Samimi olmak isteyen komşu

Ben bu durumda rahatsız olmaktan da öte korkardım gerçekten.

Yazı asıyorsun olmuyor, kapıyı açmıyorsun olmuyor, selam vermiyorsun olmuyor, komsuculuk sevmem diyorsun yine olmuyor.
Ben bu kadar yüzsüzlüğün arkasinda kötü niyet ararim artik.
Insan komsuculuk için bu kadar küçülebilir mı bilemedim.

Bulaşıcı bir deri hastalığı başladı bende başkalarıyla görüşmem yasak, kimsenin vebalini almak istemiyorum eşim bile benden ayrı odada duruyor artık, doktor öyle dedi karantinaya alındım falan de. Olsun biz komşuyuz diyip sarılmaz umarım 🥴

Evinizin en dağınık olduğu zaman "bu kadar ısrar ediyorsun gel bak sen de rahatlarsın ben de" deyin ve içeri alın. Oturacağı yere kirli bebek bezi koyun. Yere de su dökün. "Ay kusura bakma çişe bastın galiba. Çat kapı gelmek istediğin için toparlayamadım." Deyin. Sonra çıkıp gider zaten bir daha da gelmez. Apartmanda çok dedikodunuz olur ama kafanız rahat eder en azından 😂
İyi bir taktik 🤣🤣🤣

Evinizin en dağınık olduğu zaman "bu kadar ısrar ediyorsun gel bak sen de rahatlarsın ben de" deyin ve içeri alın. Oturacağı yere kirli bebek bezi koyun. Yere de su dökün. "Ay kusura bakma çişe bastın galiba. Çat kapı gelmek istediğin için toparlayamadım." Deyin. Sonra çıkıp gider zaten bir daha da gelmez. Apartmanda çok dedikodunuz olur ama kafanız rahat eder en azından 😂
😂😂Kesinlikle deneyeceğim😂

İstediği kadar gelsin çalsın dursun...AÇMAAAA...laftan anlamayan tiplerden sanırım yüzyılın hastalığıda bu ..Karsılasıncada geldım acmadın geldım bılmemne dıyebılır...Yok sana yemek getırdım zart zurt dıyebılır...HAYIR istemıyorsan acma...Banyoda olabılıyorum tuvalette olabılıyorum,telefonda olabılıyorum dıye ınansada ınanmasada öle de gec..
Açmıyorum kapıyı bu sefer de akşam geliyo elinde bi tabak buyrun komşuyuz şu bu eşime veriyo tabağı. E tabak bende kalıyo bu seferde mecbur geri götürüyorum bu sefer de görüşemedik geldim yoktun sanırım evde dıyo.

Açmıyorum kapıyı bu sefer de akşam geliyo elinde bi tabak buyrun komşuyuz şu bu eşime veriyo tabağı. E tabak bende kalıyo bu seferde mecbur geri götürüyorum bu sefer de görüşemedik geldim yoktun sanırım evde dıyo.
Eşine açma de

ben doğru bulmuyorum bahaneler göstermeyi, anlayacak kapasite yok sanırım, böylelerine direk soğuk ve net istemiyorum denmeli bence. eğer kendi nezaketinizden yüzüne söyleyemiyorsanız bile kapıya şöyle bir yazı asabilirsiniz; kimseyle komşu veya arkadaş olmak istemiyorum. rahatsız etmeyiniz.

Eşin actıgında nerde dıye senı sorarsa "müsait değil suan desın" Esın evdeyken zaten sen hıc cıkma gelme gırısımınde bulunmasın...Kapıyıda sonuna kadar acmayın konusacak aralıkta konusun psıkolojık olarak ıstemedıgınızde bellı olsun...yıldırcaksın onu baska caren yok gıtsın nabarsa yapsın senı cok ıyı anlıyorum...Bazen ac kapıyı uykusuz kalıyorum ben cocuk uyudugu zaman uyuyorum yanında de...O yuzden kapıyı duymam ben musaıt oldugum zaman sana gelırım de.. ( Anlamıyor gene mı aynı sen de onun gibi bu kelımeyı her denemesınde tekrar edeceksın)İkna edecek tonda konus ses tonunda o sekılde olsun gercekten cok zor anlayıssız ınsanla ugrasmak cok zor ..

