Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam canım bende senle aynı durumdayım 10 sene oldu nerdeyse samsunumdan ayrılalı
başlık benm için ters sanırsam bende 3 ay önce zorla samsuna getirildm eşimin memleketi ben buralı değilim yanlış anlamayın ama hiç alışamadım deniz yok burdaondan sanırım gezilck nereler var ben bafradayım gelince tanışa biliriz :)
bu konu tam benim konum. sevgilim samsunlu evlenırsek samsunda yaşıcaz. ben izmirliyim. nasıl samsun kızlar yapabılır mıyım alısabilirmiyim yarı hemserinize cvp verin :)
cnm Samsun öyle güzel bir şehir ki anında alışırsın güzel sahili sıcak insanları yabancılık çekmezsin ve çok modern bir şehir atakumda oturmanı tavsiye ederim bizde atakumu ilk keşfedenlerdeniz karadenizin parisi
bu konu tam benim konum. sevgilim samsunlu evlenırsek samsunda yaşıcaz. ben izmirliyim. nasıl samsun kızlar yapabılır mıyım alısabilirmiyim yarı hemserinize cvp verin :)
Bende İzmir'den Samsun'a geldim iş için buradayız samsunlu değiliz yani.
İlk başlarda çok zorlandım ama zamanla alışılıyor bende merkezde oturuyorum.
İzmir'den sonra biraz zorlanabilirsin
şu anda izmirde deilim başka bı sehırde memurum zaten ama izmiri hiç bişeye deişemem ya da öle gelıyo bılmıyorum. samsun nasıl güzel mı pekı :)
merkezde :)
cnm ben ozellıkle dıyorum ben kalabalık sevıyorum mutlaka kalabalık bı yerde otrmam ınsan görmem lazım dıyorum o da çiftlik o zaman dedi :) orayı da bılmıyorum bakalım ama merkez kesınlıkle.
mesela neresi olabılır :)
bu arada sız de mı ızmırlısınız ?
zaten calıscam arkadaş edınırım dıe düşünüyorum cunku kımsem olmıcak esımden başka
meşe tesıslerını soyluodu erkek arkadasm gelde bi çay ısmarlım güzellik doğa manzara gör diodu :)
gerçekten görülmeye değer bi yer canım bi pazar sabahı brunch gitmenizi tavsiye ederim
inşallah gelirsem yazın gideriz heveslendim smdı :)