Salonlarımız ve perdeleri...

saol canım anlayışın için..
ama ben bu tabloları alalı bayağı oldu şu an varmı bende bilemiyorum canım..
inşallah bulursun sendea.s.

Rica ederim canım:kedi:
Evet sanırım artık yok ama inşallah inşallah bulurumopuyorumnanaktan

Rica ederim canım:kedi:
Evet sanırım artık yok ama inşallah inşallah bulurumopuyorumnanaktan

canım mısracığımdada var bu tablolardan,sanırım o benden sonra aldı istersen onada sor belki başka bir yerde felanda vardır

çok güzel bir topic olmus arkadasım.. resimlerde ki evlerde cok güzel..:)
genelde salon perdeleri tül zeminli koyu perdeler.. tam benimde düşündüğüm gibi..:)

bunlarda benim....ama çok büyük çıkmışlar yaaaaaa(

Son düzenleme:
duvarın rengi mobilyalarla pek uyumlu olmamış.pembe yerine kum beji falan olsaydı sanki daha güzel olurdu.
mobilyaların güzel.

Duvar renginin bir hikayesi var cnm şimdi uzun uzadıya anlatmayayım.
Teşekkür ederim yorumun için

konuyu açan arkadaşa tşkler çok işimize yarıcak
resim ekleyen arkadaşların evleride çok güzell
özellikle mısracım senin koltukların çok hoşuma gitti model ve rengi çok hoşşopuyorumnanaktan

Beğenilerin için teşekkürler cnm

Esrantcım Özlemciğiminde dediği gibi ben de yaklaşık 15 ay önce Koçtaş'tan almıştım,şimdi çok daha güzelleri var cnm.

Esrantcım Özlemciğiminde dediği gibi ben de yaklaşık 15 ay önce Koçtaş'tan almıştım,şimdi çok daha güzelleri var cnm.

Canımm mısracım çok teşekkür eder,m,ben de sana yazacaltım:)
Ben bugün tekrar gidip iyice bakayım.
Çok seviyorum bu tarz tabloları.

kızlar evinde güneşlik yerine stor kullanan arkadaşlar storlarınızdan memnun musunuz,temizliği nasıl,açıp kapatırken ipleri kopuyor mu?evime perde yaptıracağım fafat güneşlik konusunda kararsız kaldım.stor mu yaptırsam yoksa normal güneşlik mi bilemiyorum.

Son düzenleme:

ben kesinlikle storu tercih ederim canım benim tüm odadaki güneşliklerim stor ama hiç zorluğunu görmedim ayrıca kopmak gibi bir riski yok canım kesinlikle ben kuru temizlemeye veriyorum canım temizlenmesi için bence stor al canım

bir şey soracam benim evimdeki perdelerde stor kirlendiler perdecime sordum ne yaparız diye silmemi söylediler kuru temizlemeye nasıl veriyorsun yaniş nasıl söküyorsun ben beceremem sanki gibime geliyor yardımcı olursan sevinirim

bilgilerin iiçin teşekkür ederim canım.

kiracı olanlar stor yaptırırsa başka bi eve geçerken uymama gibi sorun çıkabilir mi arkadaşlar. yeniden ek veya yaptırma çok masraf alır mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…