saol canım anlayışın için..
ama ben bu tabloları alalı bayağı oldu şu an varmı bende bilemiyorum canım..
inşallah bulursun sendea.s.
Rica ederim canım:kedi:
Evet sanırım artık yok ama inşallah inşallah bulurumopuyorumnanaktan
canım mısracığımdada var bu tablolardan,sanırım o benden sonra aldı istersen onada sor belki başka bir yerde felanda vardır
Koltuklarınız Çok hoŞ
mısra evin çok sade ve çok güzel esrant evet güzel bir bölüm oldu bende ekleyen arkadaşlara teşekkür ederim
duvarın rengi mobilyalarla pek uyumlu olmamış.pembe yerine kum beji falan olsaydı sanki daha güzel olurdu.
mobilyaların güzel.
konuyu açan arkadaşa tşkler çok işimize yarıcak
resim ekleyen arkadaşların evleride çok güzell
özellikle mısracım senin koltukların çok hoşuma gitti model ve rengi çok hoşşopuyorumnanaktan
klikcim mısracım salonlarınız çok harikaaa yaa güle güle oturun canlarım....
klikcim mısracım salonlarınız çok harikaaa yaa güle güle oturun canlarım....[
çok sağolun.
Esrantcım Özlemciğiminde dediği gibi ben de yaklaşık 15 ay önce Koçtaş'tan almıştım,şimdi çok daha güzelleri var cnm.
kızlar evinde güneşlik yerine stor kullanan arkadaşlar storlarınızdan memnun musunuz,temizliği nasıl,açıp kapatırken ipleri kopuyor mu?evime perde yaptıracağım fafat güneşlik konusunda kararsız kaldım.stor mu yaptırsam yoksa normal güneşlik mi bilemiyorum.
ben kesinlikle storu tercih ederim canım benim tüm odadaki güneşliklerim stor ama hiç zorluğunu görmedim ayrıca kopmak gibi bir riski yok canım kesinlikle ben kuru temizlemeye veriyorum canım temizlenmesi için bence stor al canım
ben kesinlikle storu tercih ederim canım benim tüm odadaki güneşliklerim stor ama hiç zorluğunu görmedim ayrıca kopmak gibi bir riski yok canım kesinlikle ben kuru temizlemeye veriyorum canım temizlenmesi için bence stor al canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?