• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sana en yakin kitabi al,70.sayfayi ac,8.cümlesini paylas....

'' Daha ne yaptığımı kavramadan onun bu teklifini duygusal olmaktan çok uzak ve gerçekçi bir ruh hali içinde kabul ettiğimi söyledim.''

Latife Hanım/ İpek Çalışlar

''Bu sevgi bencillikten uzak, tam bir kendini adamışlık göstergesiydi ve gücüyle tüm yuvamızı kapsıyordu.''

Arielle Ford - Aşk Ve İhtiras

Cenab-ı Hak; imhal eder, mühlet verir fakat asla ihmal etmez.

İrşat Ekseni
Muhammet Fethullah Gülen

''ama jim yeni bir çiftlik evi aldı deseler bu kez farklı bir resim görürsünüz.''

(Büyük Düşünmenin Büyüsü-Dr. J.Schwartz)

"onu hiç görmemişler hatta ona 'hayalet' adını takmışlar"

tess geritsen - ikiz bedenler

''Bir gece herkes uykudayken, bir avuç dolusu ağrı kesici içtim.''

Aşk'ın Büyüsü - Arielle Ford

Ayşe Kulim-Füreya

Devam ettikleri fransız okulu kapatıldığı için,alalacele fransızca öğreten bir ecnebi hanımın pansiyonuna verilmişlerdi.

O duruma gelmişim ki,neredeyse babamın siyah elbisesinin yeleğinin alt cebindeki anahtarı alıp,özel dolabında sakladığı siyah havyarı bile yiyecektim.

Tutunamayanlar - Oğuz Atay

Son düzenleme:
'' zamanımı benim ve başkalarının iyiliğine en çok katkıda bulunacak şekilde geçirmeyi seçiyorum''

(Bizi Biz Yapan Seçimlerimiz-SHAD HELMSTETTER)

Son düzenleme:
''Birinci evlilikteki hatalar tekrar edilmek istenmez veya kadın kendini dul olmaktan kurtaracak bir sığınak arar.''

Selin Özkök Karacehennem - Adab-ı Aşk

Daha önce de Mısır'a Mark Antony emrinde bir Roma ordusu,Ptolemy Auteles'in tekrar tahta geçmesi için gönderilmişti.

Kleopatra - Jacob Abboth

"köşeye sıkışmış bir hayvan gibi korkuyordu adem":18::18:

iskender-elif şafak

"Sonrasinda ise gittim camis gibi yattim bütün gün"

(PuCCa - Ve geri kalan her sey)

Ana kızı, kucaklarında çalgılarla şarkı söylerken görmek, Sultan Süleyman'ı da, Hafza Sultan'ın da hoşuna gidiyordu.

Cariyenin kızı Mihrimah- Demet Altınyeleklioğlu

"Eve geciktim hemen gitmeliyim,çocuklar" diyerek telaşlı telaşlı kitaplarını toplamaya başladı.

Yaş On Yedi-İPEK ONGUN

Üç kere falan yatakta dönüp kolumu uzatarak yanımı yokladım, belki her zamanki gibi yatağa gelmiş, sessizce yanıma girmiştir diye.

Kulüp Ölüsü- Charlaine HARRIS

Back
X