Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam canım bende senle aynı durumdayım 10 sene oldu nerdeyse samsunumdan ayrılalı
başlık benm için ters sanırsam bende 3 ay önce zorla samsuna getirildm eşimin memleketi ben buralı değilim yanlış anlamayın ama hiç alışamadım deniz yok burdaondan sanırım gezilck nereler var ben bafradayım gelince tanışa biliriz :)
bu konu tam benim konum. sevgilim samsunlu evlenırsek samsunda yaşıcaz. ben izmirliyim. nasıl samsun kızlar yapabılır mıyım alısabilirmiyim yarı hemserinize cvp verin :)
cnm Samsun öyle güzel bir şehir ki anında alışırsın güzel sahili sıcak insanları yabancılık çekmezsin ve çok modern bir şehir atakumda oturmanı tavsiye ederim bizde atakumu ilk keşfedenlerdeniz karadenizin parisi![]()
bu konu tam benim konum. sevgilim samsunlu evlenırsek samsunda yaşıcaz. ben izmirliyim. nasıl samsun kızlar yapabılır mıyım alısabilirmiyim yarı hemserinize cvp verin :)
Bende İzmir'den Samsun'a geldim iş için buradayız samsunlu değiliz yani.
İlk başlarda çok zorlandım ama zamanla alışılıyor bende merkezde oturuyorum.
İzmir'den sonra biraz zorlanabilirsin![]()
şu anda izmirde deilim başka bı sehırde memurum zaten ama izmiri hiç bişeye deişemem ya da öle gelıyo bılmıyorum. samsun nasıl güzel mı pekı :)
merkezde :)
cnm ben ozellıkle dıyorum ben kalabalık sevıyorum mutlaka kalabalık bı yerde otrmam ınsan görmem lazım dıyorum o da çiftlik o zaman dedi :) orayı da bılmıyorum bakalım ama merkez kesınlıkle.
mesela neresi olabılır :)
bu arada sız de mı ızmırlısınız ?
zaten calıscam arkadaş edınırım dıe düşünüyorum cunku kımsem olmıcak esımden başka
meşe tesıslerını soyluodu erkek arkadasm gelde bi çay ısmarlım güzellik doğa manzara gör diodu :)
gerçekten görülmeye değer bi yer canım bi pazar sabahı brunch gitmenizi tavsiye ederim![]()
inşallah gelirsem yazın gideriz heveslendim smdı :)