Merhabalar
Belki ben bu durumu abartıyorumdur ama bu konu beni aşırı rahatsız ediyo.
Kendimi bildim bileli komşuculuk olayından hoşlanmam denedım ama içimde yok benim bu durum. Karşı daireme bi çift taşındı ama karısı her dakika kapımda.
Her saniye müsait olamıyorum olsada misafir ağırlamak istemıyorum.
Bebeğim kolik, ayrıca bir iki sıkıntısı daha var sürekli ağlayan bir bebek zaten bu durum beni aşırı yordu bir de komşu üzerime yük oldu.
Bebek ağladığı anda kapımı çalıyo. Geliyim mi? Beraber sallayalım mı? yardıma geliyim mi.?
Devamlı reddettim ağlamasından rahatsız mısınız dıye sordum kesinlikle hayır dedı.
Artık bebek ağlayınca korkuyorum kapı çalacak diye ve çalıyor da. Her ağladığında kapıda kadın.
Devamlı kapım çalıyo çaya geliyim mi? Tanışalım mı biz komsuyuz. Evde ses duydum geliyim mi? Apartmanda bir adam bağırıyo korktum sende duydun mu?
Ya anlıyorum belki canı sıkılıyor arkadaş olmak istiyor ama ben istemiyorum.
Evim her dakıka müsait olmuyo dediğim gibi bebeğim çok sıkıntılı yerı geliyor yemek bıle yapamıyorum, temızlık yapamıyorum. Çat kapı misafire zaten karşıyım böyle olunca daha çok zorlanıyorum.
Her seferınde reddettım daha hiç kabul etmedım, kapıyı çaldı bilerek açmadım cunku arkadaş olmak ıstemıyorum.
Ama devamlı kapım çalıyo devamlıı ne yapmam lazım nasıl bir tavır takınmalıyım reddettikçe gelmez dedim ama hiç azalmadı.
Kapıya not yaz bebek uyuyor veya emiyor veya agliyor lutfen kapiyi calmayin diye.

Walla uzun yıllar böyle bi arkadaşla uğraştım ne yaptımsa olmadı.
Günde 5 defa zilime basardı istemediği, vermediğim şey kalmadı eliyle şu kadar ekmek versene internet şifresi borç para hamileyim o halde markete gidiyorum elimde poşetle getirdigim yoğurt istiyor çocuğuna yayla corbasi yapılacakmis cinnet
8 yıl boyunca 1 kez kapısını çalmadım 1 kez 1 şey istemedim taşındım kurtuldum

