Yok aksine mahcup oluyor da yeter daa hergün hergün16 senedir evliyim benim esiminde nadir uyumadan yatagına gitmek.Ben kafasinın altındaki yastıgı alıyorum zınk diye kalkıp yerine gidiyor.Tv izlerken çogu insan uyuya kalıyor. Ben normal karşılıyorum. Siz onu kaldırdıgınızda sorun cıkarmasın yeter.
MantıklıYatak odasına tv alın . Orda uyusun kalsın
eşim de aynı böyle yani uyuyakalacağını bile bile uzanıyor diyorum oturarak izle o zaman da adam işten geliyor niye otursun iki ucu boklu değnek vallaBende tv karşısında çok uyuyakalırım hatta bilgisayarda otururken bile. Aslında uykum yok ama bir şeyler izlerken gözler pat diye gidiveriyor eşinizin de orada uyumak için durduğunu sanmıyorum istemsiz uyuyakalıyorsun sonuçta.
yok ya uyanmıyor öyle ağır uykusuÜzerine uzan bir süre sonra nefes alamadığı için uyanmak zorunda kalacaktır
Kedimin taktiği
hiiç rahatsız olmaz valla uyur o şekildeTek çözümü sizin de yanına kıvrılmanız, ayrı uyuyamıyorum diyerek :)
Sıkışınca mecbur odanıza geçersiniz
hayır yanımda uyumadığı zaman özlüyorum zaten tüm gün işte oluyor göremiyorum eve gelince de salonda uyuması beni üzüyor birlikte uyuduğumuz zaman sarılıyorum öpüp kokluyorum. seks hayatımızda sorun yok zaten kaldırıp yatağa gönderdiğimde yaşıyoruz bir şeyler tek sorunu bişeyler izlerken hareketsiz yatıyorsa uyuyakalmasıGerçekten anlayamadım. Siz 5 ay içinde birlikte uyumaya alıştınız da yalnız uyumakta mı zorlanıyorsunuz? O nedenle mi yatakta olsun istiyorsunuz?
Seks hayatınız nasıl? Acaba kaçınmak için böyle yapıyor olabilir mi?
Zannetmiyorum bi kaç kere kızdım kaldırmadım gece 3-4te kalkıp yanıma geliyor ve her kaldırdığımda mahçup oluyor tamam aşkım diyip odaya geçiyorBelki içten içe yatağı ayırmıştır sizinle düşündünüz mü hiç
Alışkanlıktır o zamanMantıklı
eşim de aynı böyle yani uyuyakalacağını bile bile uzanıyor diyorum oturarak izle o zaman da adam işten geliyor niye otursun iki ucu boklu değnek valla
yok ya uyanmıyor öyle ağır uykusu
hiiç rahatsız olmaz valla uyur o şekilde
hayır yanımda uyumadığı zaman özlüyorum zaten tüm gün işte oluyor göremiyorum eve gelince de salonda uyuması beni üzüyor birlikte uyuduğumuz zaman sarılıyorum öpüp kokluyorum. seks hayatımızda sorun yok zaten kaldırıp yatağa gönderdiğimde yaşıyoruz bir şeyler tek sorunu bişeyler izlerken hareketsiz yatıyorsa uyuyakalması
Zannetmiyorum bi kaç kere kızdım kaldırmadım gece 3-4te kalkıp yanıma geliyor ve her kaldırdığımda mahçup oluyor tamam aşkım diyip odaya geçiyor
Kan versin kan değerlerine bakın. Tv izlerken uzun oturarak izlemesin tekli koltukta izlesinFix her akşam uyuyakalıyor. İşten gelir yemeğini yer koltuğa uzanır tvde bişiler izlerken uyuyakalır. Adam işten geliyor yoruluyor falan demeyin 2 hafta önce onun yaptığı işin aynısını yapıyordum meslektaşım yani hastalanınca bıraktım işi ama akşam eve geldiğimde uyuyakalmıyordum. Uyumasında sakınca yok benim için uyusun alsın uykusunu ama odamıza gitsin diye 1 saat uğraşmak zorunda mıyım?(zor uyanıyor uyuduğu zaman) Yatakları ayırmış gibi oluyoruz ve bu durum canımı sıkıyor. Bunun çözümü nedir?
Onda her şeye bakılmıyor ki.. belki d vitamini eksiktir.Biz evleneli 5 ay oldu nikah günü alırken kan verdik herşeyi normal çıktı evlendiğimizden beri böyle
Evlilikte bakılan kan farklı. O aids gibi hastalıklara bakıyor. Eşinizde şeker olabilir mi? Yemek sonrası mayışma uyuyakalma sık görülür. Bence tam kan tahlili ve şeker baktırınBiz evleneli 5 ay oldu nikah günü alırken kan verdik herşeyi normal çıktı evlendiğimizden beri böyle
Eşinizle bu durumu konuşun mutlaka. Uyuyacaksa yatak odasında uyusunFix her akşam uyuyakalıyor. İşten gelir yemeğini yer koltuğa uzanır tvde bişiler izlerken uyuyakalır. Adam işten geliyor yoruluyor falan demeyin 2 hafta önce onun yaptığı işin aynısını yapıyordum meslektaşım yani hastalanınca bıraktım işi ama akşam eve geldiğimde uyuyakalmıyordum. Uyumasında sakınca yok benim için uyusun alsın uykusunu ama odamıza gitsin diye 1 saat uğraşmak zorunda mıyım?(zor uyanıyor uyuduğu zaman) Yatakları ayırmış gibi oluyoruz ve bu durum canımı sıkıyor. Bunun çözümü nedir?
Fix her akşam uyuyakalıyor. İşten gelir yemeğini yer koltuğa uzanır tvde bişiler izlerken uyuyakalır. Adam işten geliyor yoruluyor falan demeyin 2 hafta önce onun yaptığı işin aynısını yapıyordum meslektaşım yani hastalanınca bıraktım işi ama akşam eve geldiğimde uyuyakalmıyordum. Uyumasında sakınca yok benim için uyusun alsın uykusunu ama odamıza gitsin diye 1 saat uğraşmak zorunda mıyım?(zor uyanıyor uyuduğu zaman) Yatakları ayırmış gibi oluyoruz ve bu durum canımı sıkıyor. Bunun çözümü nedir?
Benim esimde sabah 5.30 da kalkiyor, saha da calistigi icin cogunlukta ayakta. Haftaici eve gelince yemekten sonra tv karsisinda daliyor hemen. H.ici aksam bir plan yapamiyoruz. Normal karsiliyorum ben. Herkesin bunyesi farklidir. Ben otururum, o gider yatar. Yada ben yatarim o bikac saat sonra uyanir kendi gelir, dokunmam hic.Fix her akşam uyuyakalıyor. İşten gelir yemeğini yer koltuğa uzanır tvde bişiler izlerken uyuyakalır. Adam işten geliyor yoruluyor falan demeyin 2 hafta önce onun yaptığı işin aynısını yapıyordum meslektaşım yani hastalanınca bıraktım işi ama akşam eve geldiğimde uyuyakalmıyordum. Uyumasında sakınca yok benim için uyusun alsın uykusunu ama odamıza gitsin diye 1 saat uğraşmak zorunda mıyım?(zor uyanıyor uyuduğu zaman) Yatakları ayırmış gibi oluyoruz ve bu durum canımı sıkıyor. Bunun çözümü nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?