Salonda sigara içme derdi

ne saygısız insanlar var ya. büyük olmakla ne alakası var. bir eve misafirliğe gidiliyosa o evin kurallarına uyulur. ciddiye almıyolarsa sert şekilde uyarın küsmeye hiç hakları yok. kafe değil sonuçta orası sizin eviniz misafirler gittikten sonra onların sigara kokusuyla yaşamak zorunda olan sizsiniz asıl sizin küsmeniz lazım o kişilere

zaten evimin camlari tam acilmiyor hava temizleyici kullaniyorum ona ragmen kimseye ictirmem salonda. hepimiz sarhos olduysak vs belki. yoksa yani ev sahibi icme deyince icilir mi bana biraz abartili geldi. butun akrabalar mi gerizekali?

Sırf akrabalar değil arkadaşlarımızın içinde de var. Ben hamileyken bile anlamıyorlardı asla. Garip.

Haklısın yani ben seviyemi bozmak istemiyorum ama zorladılar iyice burnuma kadar geldi. Böyle yapacağım bundan sonra.

Öyle sağlık var ortada. Koku ayrı dert. Bir de her yer yanık oldu 6 ayda.

Kimse kimsenin salonunda sigara icemez eşin buna müsade ediyor hatta kendi faydalaniyor.

Ama şuan salgını umursamayip misafir kabul ediyorsanız #evdekal cagrilarina rağmen sigarayı bu kadar onemsemenize şaşırdım.

Tabii canım o da faydalanıyor işine gelince. Çünkü kendi evinde de babası salonda içiyor böyle alışmışlar. Onlara normal geliyor. Gelen kişi hasta, otel yerine bizde kalması daha iyi diye kararlaştırdık. Evde kal demekle olmuyor. Sağlık, iş söz konusu olunca mecbursun.

Ben kayinpederime bile izin vermiyorum cok istiyosan in dışarda ic diyorum ve disari cikip iciyor. Ki bi kere ben yokken evde icti yeni koltugumu yakti. Esimde bende izin vermiyoruz. Gelen artik biliyor ve ona gore gelip dışarı çıkıp iciyor sonra geliyor. Sikayetci olanlarda gelmegin iccekseniz dedigimiz icin gelmiyolar. Sizin eviniz sizin kurallariniz ve uymak zorundadir.

sağlık sorunu varsa sigara içmesin allah allah ya. müsade etmeyin siz de yani göz yumdukça içmeye devam edicek
ya posta koyucaksınız yada postalayacaksınız

Bu günlerde misafir neden ??
Gelen kim olursa olsun uyarın ben öyle yapıyorum kimse kusura bakmıyor bakan olursa da gelmesin bir zahmet

Coronayi takmayan sizi mi takacak Allah aşkını. Corona üstelik öldürebilir. Sahsen izin vermem. Yine icenin ağzından alırım söndürürüm. Alınan alınsın. Ev benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…