• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sana en yakin kitabi al,70.sayfayi ac,8.cümlesini paylas....

Serdar Ortaç bana güldü, Türkiye'nin en Japon adamı sonuçta, şarkıcılığını bir kenara bırak, o çekik gözlerin bir benzerine bakabilmeniz için en az on saat uçak yolculuğu yapıp Asya'ya gitmeniz lazım. / Sorun bende değil,sende-Pinkfreud :61:

Ne kadar çok düşünürlerse o kadar çok plan yaparlar;yaşayan birer varlık olduklarını da,vadeleri dolmak üzereyken anlarlar ancak.

Piedra Irmağının Kıyısında Oturdum,Ağladım - Paulo Coelho

Elini cebine sokarak daktiloda yazılmış birkaç sayfa çıkardı.

Ölüm Diken Üstünde - Agatha Christie

''Reisin bu dediği de çıktı.''

Reşat Nuri Güntekin - Akşam Güneşi

aşağıdaki 5. program,klavyeden girilen değerlere göre bir denklemin kökü olup olmadığını belirliyor ve eğer varsa köklerini hesaplıyor.

uygulamalı öğretim serisi - Q Basic :8:

"Bediüzzamanın evi gelin geldiğim evin hemen karşısında idi; adını, ilminin derinliğini ve herkesi tesiri altına alan zikrini çok duymuştum; dolayısıyla evliya olduğunu düşündüğüm bu hocadan nasıl dua alırım diye düşünüyordum."
vehbi vakkasoğlu, başkasının günahına ağlayan adam

" hırslı bir adamdı kadıların kadısı. yüzü basıktı, göbeği geniş ve sarkık..."

Elif Şafak - AŞK

''Aşk öğretir, aynı hataları yinelememen için, ama yine aşk yüzünden yinelersin.''

aşkın cep defteri - murathan mungan

70. sayfa boş olduğu için 71den yazdım..

başlığı okuduğumda sabah işe gidip gelirken çantamda bulunan serviste okuduğum kitabımı alıp hemen baktım ve;

" Kadın gül ağacı gibi esnektir.Bayan odun gibidir,eğilip bükülmez."

Sema MARAŞLI (Sevmek bu kadar güzelken)

Samimi bir arkadaşlıktan öte, özel bir yakınlaşma soz konusu bile degil

Canan Tan, Piraye:16:

It is ironic that the increased need for flexibility and dynamism results in rigid hierarchies of outdated management structures (Bresnen,1990)

(paylaştığım cümle de baya ironik oldu :))

mutluluğu aramak kültürümün duygusal bir markasıydı...

Elızabeth Gılbert - Ye,Dua Et,Evlen

"En çok neye bozuldum biliyor musunuz?"

Irvin D. Yalom - Divan

Back