• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sana en yakin kitabi al,70.sayfayi ac,8.cümlesini paylas....

Daha üstün performans düzeyi gösterecektir.

Prof.Dr. Sefa Saygılı Çocuk yetiştirmek

Son düzenleme:
"Kendi garip gövdelerinde hapistir onlar."

Gece Yarısını 2 Geçe - Stephen King

"sonra küllerin üzerinde yavaş yavaş yanip eriyen kipkirmizi, çaliya benzer birşey gözüktü." Gustave Flaubert- Madam Bovary'den

Benimle beraber burada harp eden askerler bilmelidir ki, vatan ve namus görevini tam yapmak için bir adım geri adımgeri gitmek yoktur.

Gazi ve Fikriye...

Mevsim henüz ilkbahar olmasına rağmen güneş daha şimdiden yakmaya başlamıştı.

Bab-ı Esrar | Ahmet Ümit

İyi bir insanın kötü bir insandan zarar görmesine izin vermek Tanrı'nın adaletine aykırı düşer. Platon/Sokrates'in Savunması

70.sayfa boş:9::9::9:71.syf

yaşı ve yasadıgı ulke neresi olursa olsun o bir kadın/ESRA EROL KARA DUVAK........

Bu gece İzmir'e dönünce ilk iş Massimo'ya gidip açık açık "bu kızı gerçekten istiyorum abi" konuşmasını yapmak olacak. 1 Kadın 2 Salak- Fatih Aker/ Livio Jr. Angelisanti

Birşeyler değiştikçe çatırdamaya başlar, tıpkı kaynakların çatırdadığı gibi.

Masayı öyle bir donatmıştı ki,hani bir kuş sütü eksik derler ya,tam öyle.

AHMET ÜMİT-Istanbul Hatırası

Aralarinda ne kadar kuvvetli bir isbirligi olursa o kadar kuvvetli bir toparlanma gerceklesir.

Yildiz Burkovik - sosyal fobi, görünen ve görünmeyen yüzleri

Ama bu sakinlik kederle karışıktı. Jane Eyre .. Charlotte Bronte

eğlenceli bi bölüm olmuş elimi çantama uzattım kitabımı alıp baktım ama çok uzun bi cümle
ben pas!! diyorum sıradaki :)))

( bu arada kitap ''Yeşil Karanlık'' )

Beyazıt'ın vefatını müteakip, tahtın en büyük oğul Korkut'a değil de, Padişah babasının kalbine sahip Ahmet'e kalacağı söylentileri ortalıkta dolaşmaktaydı.

Hürrem Sultan (Pavlo Arhipoviç Zahrebelniy)

İnsanlara nasıl olunması gerektiğini öğret, nasıl olunmaması gerektiğini değil...!
Kahraman Tazeoğlu(BambAŞKa)

Back