• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salonda uyuyakalan eş

16 senedir evliyim benim esiminde nadir uyumadan yatagına gitmek.Ben kafasinın altındaki yastıgı alıyorum zınk diye kalkıp yerine gidiyor.🤣Tv izlerken çogu insan uyuya kalıyor. Ben normal karşılıyorum. Siz onu kaldırdıgınızda sorun cıkarmasın yeter.
Yok aksine mahcup oluyor da yeter daa hergün hergün

Yatak odasına tv alın . Orda uyusun kalsın
Mantıklı
Bende tv karşısında çok uyuyakalırım hatta bilgisayarda otururken bile. Aslında uykum yok ama bir şeyler izlerken gözler pat diye gidiveriyor eşinizin de orada uyumak için durduğunu sanmıyorum istemsiz uyuyakalıyorsun sonuçta.
eşim de aynı böyle yani uyuyakalacağını bile bile uzanıyor diyorum oturarak izle o zaman da adam işten geliyor niye otursun iki ucu boklu değnek valla
Üzerine uzan bir süre sonra nefes alamadığı için uyanmak zorunda kalacaktır
Kedimin taktiği 😂
yok ya uyanmıyor öyle ağır uykusu :olamaz:
Tek çözümü sizin de yanına kıvrılmanız, ayrı uyuyamıyorum diyerek :)
Sıkışınca mecbur odanıza geçersiniz
hiiç rahatsız olmaz valla uyur o şekilde
Gerçekten anlayamadım. Siz 5 ay içinde birlikte uyumaya alıştınız da yalnız uyumakta mı zorlanıyorsunuz? O nedenle mi yatakta olsun istiyorsunuz?

Seks hayatınız nasıl? Acaba kaçınmak için böyle yapıyor olabilir mi?
hayır yanımda uyumadığı zaman özlüyorum zaten tüm gün işte oluyor göremiyorum eve gelince de salonda uyuması beni üzüyor birlikte uyuduğumuz zaman sarılıyorum öpüp kokluyorum. seks hayatımızda sorun yok zaten kaldırıp yatağa gönderdiğimde yaşıyoruz bir şeyler tek sorunu bişeyler izlerken hareketsiz yatıyorsa uyuyakalması
Belki içten içe yatağı ayırmıştır sizinle düşündünüz mü hiç
Zannetmiyorum bi kaç kere kızdım kaldırmadım gece 3-4te kalkıp yanıma geliyor ve her kaldırdığımda mahçup oluyor tamam aşkım diyip odaya geçiyor

Evlenirken tüm kan testlerine bakılmıyor ki, adamın şekeri var mı diye baktırdınız mı hiç. Yemekten sonra uyuya kalıyorsa şeker problemi olabilir adamın. Bir de aynı işi ben yapıyordum yorulmuyordum demek doğru bir yaklaşım değil. Siz yorulmuyor olabilirsiniz ama herkesin bünyesi farklı

Mantıklı

eşim de aynı böyle yani uyuyakalacağını bile bile uzanıyor diyorum oturarak izle o zaman da adam işten geliyor niye otursun iki ucu boklu değnek valla

yok ya uyanmıyor öyle ağır uykusu :olamaz:

hiiç rahatsız olmaz valla uyur o şekilde

hayır yanımda uyumadığı zaman özlüyorum zaten tüm gün işte oluyor göremiyorum eve gelince de salonda uyuması beni üzüyor birlikte uyuduğumuz zaman sarılıyorum öpüp kokluyorum. seks hayatımızda sorun yok zaten kaldırıp yatağa gönderdiğimde yaşıyoruz bir şeyler tek sorunu bişeyler izlerken hareketsiz yatıyorsa uyuyakalması

Zannetmiyorum bi kaç kere kızdım kaldırmadım gece 3-4te kalkıp yanıma geliyor ve her kaldırdığımda mahçup oluyor tamam aşkım diyip odaya geçiyor
Alışkanlıktır o zaman

Fix her akşam uyuyakalıyor. İşten gelir yemeğini yer koltuğa uzanır tvde bişiler izlerken uyuyakalır. Adam işten geliyor yoruluyor falan demeyin 2 hafta önce onun yaptığı işin aynısını yapıyordum meslektaşım yani hastalanınca bıraktım işi ama akşam eve geldiğimde uyuyakalmıyordum. Uyumasında sakınca yok benim için uyusun alsın uykusunu ama odamıza gitsin diye 1 saat uğraşmak zorunda mıyım?(zor uyanıyor uyuduğu zaman) Yatakları ayırmış gibi oluyoruz ve bu durum canımı sıkıyor. Bunun çözümü nedir?
Kan versin kan değerlerine bakın. Tv izlerken uzun oturarak izlemesin tekli koltukta izlesin

İlk evlendiğim zamanlar eşim de koltukta uzanarak tv izliyordu ve sonrasında uyuyakalıyordu.Uyandırmak için bayağı uğraşıyordum.Bu durum çok üzüyordu beni böyle mi gidecek diyodum hep.Konuştum eşimle ben oturarak tv izliyorsam sen de oturarak izle dedim uyuyorsun sohbet bile edemiyoruz.O günden sonra uzanarak tv izlemesine izin vermedim.Hallettik şükür.Şimdi birlikte tv izleyip aynı anda yatağa giriyoruz.Bazen işim oluyor ondan sonra giriyorum yatağa ama uyumayıp beni bekliyor.Bence siz de ya konuşun eşinizle ya da doktora gidin.

Eşlerin ayrı yatması çok yanlış diye bir şeyler beynimize kodlanmış, oysa bu hiç doğru değil (Japonya'da mesela çiftler ayrı yatıyormuş). İlişkinizde bir sorun yoksa, cinselliğiniz yine devam ediyorsa bence kimin nerede uyuduğunun bir önemi yok. Benim eşim de koltukta uyur. İnanın evliliğimizin ilk başında ben de sizin gibiydim. Yok soğukluk girer, yok yatakları mı ayırdık falan diye kendi kendime triplendim. Sonra baktım adamın uyku apnesi var ve koltukta gerçekten daha rahat uyuyor, saldım. 9 yıldır evliyiz bir sorun yok.

Sefil uyumayi seviyor demekki ustunu ortmeyin, usuyup mecburen gelecek.

Bende aynı sorundan müzdariptim. Eşimle defalarca tartıştık, kaç kere üzüldüğümü belirttim, her seferinde laflarımla iğneledim, bazen ağlayarak uyudum ve daha bir sürü şey. Ama sonra bi anda saldım. Hatta battaniyesini ben götürdüm. Ne de olsa burda uyuyakalacaksın bari üstünü ört dedim. Hatta bazı günler bende eşlik ettim, beraber uyuyakaldık kanepede. Ben üzerinden elimi çekince, tek başıma yatmaya alıştığımı hissettirdikçe eşim geri vites yaptı ve vaktinde yatağa gelmeye başladı. Sanırım biraz umursamamak gerekiyo. Erkekler çocuk gibi üstlerine düşüldüğünde daha çok itiliyo o şeye.

Back