Maviduygular, güle güle kullanın evinizi. Bu konuyla alakasız olacak ama ... Yanlış anlamazsanız, tv nizin altındaki kabloları saklıcak bi yöntem bulmanızı önersem... Benim gözüm takıldı da ... şöyle bi örnek buldum netten....
Maviduygular, güle güle kullanın evinizi. Bu konuyla alakasız olacak ama ... Yanlış anlamazsanız, tv nizin altındaki kabloları saklıcak bi yöntem bulmanızı önersem... Benim gözüm takıldı da ... şöyle bi örnek buldum netten.... Eki Görüntüle 116381
neden yanlış anlayayım arkadaşım :) tam tersi çok teşekkür ederim... ilk fırsatta bu konuyla ilgileneceğim.... bir de masanın arkasındaki açık renkli kolon dikkatinizi çekti mi, oraya dekoratif bi çözüm bulamıyorum.... ne olabilir, sticker dan başka, yada nasıl bi sticker???? tüm fikirlere açığım arkadaşlar....
anaammm :)) senin halıların aynısı benim mutfak ve antrede var, ayrıca perdelerinin aynısı da yatak odam ve eşimin oğlunun odasının perdeleriyle aynıııı :)))
anaammm :)) senin halıların aynısı benim mutfak ve antrede var, ayrıca perdelerinin aynısı da yatak odam ve eşimin oğlunun odasının perdeleriyle aynıııı :)))