam seni herkese rezil ederim ailen kimsenin yüzüne bakamaz onları da rezil edersin çocukların yüzünü dahi göremezsin ben gidip te anamın evinde oturmam yaşadığım yeri bulamazsın seni işinden ederim (eşim devlet kurumunda çalısiyor daha önce çalıştığı yerde biri aldatma yüzünden işinden oldu) herşeyi göze alıyosan kendine güveniyosan devam edelim dedim.Devam etmeyi seçtiğine göre sevdiğini düşünüyorum yoksa niye sevmediği bi insanla aynı evde yaşasın.ben onu sevmiyor olsaydım çocuklarımı alır giderdim zaten
Evet aldattı ama arada aşk yok öyle olsa biterdi bu kadın kocamın egosunu tatmin etmiş konuşmalarda birbirleri ne seni seviyorum falan yok kocam ona canım aşkım v.s dememiş kadın buna asılmış benimkide kendini bişey sanmış boş kaldığında bunla gevezelik yapmış.ben kocamı bu hatasıyla kabullendim benim için bundan sonrası önemli sorunum unutmakSeni çok sevdiğinden aldatmış tabi haklısın.
Devam et etme karar sizin kimse karışamaz lakin gözünüzü kapatmayın, seven insan neden aldatsın?
Hanımefendi aldatmış, bunun cinseli duygusalı mı var? Bir insan kendini nasıl kandırır'ın örneğisiniz. Tekrarlıyorum böyle bir şey unutulmaz alzheimer olursanız belki. Halam kocası tarafından 12 sene önce aldatıldı affetti. Geçen konusu açıldı hüngür hüngür ağladı. Bu nasıl unutulur.Evet aldattı ama arada aşk yok öyle olsa biterdi bu kadın kocamın egosunu tatmin etmiş konuşmalarda birbirleri ne seni seviyorum falan yok kocam ona canım aşkım v.s dememiş kadın buna asılmış benimkide kendini bişey sanmış boş kaldığında bunla gevezelik yapmış.ben kocamı bu hatasıyla kabullendim benim için bundan sonrası önemli sorunum unutmak
Bu söyledikleriniz yapıldı 1 ay ayrı yaşadık hafta sonları görüştük sadeceAldatma belki affedilebilir ama herkes neler olduğunu tam anladığında;
Adam kendi duygularını tartmalı, neden nasıl bu yola girdi,
Kadın kendi duygularını tartmalı, sevgisi devam ediyor mu, bazı arkadaşların dediği gibi kendisinin de hatası olmuş olabilir mi...
Ama bunlar aynı evde yaşayarak bence olmaz, evlilik bitirilmeyecekse bile bir dönem ayrı yaşanmalı bence.
Evet haklısınızHanımefendi aldatmış, bunun cinseli duygusalı mı var? Bir insan kendini nasıl kandırır'ın örneğisiniz. Tekrarlıyorum böyle bir şey unutulmaz alzheimer olursanız belki. Halam kocası tarafından 12 sene önce aldatıldı affetti. Geçen konusu açıldı hüngür hüngür ağladı. Bu nasıl unutulur.
Hazmettiyseniz güzel, babanemin bir lafı var: size pişirilmişse, bize kotarılmış..
Sevmiyorda niye affetmemı istiyor biraz çelişkili olmuş boşanıp okadın la evlensin ozaman ben ona o seçeneği sundumHep öyle olur zaten canım.Adam seni sevdiğinden değil onu bırakma affet diye yapıyor yani.Kadınlar da beni hala seviyor da ağzında bir kuş tutmadığı kaldı diye düşünüyor.Bak hep aynı.Birkaç istisna bulursun burda eşim de hemen hatasını kabul etti beni aldattığını söyledi boşanmak istedi diye...
