• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sana en yakin kitabi al,70.sayfayi ac,8.cümlesini paylas....

Masayi oyle bir donatmisti ki, hani bi kus sutu eksik derler ya, tam oyle.

Ahmet Umit -İstanbul Hatirasi

Uzun süren bu kuzey kışının ardından erken gelen bu güney yazı çok hoşuma gitti.

Ahmet Ümit - Bab-ı Esrar

yapacak birşey yoktu, müziği duyamıyordu

ŞAH MAT

Mario Mazzanti

Lütfen ona kız kardeşinin aradığını iletir misiniz?

Jodi Picoult - Kız Kardeşim İçin

uzunca süren ateşli öpüşmeleri Carol un sevişmeyi ne kadar arzuladığını gösteriyordu:)

küçük mucizeler dükkanı.debbie macomber:21::54:

Şimdi bitirdiğim kitap: Ayrıca aynı ölünün bir yıl boyunca haraç ödeyeceğine de inanılırdı. :27: Galiba Hiç Birimiz Bu Dünyadan Sağ Çıkamayacağız-Çiğdem Can

Şimdi başlayacağım kitap: Bir çatal daha alıp birbirine vurarak masanın etrafında dans edilir. Zonk!Bu Da Size Kitap Olsun-Mine Sota

:1::1:

Görüntüler insanın zihninde nasıl da yer ediyorlar!

Virginia Woolf - Mrs. Dalloway

Dinle, konu şu : Sen birinden bir şeyler duyan birinden bir şeyler duyan birinden bir şeyler duydun.

Gözlerini Sımsıkı Kapat :16: (D&R Cuma günüaldım bugün kargom geldi )

"Evimden kilometrelerce uzağa İstanbul'a okumaya gelmiştim."

(Tut Ellerimden Anne-Baba,Efkan Yeşildağ)

Hiç bir şey raslantısal, anlamsız ya da yanlış değildir.

Marlo Morgan-Bir Çift Yürek

Ve öyle bir kanun bulundu ki daha çiğneyebilen çıkmadı- Kolay, Kısa, Keyifli Bilim/ Çiğdem Can :1:

Hatta "Senin kollarında öleyim!" dediği kızı bir gün döve döve öldürüp küllerine patates gömeceği kuzineli sobaya, hayallerini gömebilecektir. - Ben Adamı Tipinden Tanırım/ Fulya Taşçeviren

yüz elli haftada yine bir milyara düşerler; bin öarpı bin çarpı bin tane insan açlıktan ölür.

cesur yeni dünya-Aldous Huxley

Eğer daha az mutlu olsaydım ya da aklım başıma daha geç gelmiş olsaydı,bu yüzden hastalıklı,bitkin bir hayatı,sakınmasız bir gençlik hayatının beni yoksun bıraktığı sakinlik ve barışa boş yere yaranarak,başka diyarlarda tüketmek durumuna düşseydim bile,gene de,kendi yurdumda yararlanamayacağım bu duyguları hiç değilse kendi ruhumda besleyip yaşatırdım.

J.J Rousseau - İnsanlar Arasındaki Eşitsizliğin Kaynağı ve Temelleri Üzerine

"Düşmana da, dosta da seni kötülemek istiyorum ki, seni benden başka hiç kimse sevmesin."
Bab-ı AŞK
Şems-i Tebrizi

Back