- 22 Şubat 2016
- 55
- 51
- 3
- 32
- Konu Sahibi kendindenbikanhatun
-
Bir erkekte çıkıp demiyor ki, evliyim ayrılmaya da niyetim yok.
Takılacaksan takılalım, takılmayacaksan ben hafiften yol alayım
Hep mutsuzlar heeep.
Ben bekarken bana denk gelmişti öyle biri, resmen geçti karşıma, "ben evliyim, bir oğlum var. Karıma bayılmıyorum, ama düzenimi de bozamam. Çocuğumu düşünmem gerek. Ama bu hayatımı da yaşamayacağım anlamına da gelmez. Gezelim tozalım, eğlenelim, akşamları beni arama , gündüzleri istediğin gibi ara.. "falan gibi cümleler kurdu. Gözlerim açılmış dinledim sadece, oturduğum yerden bile kalkamadım o an. O konuştu, sustu ben de o konuşmasını bitirdikten sonra kalkıp gittim tek kelime edemeden. Bir daha da görmedim...
Konu sahibi, aklınızı başınıza alın..
Agziniza sağlık iste boyleleri 2.kadın olmaya bayılıyor abaza erkeklere fırsat veriyorUmarım eşiniz tarafından aldatılırsınıZ
Eşiniz de bir metrese "Ay zorla evlendim hiç sevmiyom biliyon mu" der
Umarım o metreste sizin gibi orada burada siZin hakkınızda "parası için erkeğimi bırakmıyor" diye konuşur
Umarım
Umarım
Umarım
Bu arada ister sevsin ister sevmesin, evli adamın sevgilisine metres denir.
Böyle süslü cümlelerle olayı dramaya arabeske bağlamayın. Farenin tuşuna basacaksınız ve silinmiş olacak. Neymiş yapamıyormuşmulumuş. Neyini yapamıyorsun pardon? Elini mi bağlıyorlar ?
Nerde tanistiniz onu merak ettimBen bekarken bana denk gelmişti öyle biri, resmen geçti karşıma, "ben evliyim, bir oğlum var. Karıma bayılmıyorum, ama düzenimi de bozamam. Çocuğumu düşünmem gerek. Ama bu hayatımı da yaşamayacağım anlamına da gelmez. Gezelim tozalım, eğlenelim, akşamları beni arama , gündüzleri istediğin gibi ara.. "falan gibi cümleler kurdu. Gözlerim açılmış dinledim sadece, oturduğum yerden bile kalkamadım o an. O konuştu, sustu ben de o konuşmasını bitirdikten sonra kalkıp gittim tek kelime edemeden. Bir daha da görmedim...
Agziniza sağlık iste boyleleri 2.kadın olmaya bayılıyor abaza erkeklere fırsat veriyor
Ki gelecek inşallah ta gelsin bu nedir ya unutamiyorum silemiyorum ayıp yazdığından utanır insan ve ben hic inanmadim bir kere gorustugune bir kere de böyle ask bağlılık mi olur umarım yasin çok küçüktür Cahillikle yazmissindir aksi beni fazlasıyla sinirlendiriyorrrInsan yasattigini yasamadan olmez....
belki adamin anlattigi gibi degil evliligi her aksam evine gitmiyo mu saniyosun.. o kadin yolunu gozlemiyo mu dersin ? cocugun gunahina girme sil engelle unut gitsin inan bana unutman zaman almaz... ilerde evlendiginde ayni seyin basina geleceginden korkunca anlarsin..
Bu mallar bu kafayı nerden buluyor çok merak ediyorum.Ben bekarken bana denk gelmişti öyle biri, resmen geçti karşıma, "ben evliyim, bir oğlum var. Karıma bayılmıyorum, ama düzenimi de bozamam. Çocuğumu düşünmem gerek. Ama bu hayatımı da yaşamayacağım anlamına da gelmez. Gezelim tozalım, eğlenelim, akşamları beni arama , gündüzleri istediğin gibi ara.. "falan gibi cümleler kurdu. Gözlerim açılmış dinledim sadece, oturduğum yerden bile kalkamadım o an. O konuştu, sustu ben de o konuşmasını bitirdikten sonra kalkıp gittim tek kelime edemeden. Bir daha da görmedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?