Korona varken bu ne yüzsüzlük, minicik bebege hastalık getirebılir. Bence pandemide eve kımseyı almadıgınızı soyleyın aile bireyleri hariç. Salgın bitene kadar boyle olması lazım zaten komşulugu sevseniz dr sevmessniz de. Benım de komşum benle cok samimi olmak istedı de hiç yuzvermedım anladı pes etti.siz baslangıcta biraz yuzvermiş olabılor mısınız şimdi ondan toparlanmıo olabılır
Aslında taşındığı hafta kapımı çaldı apartmanda toplanıyolat gidelim mi diye hayır dedım tabikiKorona varken bu ne yüzsüzlük, minicik bebege hastalık getirebılir. Bence pandemide eve kımseyı almadıgınızı soyleyın aile bireyleri hariç. Salgın bitene kadar boyle olması lazım zaten komşulugu sevseniz dr sevmessniz de. Benım de komşum benle cok samimi olmak istedı de hiç yuzvermedım anladı pes etti.siz baslangıcta biraz yuzvermiş olabılor mısınız şimdi ondan toparlanmıo olabılır
Kapıda yazıyor yazı etkili olmadı kapıyı sessiz tıklatmaya başladıBizde de vardı böyle bir komşu. Annem de sizin gibi pek bir şey diyemez, benim gidip konuşmama da müsade etmedi. Kapıya direkt yazı yazdım. "Kapıyı çalmayın." diye.
Siz de "Çocuk uyuyor, zili ve kapıyı çalmayın." yazın.
Yani aslında net anlaması lazım defalarca reddettim bebek yokken bile.Birde karşı komşumla birbirimizi aşırı sevmemize rağmen bazen 1 hafta hiç görüşmediğimiz oluyordu. Ya da görüşmeden önce müsaitsen bana gel diye mesajlaşırdık. Öyle çat kapı misafirlik hiç olmadı. Tanışıldığı andan itibaren yanlış mı mesaj veriyorsunuz diye düşündüm. Hem güleryüzlü olup hem net bir sınır çizmek mümkün komşuluk ilişkilerinde.
Bebeğin ağlamasından çok kadın geliyor dıye tedirginim.Bn de her bebek agladiginda karsi komsu gelcek gibi hssediyordum sonra sacmalama kim gelcek dyordum..oluyoms demek ki. Allah sabir versin
Hayır çok meraklı.baskalarinin hayatını merak edip malzeme çıkarcak kendine.baska komşulara da senden bahsedip konu açacak ondan besleniyorEvet gelir gelmez herkesle samimi oldu devamlı oturuyolar beraber. bana hiç ihtiyacı yok aslında.
Yatak odalarımız bitişik acaba sesten mi rahatsız oluyo diye düşündüm hemde agladıgını duymasın diye salona gectım orda uyuttum ama etki etmedi.
Yazıyı değiştirin. Zili ve kapıyı çalmayın diyin. Duvara vuracak hali yoktur.Kapıda yazıyor yazı etkili olmadı kapıyı sessiz tıklatmaya başladı
Kapıda yazı var o zaman da zili bırakıp kapıyı tıklatmaya başladı
Evet bu mantığı bende hiç sevmiyorum evlerimiz karşılıklı dıye komşu olmak zorunda değilim ki.Ay bu ne ya iyi niyetli diyenler olmuş da bu ne böyle sapık gibi. Net ve kırıcı konuşun bence ben olsam söylemeden anlamayacaksın herhalde bi daha kapımı çalma hiçbir şey için der dan diye kapatırdım yüzüne. Hasbelkader aynı apartmanda oturuyoruz diye kimseyle yakın olmak gibi zorunluluğunuz yok sonuçta.
Daha neler artık ya karşılıklı oturduk diye nerden kimi oldunuz acaba. Eskiden insanlar kaç kuşak aynı yerde oturuyomuş öyle olur komşuluk. Böyle üç günde kimse kimsenin bi şeyi olmaz siz koyun tepkinizi başkasına sarsın.Evet bu mantığı bende hiç sevmiyorum evlerimiz karşılıklı dıye komşu olmak zorunda değilim ki.
Ama devamlı biz komşuyuz burda kimimiz var. Biz komşuyuz biz komşuyuz hep ağzında aynı laf.
Bi kere eşi eşime bebegin sesini duyunca hanima dyorm git yardm et demis..herhlde bendeki fobi bundan olustu. Bi de ilk zamnlardaki surekli evi görme isteğinden..ama sznki maasallah daha cok arsizms..Bebeğin ağlamasından çok kadın geliyor dıye tedirginim.
Rahatsız oluyorum dese anlarım ama o bebek daha tabi aglayacak asla rahatsız olmam diyo.
