Kan değerlerine baktırdiniz mi? Evet, can sıkıcı bir durum ama ikiniz de aynı işi yapıp her zaman yemek sonrası uyuyakaliyor ise bence değerlerine baktirsin.Fix her akşam uyuyakalıyor. İşten gelir yemeğini yer koltuğa uzanır tvde bişiler izlerken uyuyakalır. Adam işten geliyor yoruluyor falan demeyin 2 hafta önce onun yaptığı işin aynısını yapıyordum meslektaşım yani hastalanınca bıraktım işi ama akşam eve geldiğimde uyuyakalmıyordum. Uyumasında sakınca yok benim için uyusun alsın uykusunu ama odamıza gitsin diye 1 saat uğraşmak zorunda mıyım?(zor uyanıyor uyuduğu zaman) Yatakları ayırmış gibi oluyoruz ve bu durum canımı sıkıyor. Bunun çözümü nedir?
Defalarcaa napayım isteyerek olmuyor diyorKonuştunuz mu?
Biz evleneli 5 ay oldu nikah günü alırken kan verdik herşeyi normal çıktı evlendiğimizden beri böyleKan değerlerine baktırdiniz mi? Evet, can sıkıcı bir durum ama ikiniz de aynı işi yapıp her zaman yemek sonrası uyuyakaliyor ise bence değerlerine baktirsin.
Yoo zorunda değilsiniz, neden uyandırmaya çalışıyorsunuz? Bırakın orda kalsın uyanınca gelir.Fix her akşam uyuyakalıyor. İşten gelir yemeğini yer koltuğa uzanır tvde bişiler izlerken uyuyakalır. Adam işten geliyor yoruluyor falan demeyin 2 hafta önce onun yaptığı işin aynısını yapıyordum meslektaşım yani hastalanınca bıraktım işi ama akşam eve geldiğimde uyuyakalmıyordum. Uyumasında sakınca yok benim için uyusun alsın uykusunu ama odamıza gitsin diye 1 saat uğraşmak zorunda mıyım?(zor uyanıyor uyuduğu zaman) Yatakları ayırmış gibi oluyoruz ve bu durum canımı sıkıyor. Bunun çözümü nedir?
Onu da yaptım sabha karşı uyanıp koşa koşa yanıma geliyor ama o gelene kadar yani sabaha kadar gözüme uyku girmiyor triplere giriyorum ister istemezYoo zorunda değilsiniz, neden uyandırmaya çalışıyorsunuz? Bırakın orda kalsın uyanınca gelir.
Gözünüze neden uyku girmesin koskoca adam becerip yatağa gidemiyorsa yatsın salonda uyanınca gelir. Ne o öyle annesi gibi kalk yatağına git muhabbetleri, siz mışıl mışıl uyuyun. Madem uyuyakalıyor saatini kurmayıda mı akıl edemiyor?Onu da yaptım sabha karşı uyanıp koşa koşa yanıma geliyor ama o gelene kadar yani sabaha kadar gözüme uyku girmiyor triplere giriyorum ister istemez
Annelikle alakası yok ben yalnız uyumaya çalıştığım için kötü hissediyorum uyuyamıyorum bu sefer moralim bozuluyorGözünüze neden uyku girmesin koskoca adam becerip yatağa gidemiyorsa yatsın salonda uyanınca gelir. Ne o öyle annesi gibi kalk yatağına git muhabbetleri, siz mışıl mışıl uyuyun. Madem uyuyakalıyor saatini kurmayıda mı akıl edemiyor?
Uğraşmayın boşuna , canı istese yatağına gelirdi zaten , bir kere alın karşınıza konuşun düzelmezse de o zaman ciddi ciddi düşünün...Fix her akşam uyuyakalıyor. İşten gelir yemeğini yer koltuğa uzanır tvde bişiler izlerken uyuyakalır. Adam işten geliyor yoruluyor falan demeyin 2 hafta önce onun yaptığı işin aynısını yapıyordum meslektaşım yani hastalanınca bıraktım işi ama akşam eve geldiğimde uyuyakalmıyordum. Uyumasında sakınca yok benim için uyusun alsın uykusunu ama odamıza gitsin diye 1 saat uğraşmak zorunda mıyım?(zor uyanıyor uyuduğu zaman) Yatakları ayırmış gibi oluyoruz ve bu durum canımı sıkıyor. Bunun çözümü nedir?
İii de sorumsuz bir adamı uyandırıp yatağa getirmek yalnız uyumaktan daha yorucu bir olay. Adam sizin yalnız uyumak konusunda ki tutumunuzu bildiği için bu kadar rahat, nasıl olsa beni almadan gitmez diye düşünüyor.Annelikle alakası yok ben yalnız uyumaya çalıştığım için kötü hissediyorum uyuyamıyorum bu sefer moralim bozuluyor
Tek çözümü sizin de yanına kıvrılmanız, ayrı uyuyamıyorum diyerek :)Fix her akşam uyuyakalıyor. İşten gelir yemeğini yer koltuğa uzanır tvde bişiler izlerken uyuyakalır. Adam işten geliyor yoruluyor falan demeyin 2 hafta önce onun yaptığı işin aynısını yapıyordum meslektaşım yani hastalanınca bıraktım işi ama akşam eve geldiğimde uyuyakalmıyordum. Uyumasında sakınca yok benim için uyusun alsın uykusunu ama odamıza gitsin diye 1 saat uğraşmak zorunda mıyım?(zor uyanıyor uyuduğu zaman) Yatakları ayırmış gibi oluyoruz ve bu durum canımı sıkıyor. Bunun çözümü nedir?
Orda sadece bazı hastalıklara bakılıyor, kan değerlerine bakılmıyor.Biz evleneli 5 ay oldu nikah günü alırken kan verdik herşeyi normal çıktı evlendiğimizden beri böyle
Gerçekten anlayamadım. Siz 5 ay içinde birlikte uyumaya alıştınız da yalnız uyumakta mı zorlanıyorsunuz? O nedenle mi yatakta olsun istiyorsunuz?Annelikle alakası yok ben yalnız uyumaya çalıştığım için kötü hissediyorum uyuyamıyorum bu sefer moralim bozuluyor
Belki içten içe yatağı ayırmıştır sizinle düşündünüz mü hiçFix her akşam uyuyakalıyor. İşten gelir yemeğini yer koltuğa uzanır tvde bişiler izlerken uyuyakalır. Adam işten geliyor yoruluyor falan demeyin 2 hafta önce onun yaptığı işin aynısını yapıyordum meslektaşım yani hastalanınca bıraktım işi ama akşam eve geldiğimde uyuyakalmıyordum. Uyumasında sakınca yok benim için uyusun alsın uykusunu ama odamıza gitsin diye 1 saat uğraşmak zorunda mıyım?(zor uyanıyor uyuduğu zaman) Yatakları ayırmış gibi oluyoruz ve bu durum canımı sıkıyor. Bunun çözümü nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?