Sana en yakin kitabi al,70.sayfayi ac,8.cümlesini paylas....

''Çang-Kay-Şek de Yeşillerdendi. ''

Şibumi - TREVANIAN

Yapacak bir şey yok anacım gavur a.ı gibi sıcak hava, ot doğa püsür, portakal ağaçları, gerekli gereksiz börtü böcek, haddinden fazla yakışıklı gay etrafta!

Pucca-Ve geri kalan herşey..

spastikti ve iyi durumda değildi,bütün vücut fonksiyonları -uyumak ,yemek yemek,sç.mak- dengesizdi
:)))
histeri
laura lippman

Burada ´saçma sapan´diye kastettiğim ´ipe sapa gelmez´anlamındadır.

Yerim Seni Öss

"Son zamanlarda bu acikli tutunma cabasindan vazgecip kendini karanliga birakmayida aklindan gecirmeye baslamisti"(en uzun gece.ahmet altan)

Onun analize kapalılığı, Babil düşüncesinin ya da başka gruplara ati düşüncelerin etkisine kapalılığı, teleoglarla filozofların Tanrı'nın doğasını , bir "Söz"ün ifade ettiği düşünceyi Tanrıya atıfla anlamamız gerekecek tarzda çok daha iyi kavradıklarını öne sürmeyelim.
sözün düşüşü
Jacques Ellul

Dokuz aydan beri iş başına gelen hükümetler hep birbirinden daha güçsüz duruma düşmüşlerdir.

Nutuk-Mustafa Kemal Atatürk

Bu arada genel seçimler yapılalı 9 ay oldu Cümleyi okuyunca pes dedim

Şu halde, hayatta artık kimsesiz kalıyordum.

(Reşat Nuri Güntekin - Harabelerin Çiçeği)

onuncu tablo Kraliçe Elizabeth döneminde Holbein'in bir öğrencisi tarafından yapılmıştı ve Beyefendi Thomas Marsdon'u bir yelek ve dar kısa pantolonuyla resmediyordu.
(anya seton- ölümsüz aşk)

ve gelinligin yakasindan yerlere kadar sarkan krem renkli asalet esarplari...

NIL in Melikesi- Sibel Eraslan

''Fakat Mustafa Kemal'i yok etmek isteyenler o hayattayken birer birer öldürülmüşler,bir takımı da süikast yüzünden asılmışlardır.''

Çankaya-Falih Rıfkı Atay

"Evet" dedi.

Superman Türk Olsaydı Pelerinini Annesi Bağlardı- Ahmet Şerif İZGÖREN

"Bu durumda sözü karışır ve aklı gittiğinden hareketleri değişir."

Sinan Yağmur- AŞKIN GÖZYAŞLARI.

"Evvela insana kıymet vermemiz lazımdır."

Mustafa Kutlu'nun Ya Tahammül Ya Sefer adlı eserinden...

Doğrusu tüm özdenliğimle,onu Güneşin oğlunun ilkel haline getirme görevini üstlenmiştim,ve mağaraların şarabıyla,yolun kurabiyesiyle beslenip dolaşıyorduk başıboş,ben yeri ve formülü bulma telaşındaydım.

ARTHUR RIMBAUD-CEHENNEMDE BİR MEVSİM

Limitsiz içkinin ikram edildiği düğünlerde bu tür beleşçiler hep olurdu.

Erkek Dedikodusu- French Oje ve T.B

Hizmetkarların sık sık odun attıkları ocaktan yayılan sıcaklığa rağmen geniş oda yeterince ısınamıyordu.

Demet Altınyeleklioğlu - Moskof Cariye Hürrem

İnsanların oluşturduğu teolojiler,varolmayan çılgın bir Tanrı'yı çılgınca açıklamaya çalışma çabalarıdır.
NEALE DONALD WALSCH-Tanrı ile Sohbet 2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…