Ama devamlı da gelmek istiyo
EngelleseydinÇok zor sevmediğim komşum zorla cep numaramı almıştı iyi bilirim taşındım kurtulamadım hala ben işteyken arar ve 2.5 saat konuşur en sonunda işim çıktı der kaparım öyle düşüncesiz.. ne yaparsan yap yapışan yapışıyoooo
Ben korkarım böyle tiplerden. Manyak mi ne istemiyor işte bu ısrar ne?Kapıda yazı var o zaman da zili bırakıp kapıyı tıklatmaya başladı
Covid dönemi misafir kabul etmiyorum küçük bebeğim var diyebilirsiniz.Merhabalar
Belki ben bu durumu abartıyorumdur ama bu konu beni aşırı rahatsız ediyo.
Kendimi bildim bileli komşuculuk olayından hoşlanmam denedım ama içimde yok benim bu durum. Karşı daireme bi çift taşındı ama karısı her dakika kapımda.
Her saniye müsait olamıyorum olsada misafir ağırlamak istemıyorum.
Bebeğim kolik, ayrıca bir iki sıkıntısı daha var sürekli ağlayan bir bebek zaten bu durum beni aşırı yordu bir de komşu üzerime yük oldu.
Bebek ağladığı anda kapımı çalıyo. Geliyim mi? Beraber sallayalım mı? yardıma geliyim mi.?
Devamlı reddettim ağlamasından rahatsız mısınız dıye sordum kesinlikle hayır dedı.
Artık bebek ağlayınca korkuyorum kapı çalacak diye ve çalıyor da. Her ağladığında kapıda kadın.
Devamlı kapım çalıyo çaya geliyim mi? Tanışalım mı biz komsuyuz. Evde ses duydum geliyim mi? Apartmanda bir adam bağırıyo korktum sende duydun mu?
Ya anlıyorum belki canı sıkılıyor arkadaş olmak istiyor ama ben istemiyorum.
Evim her dakıka müsait olmuyo dediğim gibi bebeğim çok sıkıntılı yerı geliyor yemek bıle yapamıyorum, temızlık yapamıyorum. Çat kapı misafire zaten karşıyım böyle olunca daha çok zorlanıyorum.
Her seferınde reddettım daha hiç kabul etmedım, kapıyı çaldı bilerek açmadım cunku arkadaş olmak ıstemıyorum.
Ama devamlı kapım çalıyo devamlıı ne yapmam lazım nasıl bir tavır takınmalıyım reddettikçe gelmez dedim ama hiç azalmadı.
İstediği kadar gelsin çalsın dursun...AÇMAAAA...laftan anlamayan tiplerden sanırım yüzyılın hastalığıda bu ..Karsılasıncada geldım acmadın geldım bılmemne dıyebılır...Yok sana yemek getırdım zart zurt dıyebılır...HAYIR istemıyorsan acma...Banyoda olabılıyorum tuvalette olabılıyorum,telefonda olabılıyorum dıye ınansada ınanmasada öle de gec..Merhabalar
Belki ben bu durumu abartıyorumdur ama bu konu beni aşırı rahatsız ediyo.
Kendimi bildim bileli komşuculuk olayından hoşlanmam denedım ama içimde yok benim bu durum. Karşı daireme bi çift taşındı ama karısı her dakika kapımda.
Her saniye müsait olamıyorum olsada misafir ağırlamak istemıyorum.
Bebeğim kolik, ayrıca bir iki sıkıntısı daha var sürekli ağlayan bir bebek zaten bu durum beni aşırı yordu bir de komşu üzerime yük oldu.
Bebek ağladığı anda kapımı çalıyo. Geliyim mi? Beraber sallayalım mı? yardıma geliyim mi.?
Devamlı reddettim ağlamasından rahatsız mısınız dıye sordum kesinlikle hayır dedı.
Artık bebek ağlayınca korkuyorum kapı çalacak diye ve çalıyor da. Her ağladığında kapıda kadın.
Devamlı kapım çalıyo çaya geliyim mi? Tanışalım mı biz komsuyuz. Evde ses duydum geliyim mi? Apartmanda bir adam bağırıyo korktum sende duydun mu?
Ya anlıyorum belki canı sıkılıyor arkadaş olmak istiyor ama ben istemiyorum.
Evim her dakıka müsait olmuyo dediğim gibi bebeğim çok sıkıntılı yerı geliyor yemek bıle yapamıyorum, temızlık yapamıyorum. Çat kapı misafire zaten karşıyım böyle olunca daha çok zorlanıyorum.
Her seferınde reddettım daha hiç kabul etmedım, kapıyı çaldı bilerek açmadım cunku arkadaş olmak ıstemıyorum.
Ama devamlı kapım çalıyo devamlıı ne yapmam lazım nasıl bir tavır takınmalıyım reddettikçe gelmez dedim ama hiç azalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?