Sana en yakin kitabi al,70.sayfayi ac,8.cümlesini paylas....

'' Daha ne yaptığımı kavramadan onun bu teklifini duygusal olmaktan çok uzak ve gerçekçi bir ruh hali içinde kabul ettiğimi söyledim.''

Latife Hanım/ İpek Çalışlar

''Bu sevgi bencillikten uzak, tam bir kendini adamışlık göstergesiydi ve gücüyle tüm yuvamızı kapsıyordu.''

Arielle Ford - Aşk Ve İhtiras

Cenab-ı Hak; imhal eder, mühlet verir fakat asla ihmal etmez.

İrşat Ekseni
Muhammet Fethullah Gülen

''ama jim yeni bir çiftlik evi aldı deseler bu kez farklı bir resim görürsünüz.''

(Büyük Düşünmenin Büyüsü-Dr. J.Schwartz)

"onu hiç görmemişler hatta ona 'hayalet' adını takmışlar"

tess geritsen - ikiz bedenler

''Bir gece herkes uykudayken, bir avuç dolusu ağrı kesici içtim.''

Aşk'ın Büyüsü - Arielle Ford

Ayşe Kulim-Füreya

Devam ettikleri fransız okulu kapatıldığı için,alalacele fransızca öğreten bir ecnebi hanımın pansiyonuna verilmişlerdi.

O duruma gelmişim ki,neredeyse babamın siyah elbisesinin yeleğinin alt cebindeki anahtarı alıp,özel dolabında sakladığı siyah havyarı bile yiyecektim.

Tutunamayanlar - Oğuz Atay

Son düzenleme:
'' zamanımı benim ve başkalarının iyiliğine en çok katkıda bulunacak şekilde geçirmeyi seçiyorum''

(Bizi Biz Yapan Seçimlerimiz-SHAD HELMSTETTER)

Son düzenleme:
''Birinci evlilikteki hatalar tekrar edilmek istenmez veya kadın kendini dul olmaktan kurtaracak bir sığınak arar.''

Selin Özkök Karacehennem - Adab-ı Aşk

Daha önce de Mısır'a Mark Antony emrinde bir Roma ordusu,Ptolemy Auteles'in tekrar tahta geçmesi için gönderilmişti.

Kleopatra - Jacob Abboth

"köşeye sıkışmış bir hayvan gibi korkuyordu adem":18::18:

iskender-elif şafak

"Sonrasinda ise gittim camis gibi yattim bütün gün"

(PuCCa - Ve geri kalan her sey)

Ana kızı, kucaklarında çalgılarla şarkı söylerken görmek, Sultan Süleyman'ı da, Hafza Sultan'ın da hoşuna gidiyordu.

Cariyenin kızı Mihrimah- Demet Altınyeleklioğlu

"Herhangi serseri bir düşünce beni ele geçirebilirdi."
kelebekler zamanında - julia alvarez

"Eve geciktim hemen gitmeliyim,çocuklar" diyerek telaşlı telaşlı kitaplarını toplamaya başladı.

Yaş On Yedi-İPEK ONGUN

Üç kere falan yatakta dönüp kolumu uzatarak yanımı yokladım, belki her zamanki gibi yatağa gelmiş, sessizce yanıma girmiştir diye.

Kulüp Ölüsü- Charlaine HARRIS

Back