Samimi olmak isteyen komşu

Zarm

Guru
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2013
1.004
1.560
333
34
Merhabalar
Belki ben bu durumu abartıyorumdur ama bu konu beni aşırı rahatsız ediyo.
Kendimi bildim bileli komşuculuk olayından hoşlanmam denedım ama içimde yok benim bu durum. Karşı daireme bi çift taşındı ama karısı her dakika kapımda.
Her saniye müsait olamıyorum olsada misafir ağırlamak istemıyorum.
Bebeğim kolik, ayrıca bir iki sıkıntısı daha var sürekli ağlayan bir bebek zaten bu durum beni aşırı yordu bir de komşu üzerime yük oldu.
Bebek ağladığı anda kapımı çalıyo. Geliyim mi? Beraber sallayalım mı? yardıma geliyim mi.?
Devamlı reddettim ağlamasından rahatsız mısınız dıye sordum kesinlikle hayır dedı.
Artık bebek ağlayınca korkuyorum kapı çalacak diye ve çalıyor da. Her ağladığında kapıda kadın.
Devamlı kapım çalıyo çaya geliyim mi? Tanışalım mı biz komsuyuz. Evde ses duydum geliyim mi? Apartmanda bir adam bağırıyo korktum sende duydun mu?
Ya anlıyorum belki canı sıkılıyor arkadaş olmak istiyor ama ben istemiyorum.
Evim her dakıka müsait olmuyo dediğim gibi bebeğim çok sıkıntılı yerı geliyor yemek bıle yapamıyorum, temızlık yapamıyorum. Çat kapı misafire zaten karşıyım böyle olunca daha çok zorlanıyorum.
Her seferınde reddettım daha hiç kabul etmedım, kapıyı çaldı bilerek açmadım cunku arkadaş olmak ıstemıyorum.
Ama devamlı kapım çalıyo devamlıı ne yapmam lazım nasıl bir tavır takınmalıyım reddettikçe gelmez dedim ama hiç azalmadı.

kapıya bebek uyuyor kapıyı çalmayın yaz. ciddiyim. bebek ağlasa kapıyı çalsa da yazı dursun açma kapıyı, anlar kendisi için astığını.

Kirmana gerek yok kuzum kendince anlatmaya calissanda her insan hemen anlmayabilir belliki iyi niyetli ,musait bir zamanda karsilastiginizda veya sana geldiginde kendini guzelce ifade et nasil birisin nelerden hoslanmazsin laf arasinda anlat bilsintanimiyor ki seni kazanmaya calisiyor

bebeğiniz kolikmiş aslında gelse de iki avutsa sizde iki nefes alsanız ne güzel olur
bide bu tarafından bakın
herkes istemeyebilir sizde haklısınız tabi

bu arada bende çatkapı sevmem
benim bikaç komşum çok çok iyidir ama kimse çat diye gelmez herkes yerini bilir

Söyledim daha önce ben pek komşuculuk insanı değilimdir gidip gelmem pek zzten yeterınce yogunum dedım ama hiç etkili olmadı

Komsuculuk ilişkilerini sevmiyorum ,calisanim çalışan kadın olmasam da sevmezdim . Net şekilde söyleyin kurtulun israrindan.

Onunda küçük çocugu var. ses oldukça uyanıyo zaten o zaman hiç uyumaz. Onlar rahat geziyorlar evinde her gün kalabalık misafir var viristen korkuyorum. İki senedir virüse yakalanmadım böyle bi olay yüzünden yakalanmak istemıyorum

Komsuculuk ilişkilerini sevmiyorum ,calisanim çalışan kadın olmasam da sevmezdim . Net şekilde söyleyin kurtulun israrindan.
Söyledim aslında sınavlara hazırlanıyorum bebeğim de sıkıntılı bu komşuluk işleri bana göre değil dedim ama hiç etkisi olmadı

Bu ne ya resmen taciz ediyor..bir denir iki denir e hadi üçte de dedin olumsuz cevap aldın,daha ne vuruyorsun kapıya yeter da anla artık :)

Çok basit istemiyorum seni deyin. Burdaki çoğu konunun çözümü basit ama kimse uygulayamıyor . Hayir demek zor geliyor insana ama denmesi lazım ki insanlar sınırlarını bilsin . Gelme istemiyorum deyin bu kadar.

haklısınız tabi
açık söyleseniz olmaz mı acaba?
virüsten korkuyorum kimseyi eve almıyorum diye

Söyledim daha önce ben pek komşuculuk insanı değilimdir gidip gelmem pek zzten yeterınce yogunum dedım ama hiç etkili olmadı
Maalesef bazıları laf anlamıyor bende insanların niye bu ısrarı oluyor anlamıyorum, 2 senelik evliyim alt komşu ki burası büyük site ,komşunun israrindan kurtulmak için elimden geleni yaptım başkası olsa biraz utanırdı anlaMamak için ellerinden geleni yapıyorlar.

Ay keşke bebeğimin kolik günlerinde bir kapımı çalıp beraber sallayalım mı diyenim olsaydı Bu arada komşuculuğu ben de sevmem ama ne yalan söyleyeyim bazen bebeğimi 5 dakika oyalayıp beni tuvalete gönderecek bir insan olsun isterdim. Virüs konusunda tedirgin olmakta da son derece haklısınız. Ayrıca reddetmek için söyleyebileceğiniz herşeyi de açıkça söylemişsiniz daha ne denir ki bilemedim.. Komşu biraz yüzsüz galiba Belki şey diyebilirsiniz; "Virüsten çekiniyorum eve kimseyi kabul edemiyorum kusura bakma" falan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…