Gerilim filmi izler gibi okudum yazdıklarınızı. Ve inanın sinirlendim. Bu düpedüz insanları rahatsız etmektir ve basbayağı tacizdir. Obsesif bir kişilik de var sanırım.
Bence daha kesin konuşun. "Kapıya vurmayın ve tıklatmayın. Lütfen rahatsız etmeyin! "yazın. Yine de çalarsa açın ve tersleyin. Görmüyor musunuz yazı astım. Lütfen artık rahatsız etmeyin deyin açıkça
Getirdiği tabağı almayın. Eşinize de tenbih edin almasın. Ciddi bir ifade ile teşekkür edin. Kusura bakmayın biz bu tür ikram al ver'leri doğru bulmuyoruz. Getirmeyin lütfen bize deyip kapatın kapınızı. Siz tabağı boş vermiyeyim dedikçe o kendisini iletişimde başarılı bulup iyice gaza geliyor belli ki
Dışarıda karşılaşınca da yürüyüp geçin. Görüşemiyoruz, yoktun evde vb gibi laflarına. Yoo evdeydim. Daha önce de söyledim ben komşuculuk oynamaktan da gereksiz samimiyetten de hoşlanmıyorum. Lütfen siz başka bir arkadaş bulun kendinize deyin
Kapıda da karşılaştığınızda ya da bir bahaneyle sizi alıkoyduğunda malum pandemi ortamı, ev dışı kimseyle muhatap olmuyoruz, size de tavsiye ederim deyin ve kapatın kapınızı
Normalde yapılacak şeyler değil bu tavsiyeler biliyorum ama laf anlamaz, sınır istemeyen, canı istedikçe dalıp çıkmak isteyen, halden ve mazeretten anlamayan tacizci bir insan var karşınızda. Şahsen böyle birinin niyetinin iyiliği değil bencilliği ve rahatsız ediciliği dikkatimi çekerdi. İşin gerçeği ben de hiç hoşlanmam böyle zoraki samimiyetten

Merhabalar
Kendimi bildim bileli komşuculuk olayından hoşlanmam denedım ama içimde yok benim bu durum. Karşı daireme bi çift taşındı ama karısı her dakika kapımda.
Bebeğim kolik, ayrıca bir iki sıkıntısı daha var sürekli ağlayan bir bebek zaten bu durum beni aşırı yordu bir de komşu üzerime yük oldu.
Bebek ağladığı anda kapımı çalıyo. Geliyim mi? Beraber sallayalım mı? yardıma geliyim mi.?
Devamlı reddettim ağlamasından rahatsız mısınız dıye sordum kesinlikle hayır dedı.
Artık bebek ağlayınca korkuyorum kapı çalacak diye ve çalıyor da. Her ağladığında kapıda kadın.
Devamlı kapım çalıyo çaya geliyim mi? Tanışalım mı biz komsuyuz. Evde ses duydum geliyim mi? Apartmanda bir adam bağırıyo korktum sende duydun mu?
Evim her dakıka müsait olmuyo dediğim gibi bebeğim çok sıkıntılı yerı geliyor yemek bıle yapamıyorum, temızlık yapamıyorum. Çat kapı misafire zaten karşıyım böyle olunca daha çok zorlanıyorum.
Her seferınde reddettım daha hiç kabul etmedım, kapıyı çaldı bilerek açmadım cunku arkadaş olmak ıstemıyorum.
Ama devamlı kapım çalıyo devamlıı ne yapmam lazım nasıl bir tavır takınmalıyım reddettikçe gelmez dedim ama hiç azalmadı.
Benımde aklıma not geldi .Bebek uyuyor zile basmayın yazın .

Walla uzun yıllar böyle bi arkadaşla uğraştım ne yaptımsa olmadı.
Günde 5 defa zilime basardı istemediği, vermediğim şey kalmadı eliyle şu kadar ekmek versene internet şifresi borç para hamileyim o halde markete gidiyorum elimde poşetle getirdigim yoğurt istiyor çocuğuna yayla corbasi yapılacakmis cinnet
8 yıl boyunca 1 kez kapısını çalmadım 1 kez 1 şey istemedim taşındım kurtuldum
O arkadaşın konu sahibinin komşusu olabilir mi 🤣🤣😅😅

Merhabalar
Ayy ne yuzsuzluk bu yahu. Acik acik kusura bakma misafir kabul etmiyorum ve cocugumla da tek basima ilgilenmek istiyorum. Su surec zaten yeterince zor oyuzden de bir de komsuculuk oynayamayacagim diyip kapiyi yuzune kapatin🤣 ay hic sevmem boyle yilisikligi.

Benimde karsi komsum boyle yapiyordu.ben covid var kimseyle gorusmuyorum eve alamam dedim.bir kac defa daha israr etti sonra pes etti.en nefret ettigim sey komsunun gidip gelmesi.

Back