Salonda uyuyakalan eş

Yok aksine mahcup oluyor da yeter daa hergün hergün

Yatak odasına tv alın . Orda uyusun kalsın
Mantıklı
eşim de aynı böyle yani uyuyakalacağını bile bile uzanıyor diyorum oturarak izle o zaman da adam işten geliyor niye otursun iki ucu boklu değnek valla
Üzerine uzan bir süre sonra nefes alamadığı için uyanmak zorunda kalacaktır
Kedimin taktiği
yok ya uyanmıyor öyle ağır uykusu
Tek çözümü sizin de yanına kıvrılmanız, ayrı uyuyamıyorum diyerek :)
Sıkışınca mecbur odanıza geçersiniz
hiiç rahatsız olmaz valla uyur o şekilde
hayır yanımda uyumadığı zaman özlüyorum zaten tüm gün işte oluyor göremiyorum eve gelince de salonda uyuması beni üzüyor birlikte uyuduğumuz zaman sarılıyorum öpüp kokluyorum. seks hayatımızda sorun yok zaten kaldırıp yatağa gönderdiğimde yaşıyoruz bir şeyler tek sorunu bişeyler izlerken hareketsiz yatıyorsa uyuyakalması
Belki içten içe yatağı ayırmıştır sizinle düşündünüz mü hiç
Zannetmiyorum bi kaç kere kızdım kaldırmadım gece 3-4te kalkıp yanıma geliyor ve her kaldırdığımda mahçup oluyor tamam aşkım diyip odaya geçiyor

Evlenirken tüm kan testlerine bakılmıyor ki, adamın şekeri var mı diye baktırdınız mı hiç. Yemekten sonra uyuya kalıyorsa şeker problemi olabilir adamın. Bir de aynı işi ben yapıyordum yorulmuyordum demek doğru bir yaklaşım değil. Siz yorulmuyor olabilirsiniz ama herkesin bünyesi farklı

Alışkanlıktır o zaman

Kan versin kan değerlerine bakın. Tv izlerken uzun oturarak izlemesin tekli koltukta izlesin

İlk evlendiğim zamanlar eşim de koltukta uzanarak tv izliyordu ve sonrasında uyuyakalıyordu.Uyandırmak için bayağı uğraşıyordum.Bu durum çok üzüyordu beni böyle mi gidecek diyodum hep.Konuştum eşimle ben oturarak tv izliyorsam sen de oturarak izle dedim uyuyorsun sohbet bile edemiyoruz.O günden sonra uzanarak tv izlemesine izin vermedim.Hallettik şükür.Şimdi birlikte tv izleyip aynı anda yatağa giriyoruz.Bazen işim oluyor ondan sonra giriyorum yatağa ama uyumayıp beni bekliyor.Bence siz de ya konuşun eşinizle ya da doktora gidin.

Eşlerin ayrı yatması çok yanlış diye bir şeyler beynimize kodlanmış, oysa bu hiç doğru değil (Japonya'da mesela çiftler ayrı yatıyormuş). İlişkinizde bir sorun yoksa, cinselliğiniz yine devam ediyorsa bence kimin nerede uyuduğunun bir önemi yok. Benim eşim de koltukta uyur. İnanın evliliğimizin ilk başında ben de sizin gibiydim. Yok soğukluk girer, yok yatakları mı ayırdık falan diye kendi kendime triplendim. Sonra baktım adamın uyku apnesi var ve koltukta gerçekten daha rahat uyuyor, saldım. 9 yıldır evliyiz bir sorun yok.

Sefil uyumayi seviyor demekki ustunu ortmeyin, usuyup mecburen gelecek.

Bende aynı sorundan müzdariptim. Eşimle defalarca tartıştık, kaç kere üzüldüğümü belirttim, her seferinde laflarımla iğneledim, bazen ağlayarak uyudum ve daha bir sürü şey. Ama sonra bi anda saldım. Hatta battaniyesini ben götürdüm. Ne de olsa burda uyuyakalacaksın bari üstünü ört dedim. Hatta bazı günler bende eşlik ettim, beraber uyuyakaldık kanepede. Ben üzerinden elimi çekince, tek başıma yatmaya alıştığımı hissettirdikçe eşim geri vites yaptı ve vaktinde yatağa gelmeye başladı. Sanırım biraz umursamamak gerekiyo. Erkekler çocuk gibi üstlerine düşüldüğünde daha çok itiliyo o şeye.

Biz evleneli 5 ay oldu nikah günü alırken kan verdik herşeyi normal çıktı evlendiğimizden beri böyle
Evlilikte bakılan kan farklı. O aids gibi hastalıklara bakıyor. Eşinizde şeker olabilir mi? Yemek sonrası mayışma uyuyakalma sık görülür. Bence tam kan tahlili ve şeker baktırın

Zor uyanıyorsa bi tane tokat atın, uyanınca da rüya gördün heralde hadi yatağa diyin..

Eşinizle bu durumu konuşun mutlaka. Uyuyacaksa yatak odasında uyusun

Yemekten sonra sekeri yukseliyo, oda uyku yapar. Insulin direnci varmi? Buna bir baktirin.

Benim esimde sabah 5.30 da kalkiyor, saha da calistigi icin cogunlukta ayakta. Haftaici eve gelince yemekten sonra tv karsisinda daliyor hemen. H.ici aksam bir plan yapamiyoruz. Normal karsiliyorum ben. Herkesin bunyesi farklidir. Ben otururum, o gider yatar. Yada ben yatarim o bikac saat sonra uyanir kendi gelir, dokunmam hic.
Ilk evlendigimiz zamanlar tv karsisinda uyuma aliskanligi vardi. Illa salonda koltukta dalacak. 1 saat sonra uyanir oyle gelirdi. Mesela onu kabul etmem zor oldu ama cozduk artik. Sizinki oyle bir durum degilmis sanirim.
Sabah cok erken kalkiyorsa aksam uyuyakalmasi normal bence. Erken kalkmadigi gunlerde de benzer durum varsa kan degerlerine baktirin, altinda yatan sebebi arastirmakta fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…