Sanal aldatma

Seni çok sevdiğinden aldatmış tabi haklısın.
Devam et etme karar sizin kimse karışamaz lakin gözünüzü kapatmayın, seven insan neden aldatsın?

Seni çok sevdiğinden aldatmış tabi haklısın.
Devam et etme karar sizin kimse karışamaz lakin gözünüzü kapatmayın, seven insan neden aldatsın?
Evet aldattı ama arada aşk yok öyle olsa biterdi bu kadın kocamın egosunu tatmin etmiş konuşmalarda birbirleri ne seni seviyorum falan yok kocam ona canım aşkım v.s dememiş kadın buna asılmış benimkide kendini bişey sanmış boş kaldığında bunla gevezelik yapmış.ben kocamı bu hatasıyla kabullendim benim için bundan sonrası önemli sorunum unutmak

Aldatma belki affedilebilir ama herkes neler olduğunu tam anladığında;
Adam kendi duygularını tartmalı, neden nasıl bu yola girdi,
Kadın kendi duygularını tartmalı, sevgisi devam ediyor mu, bazı arkadaşların dediği gibi kendisinin de hatası olmuş olabilir mi...
Ama bunlar aynı evde yaşayarak bence olmaz, evlilik bitirilmeyecekse bile bir dönem ayrı yaşanmalı bence.

Hanımefendi aldatmış, bunun cinseli duygusalı mı var? Bir insan kendini nasıl kandırır'ın örneğisiniz. Tekrarlıyorum böyle bir şey unutulmaz alzheimer olursanız belki. Halam kocası tarafından 12 sene önce aldatıldı affetti. Geçen konusu açıldı hüngür hüngür ağladı. Bu nasıl unutulur.
Hazmettiyseniz güzel, babanemin bir lafı var: size pişirilmişse, bize kotarılmış..

Bu söyledikleriniz yapıldı 1 ay ayrı yaşadık hafta sonları görüştük sadece
Evet benimde hatalarımda olmuş 14 yıllık evliliğimiz de belkide ilk defa birbirimize bu kadar açık konuştuk birbirimizı anlamaya çalıştık bir nevi terapi yaptık yeniden tanıştık belkide bundan sonrası için kararlar aldık belkide bundan sonra evliliğimiz daha sağlıklı olacak ben onun ne istediğini anladım oda benim isteklerimi anladı onu nekadar sevdiğimi gördü hatasını anladı hiç kendini savunmadı ilişkiyle ilgili herşeyi anlattı sorularımı eksiksiz cevapladı ben ikna oldum geçmişi silip yeniden başlama kararı aldık ama ben ara ara düşünüp düşünüp başa sarıyorum onunda başını yiyorum

Evet haklısınız
hazmetmiş olsam ortada sorun kalmayacak zaten hazmedemedigim için oluyor herşey

Sevmiyorda niye affetmemı istiyor biraz çelişkili olmuş boşanıp okadın la evlensin ozaman ben ona o seçeneği sundum

Sevmiyorda niye affetmemı istiyor biraz çelişkili olmuş boşanıp okadın la evlensin ozaman ben ona o seçeneği sundum
Üç çocuğu var size alışmış ondan. Sevmekle alışmak farklı şeyler.Sevmediği kadınla evlenen evli kalan erkek çok.Ay valla dünyaya pembe gözlüklerle bakmak istiyorum ben de....

Affetmeye karar verene kadar herşey. Atfettiğin anda önüne bakmayı da becermek gerekiyor. Adamın beynini yeme. Kendini de paralama. Zamanla güvenini kazansın yeniden. Yoksa dirdirla bu yere varamazsin.

Çocuklarınız var ve hayatınıza son vermek istediniz öyle mi?düşüncesi bile başlı başına bencillik. Ayrıca evet üzgünüm ama sanal yada başka türlü aldatilmisiniz. Affettiniz madem kurcalamayin belki ıslah olmustur.kendiniz seçim yapmisiniz artık yok şu yok bu demeyin mutlu olun .

Siz tatmin oldu iseniz artık bırakın bu olayı didiklemeyi.
Zor bir karar vermişsiniz evet ama karar verilmiş artık. Yeniden başa dönmenin size kazandıracağı hiçbir şey yok.
Artık bundan sonraki yaşanacaklar bu olaydan bağımsız olmalı, öyle değerlendirmelisiniz.

offf çok zor hakkınızda hayırlısı neyse o olsun

Bu mesajı ciddi mi yazdınız Allah aşkına ??? Bunun için ayrılmaz da peki niçin ayrılınmali ? Erkek aldatınca kadın hemen kendisini süsleyip püsleyip hediye paketi gibi ödül olarak erkeğe mi sunmalı ?? Yani erkek aldatıyorsa kendi uçkuru yüzünden değil kadının sexi giyinmemesi yüzünden mi ?

Unutmaya çalışın. Hayatınıza imkaniniz varsa biraz hareket katın. ( spor gibi kurs gibi çalışmıyosanız iş gibi en olmadı arkadşlarınızla daha sık gezin ) Bir şekilde affetme yolunu seçmişsiniz. Şimdi kendinizi aşağıladığınızı düşünüyosunuz affederek. Ama öyle dusunerek kendinizi yiyip bitirmeyin. Demek ki affetmek icin sebepler agir basmis. Insallah tekrari olmaz ve affinizi hakeder.

Bazen "hangi yolu seçersem kendime daha az zarar veririm"i düşünmek lazım. Sizde boşanmamak ağır basmış. Affetmek özgürlüktür. Kendinize meşgale bulun. Seviyorum seviliyorum düşüncesinden çıkın biran önce.çünkü "sevginin gerektirdikleri" peşi sıra bu düşüncenin ardından gelip yıpratır sizi. Anne ve baba oluşunuza yoğunlaşın yalnızca. Bırakı eşiniz sevginizi hissetmek için çaba göstersin. Unutmak için uğraştıkça tırnak gibi batar durur.

Eşin seni sevse macera niye arasın üç çocuk var ortada eyvallah zor bir durum bekara koca boşamak kolaydır dıye bosuna dememıslerde bu işin sanalı özeli geneli reeli yok herif başka kadın aramışmı aramış konuşmuşmu konuşmuş ayrıca sadece sanalda kaldıgına nasıl emın olabılıyorsun ? bence bir süre takip et eve gec gelıyormu,bır takım degısıklıkler varmı bu ıse kalkısan her turlu ıse kalkısır kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…