• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SAMSUNLU olup Samsun' dan uzakta olanlar

Dilshad

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2007
1.187
1
681
güzel Samsunum' dan 4 yıldır uzaktayım eş dolayısıyla ama sık sık gidiyorum benim gibi arkadaşlarla burda konuşmak isterim

başlık benm için ters sanırsam bende 3 ay önce zorla samsuna getirildm eşimin memleketi ben buralı değilim yanlış anlamayın ama hiç alışamadım deniz yok burdaondan sanırım gezilck nereler var ben bafradayım gelince tanışa biliriz :)

başlık benm için ters sanırsam bende 3 ay önce zorla samsuna getirildm eşimin memleketi ben buralı değilim yanlış anlamayın ama hiç alışamadım deniz yok burdaondan sanırım gezilck nereler var ben bafradayım gelince tanışa biliriz :)

tabi haklısın merkezde olsan alışırdın hemen denizi çiftliği sahili yeter ben atakumdayım ama doğma büyüme çiftlik sık sık geliyorum samsuna gelince tanışırız neden olmasın :9:

selamm bende samsunluyum ama doğma büyüme istanbul da yaşıyorum ara ara giderim bızımde atakumda evımız var ..

hatta 4 ay kaldım ordada ....

bu konu tam benim konum. sevgilim samsunlu evlenırsek samsunda yaşıcaz. ben izmirliyim. nasıl samsun kızlar yapabılır mıyım alısabilirmiyim yarı hemserinize cvp verin :)

bu konu tam benim konum. sevgilim samsunlu evlenırsek samsunda yaşıcaz. ben izmirliyim. nasıl samsun kızlar yapabılır mıyım alısabilirmiyim yarı hemserinize cvp verin :)

cnm Samsun öyle güzel bir şehir ki anında alışırsın güzel sahili sıcak insanları yabancılık çekmezsin ve çok modern bir şehir atakumda oturmanı tavsiye ederim bizde atakumu ilk keşfedenlerdeniz karadenizin parisi :1:

cnm Samsun öyle güzel bir şehir ki anında alışırsın güzel sahili sıcak insanları yabancılık çekmezsin ve çok modern bir şehir atakumda oturmanı tavsiye ederim bizde atakumu ilk keşfedenlerdeniz karadenizin parisi :1:

cnm merkezde yaşıcaz sanıyorum atakum merkeze çok uzak mı ki? çevremdekıler yapamazsın orda falan diyolar yazın samsuna gidicem görmeye cok merak ediyorum :)

Bende İzmir'den Samsun'a geldim iş için buradayız samsunlu değiliz yani.
İlk başlarda çok zorlandım ama zamanla alışılıyor bende merkezde oturuyorum.
İzmir'den sonra biraz zorlanabilirsin :ssz:

Bende İzmir'den Samsun'a geldim iş için buradayız samsunlu değiliz yani.
İlk başlarda çok zorlandım ama zamanla alışılıyor bende merkezde oturuyorum.
İzmir'den sonra biraz zorlanabilirsin :ssz:

şu anda izmirde deilim başka bı sehırde memurum zaten ama izmiri hiç bişeye deişemem ya da öle gelıyo bılmıyorum. samsun nasıl güzel mı pekı :)

şu anda izmirde deilim başka bı sehırde memurum zaten ama izmiri hiç bişeye deişemem ya da öle gelıyo bılmıyorum. samsun nasıl güzel mı pekı :)

İlk geldiğimde hiç güzel değilmiş gibi geliyordu :1:
Zamanla arkadaşlar edindim yavaş yavaş alıştım öğrendim şimdi seviyorum Samsun'u :34:
İzmir'den sonra hiç alışamıcaksın gibi geliyor ama zamanla alışılıyor.
Yaşadığın yeri sevmek için çevrende seveceğin kişiler olması gerekiyormuş bunu tecrübe ettim burda.
Zamanla eminim sende çok severin :34:
Samsun'un neresinde yaşıcaksınız ?

merkezde :)
cnm ben ozellıkle dıyorum ben kalabalık sevıyorum mutlaka kalabalık bı yerde otrmam ınsan görmem lazım dıyorum o da çiftlik o zaman dedi :) orayı da bılmıyorum bakalım ama merkez kesınlıkle.

merkezde :)
cnm ben ozellıkle dıyorum ben kalabalık sevıyorum mutlaka kalabalık bı yerde otrmam ınsan görmem lazım dıyorum o da çiftlik o zaman dedi :) orayı da bılmıyorum bakalım ama merkez kesınlıkle.

Çiftlik caddesi en bilinen en kalabalık yer burda canım ama gerçekten çok kalabalık :1:
Biraz daha sakin yerleri tercih etmeni tavsiye ederim.
Ben gittiğimde caddeyi baştan sona gidinceye kadar bağuluyorum o kadar kalabalık ki :1:
Yeni bir avm açıldı Samsun'da açıldıktan bi kaç hafta sonra gittik gezmeğe yürüyen merdivenler yürüyemiyordu insandan :1::52:

mesela neresi olabılır :)
bu arada sız de mı ızmırlısınız ?

Evet canım İzmirliyiz 35,5 :16::1:
Çok güzel siteler var Samsun'da evler geniş güzel siteler kalabalık bi kaçta iyi komşu edindinmi deyme keyfine:34:
Amisos tarafında olabilir süper manzarası var biz meşe tesisleri tarafında oturuyoruz önümüzde kocam bir orman ve deniz manzarası var buralarda çok güzel geldiğinde mutlaka bakmanı tavsiye ederim :34:

zaten calıscam arkadaş edınırım dıe düşünüyorum cunku kımsem olmıcak esımden başka :(

meşe tesıslerını soyluodu erkek arkadasm gelde bi çay ısmarlım güzellik doğa manzara gör diodu :)

zaten calıscam arkadaş edınırım dıe düşünüyorum cunku kımsem olmıcak esımden başka :(

meşe tesıslerını soyluodu erkek arkadasm gelde bi çay ısmarlım güzellik doğa manzara gör diodu :)

gerçekten görülmeye değer bi yer canım bi pazar sabahı brunch gitmenizi tavsiye ederim :34:

Back