Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sana en yakin kitabi al,70.sayfayi ac,8.cümlesini paylas....
Yapacak bir şey yok anacım gavur a.ı gibi sıcak hava, ot doğa püsür, portakal ağaçları, gerekli gereksiz börtü böcek, haddinden fazla yakışıklı gay etrafta!
Onun analize kapalılığı, Babil düşüncesinin ya da başka gruplara ati düşüncelerin etkisine kapalılığı, teleoglarla filozofların Tanrı'nın doğasını , bir "Söz"ün ifade ettiği düşünceyi Tanrıya atıfla anlamamız gerekecek tarzda çok daha iyi kavradıklarını öne sürmeyelim. sözün düşüşü Jacques Ellul
onuncu tablo Kraliçe Elizabeth döneminde Holbein'in bir öğrencisi tarafından yapılmıştı ve Beyefendi Thomas Marsdon'u bir yelek ve dar kısa pantolonuyla resmediyordu. (anya seton- ölümsüz aşk)
Doğrusu tüm özdenliğimle,onu Güneşin oğlunun ilkel haline getirme görevini üstlenmiştim,ve mağaraların şarabıyla,yolun kurabiyesiyle beslenip dolaşıyorduk başıboş,ben yeri ve formülü bulma telaşındaydım.