mutlu olmanızı en içten dileklerimle diliyorum, madem affettiniz kafanıza takmamaya çalışın. olan kendinize olurEvet haklısınız
hazmetmiş olsam ortada sorun kalmayacak zaten hazmedemedigim için oluyor herşey
Üç çocuğu var size alışmış ondan. Sevmekle alışmak farklı şeyler.Sevmediği kadınla evlenen evli kalan erkek çok.Ay valla dünyaya pembe gözlüklerle bakmak istiyorum ben de....Sevmiyorda niye affetmemı istiyor biraz çelişkili olmuş boşanıp okadın la evlensin ozaman ben ona o seçeneği sundum
Affetmeye karar verene kadar herşey. Atfettiğin anda önüne bakmayı da becermek gerekiyor. Adamın beynini yeme. Kendini de paralama. Zamanla güvenini kazansın yeniden. Yoksa dirdirla bu yere varamazsin.Bu söyledikleriniz yapıldı 1 ay ayrı yaşadık hafta sonları görüştük sadece
Evet benimde hatalarımda olmuş 14 yıllık evliliğimiz de belkide ilk defa birbirimize bu kadar açık konuştuk birbirimizı anlamaya çalıştık bir nevi terapi yaptık yeniden tanıştık belkide bundan sonrası için kararlar aldık belkide bundan sonra evliliğimiz daha sağlıklı olacak ben onun ne istediğini anladım oda benim isteklerimi anladı onu nekadar sevdiğimi gördü hatasını anladı hiç kendini savunmadı ilişkiyle ilgili herşeyi anlattı sorularımı eksiksiz cevapladı ben ikna oldum geçmişi silip yeniden başlama kararı aldık ama ben ara ara düşünüp düşünüp başa sarıyorum onunda başını yiyorum
Bu söyledikleriniz yapıldı 1 ay ayrı yaşadık hafta sonları görüştük sadece
Evet benimde hatalarımda olmuş 14 yıllık evliliğimiz de belkide ilk defa birbirimize bu kadar açık konuştuk birbirimizı anlamaya çalıştık bir nevi terapi yaptık yeniden tanıştık belkide bundan sonrası için kararlar aldık belkide bundan sonra evliliğimiz daha sağlıklı olacak ben onun ne istediğini anladım oda benim isteklerimi anladı onu nekadar sevdiğimi gördü hatasını anladı hiç kendini savunmadı ilişkiyle ilgili herşeyi anlattı sorularımı eksiksiz cevapladı ben ikna oldum geçmişi silip yeniden başlama kararı aldık ama ben ara ara düşünüp düşünüp başa sarıyorum onunda başını yiyorum
offf çok zor hakkınızda hayırlısı neyse o olsunEşim benden gizli face açmış bir kadınla yazışmalarını yakaladım ayrılma kararı almıştım ama 3 çocuğum var kendimi çok kötü hissettim hayatıma son vermek istedim çok kötü günler geçirdim 2 ay oldu öğreneli sonra affetmekten başka çarem olmadığıni gördüm kabullendim ama unutamiyorum unutmak istiyorum normal hayatıma dönmek istiyorum yardım edin bana.Eşimı çok seviyorum oda beni seviyor.hatasını anladı kabullendi çok kötü günler geçirdi pişmanlık yaşadı seni seviyorum sensiz yapamam diye yalvardı.Arkadaşım bana gelip böyle bi sorununu anlatsa boşan diye akıl verirdim bu benim için kabul edilmez birşeydi ama insan başına gelince herşey çok farklı oluyor 14 yıllık evliyim okadın aklıma geldikçe esimden nefret ediyorum ama çokta seviyorum vazgeçemiyorum çok karmaşığım napıcam ben 2 aydır can çekişiyorum resmen.uzun oldu kusura bakmayın
Bu mesajı ciddi mi yazdınız Allah aşkına ??? Bunun için ayrılmaz da peki niçin ayrılınmali ? Erkek aldatınca kadın hemen kendisini süsleyip püsleyip hediye paketi gibi ödül olarak erkeğe mi sunmalı ?? Yani erkek aldatıyorsa kendi uçkuru yüzünden değil kadının sexi giyinmemesi yüzünden mi ?yauw kardeşim, hemen bunun için ayrılma kararı alınır mı?
hem madem çok seviyorsun bir de çocuklarınız da var.
Adam belli ki bir heyecan peşinde, belki arayış peşinde. Bence konuşmadan önce, ani bir karar vermeden önce,
(lütfen üzerine alınma - yani öyledir demiyorum ama fikrimce yani) kendini biraz daha alımlı haline getir, ilgini artır, kısaca, romantik birşeyleri tekrar yaşamaya bakın derim.
İnşallah olumlu bir etkisi olacaktır.
Fakat bu face olayını da atlama, hesabını sor bir ara :)
Eşin seni sevse macera niye arasın üç çocuk var ortada eyvallah zor bir durum bekara koca boşamak kolaydır dıye bosuna dememıslerde bu işin sanalı özeli geneli reeli yok herif başka kadın aramışmı aramış konuşmuşmu konuşmuş ayrıca sadece sanalda kaldıgına nasıl emın olabılıyorsun ? bence bir süre takip et eve gec gelıyormu,bır takım degısıklıkler varmı bu ıse kalkısan her turlu ıse kalkısır kolay gelsinEşim benden gizli face açmış bir kadınla yazışmalarını yakaladım ayrılma kararı almıştım ama 3 çocuğum var kendimi çok kötü hissettim hayatıma son vermek istedim çok kötü günler geçirdim 2 ay oldu öğreneli sonra affetmekten başka çarem olmadığıni gördüm kabullendim ama unutamiyorum unutmak istiyorum normal hayatıma dönmek istiyorum yardım edin bana.Eşimı çok seviyorum oda beni seviyor.hatasını anladı kabullendi çok kötü günler geçirdi pişmanlık yaşadı seni seviyorum sensiz yapamam diye yalvardı.Arkadaşım bana gelip böyle bi sorununu anlatsa boşan diye akıl verirdim bu benim için kabul edilmez birşeydi ama insan başına gelince herşey çok farklı oluyor 14 yıllık evliyim okadın aklıma geldikçe esimden nefret ediyorum ama çokta seviyorum vazgeçemiyorum çok karmaşığım napıcam ben 2 aydır can çekişiyorum resmen.uzun oldu kusura bakmayın