- 4 Nisan 2016
- 3.010
- 9.315
- Konu Sahibi kardelen3535
Ben burda eşimi savunmuyorum arkadaşlar lütfen konu dağılmasın o zaten bu olay ortaya çıktığında benim yaptığım şerefsizlik or...luk dedi benim dememe kalmadan
Bu aldatılma konularında 10-15 yorumdan sonra konuyu açan arkadaşlar başlıyorlar eşlerini savunmaya, hafifletici sebepler sunmaya... Konuyu açarken de mutlaka araya ya eşim beni çok seviyor, ya da birbirimizi çok seviyoruz sıkıştırılmış oluyor ki sonra " aaaaaa kadın hem aldatıldı verdi veriştirdi kocaya, sonrada dönüp barıştı " diyen olursa sebep olarak gösterebilsin diye... Bir de bu sanal aldatma, face aldatma, telde aldatma gibi kategorilere cidden kafam basmıyor. Adamın bir kere aklı kaymış işte. Fiiliyata dökemeden de yakalanmış.... Zamanla ustalaşıp yakalanmamayı beceriyorlar işte...
Herkesin hayatı ve zamanı kendine ve koşullarına göre işler. Eşinizi affedip evliliğinizi sürdürme kararı alabilirsiniz. Çünkü bu sizin hayatınız, ama adamları için de hafifletici sebepler bulup aklamaya çalışmayın nolur ? Kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz alacağınız kararlar için. Ve kendinizi daha iyi hissetmek için de f...... gibi söylemlerle ahlak güzellemesi yapmayın... Kocanızın kafasına silah dayamadı ya bu kadın... Konuşmasaymış...
Ben asla yapmam öyle şey diyorsunuz, aynısını da eşinizden beklemek en tabi hakkınız... O da yapmayacak, yapmamalı...