- 4 Temmuz 2016
- 2.352
- 4.304
-
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
ne saygısız insanlar var ya. büyük olmakla ne alakası var. bir eve misafirliğe gidiliyosa o evin kurallarına uyulur. ciddiye almıyolarsa sert şekilde uyarın küsmeye hiç hakları yok. kafe değil sonuçta orası sizin eviniz misafirler gittikten sonra onların sigara kokusuyla yaşamak zorunda olan sizsiniz asıl sizin küsmeniz lazım o kişilereKızlar bu salonda, gezerek sigara içen insanlardan bana gına geldi. Eşim eskiden içiyordu şimdi içmiyor. Ne zaman misafir gelse gelen kişilerle beraber bir bakıyorum herkesin elinde sigara. Bardakların içi, bardak altları küllük olmuş. Kanepe yanmış, halı yanmış. Salonda çıkmayan bir koku. Şimdi yine misafir gelecek ve aynı şey olacak. Sırf bu yüzden kimse gelmesin istiyorum eve. Gelenlere de diyorum bu arada salonda içmiyoruz diye ama yine aynı manzara. Şimdi gelen kişi de beni kocanla bir tutma, e ben büyüğüm diye iltimas bekliyor her seferinde. En son geldiğinde alınıp küsmüş, beni eşime şikayet etmişti sigara içtirmedi beni senle kıyaslıyor vs. diye. Eşimin teyzesi kendisi, yaşlı. Sağlık sorunu yüzünden geliyor gelme de diyemem. Ne yapmalıyım sizce bu durumlarla nasıl başa çıkıyorsunuz? Laf anlatamıyorum bende mi sorun var?
zaten evimin camlari tam acilmiyor hava temizleyici kullaniyorum ona ragmen kimseye ictirmem salonda. hepimiz sarhos olduysak vs belki. yoksa yani ev sahibi icme deyince icilir mi bana biraz abartili geldi. butun akrabalar mi gerizekali?
Amin insallah canim sağolasın. Yaptıkları düşüncesizlik gerçekten büyükse büyük yani eşinde bisey diyemiyor herhalde.Benim babamda diyemezdi
Yeterince sert değilsiniz, sert davranamıyorum diyorsunuz, evet insan olana laf bir kere söylenir hadi bilemedin iki kere, yine anlatıp o saygısızlığı yapıyorsa sert olacaksınız başka çaresi yok. İçerken alacaksınız küllüğü önünden dooğru balkona koyacak "içecekseniz yeri burası" deyip suratınıza sert bir ifade yerleştireceksiniz, olay bu. Balkon yoksa sigara da yok o zaman.
Ben içiyorum ama gittiğim evde ev sahibi izin vermezse inatlaşmaya utanırım bile yahu, ne rahatlık bu...
ne saygısız insanlar var ya. büyük olmakla ne alakası var. bir eve misafirliğe gidiliyosa o evin kurallarına uyulur. ciddiye almıyolarsa sert şekilde uyarın küsmeye hiç hakları yok. kafe değil sonuçta orası sizin eviniz misafirler gittikten sonra onların sigara kokusuyla yaşamak zorunda olan sizsiniz asıl sizin küsmeniz lazım o kişilere
Kimse kimsenin salonunda sigara icemez eşin buna müsade ediyor hatta kendi faydalaniyor.
Ama şuan salgını umursamayip misafir kabul ediyorsanız #evdekal cagrilarina rağmen sigarayı bu kadar onemsemenize şaşırdım.
Ben kayinpederime bile izin vermiyorum cok istiyosan in dışarda ic diyorum ve disari cikip iciyor. Ki bi kere ben yokken evde icti yeni koltugumu yakti. Esimde bende izin vermiyoruz. Gelen artik biliyor ve ona gore gelip dışarı çıkıp iciyor sonra geliyor. Sikayetci olanlarda gelmegin iccekseniz dedigimiz icin gelmiyolar. Sizin eviniz sizin kurallariniz ve uymak zorundadir.Kızlar bu salonda, gezerek sigara içen insanlardan bana gına geldi. Eşim eskiden içiyordu şimdi içmiyor. Ne zaman misafir gelse gelen kişilerle beraber bir bakıyorum herkesin elinde sigara. Bardakların içi, bardak altları küllük olmuş. Kanepe yanmış, halı yanmış. Salonda çıkmayan bir koku. Şimdi yine misafir gelecek ve aynı şey olacak. Sırf bu yüzden kimse gelmesin istiyorum eve. Gelenlere de diyorum bu arada salonda içmiyoruz diye ama yine aynı manzara. Şimdi gelen kişi de beni kocanla bir tutma, e ben büyüğüm diye iltimas bekliyor her seferinde. En son geldiğinde alınıp küsmüş, beni eşime şikayet etmişti sigara içtirmedi beni senle kıyaslıyor vs. diye. Eşimin teyzesi kendisi, yaşlı. Sağlık sorunu yüzünden geliyor gelme de diyemem. Ne yapmalıyım sizce bu durumlarla nasıl başa çıkıyorsunuz? Laf anlatamıyorum bende mi sorun var?
Cok yumusak davraniyor olabılır mısınSırf akrabalar değil arkadaşlarımızın içinde de var. Ben hamileyken bile anlamıyorlardı asla. Garip.
sağlık sorunu varsa sigara içmesin allah allah ya. müsade etmeyin siz de yani göz yumdukça içmeye devam edicekKızlar bu salonda, gezerek sigara içen insanlardan bana gına geldi. Eşim eskiden içiyordu şimdi içmiyor. Ne zaman misafir gelse gelen kişilerle beraber bir bakıyorum herkesin elinde sigara. Bardakların içi, bardak altları küllük olmuş. Kanepe yanmış, halı yanmış. Salonda çıkmayan bir koku. Şimdi yine misafir gelecek ve aynı şey olacak. Sırf bu yüzden kimse gelmesin istiyorum eve. Gelenlere de diyorum bu arada salonda içmiyoruz diye ama yine aynı manzara. Şimdi gelen kişi de beni kocanla bir tutma, e ben büyüğüm diye iltimas bekliyor her seferinde. En son geldiğinde alınıp küsmüş, beni eşime şikayet etmişti sigara içtirmedi beni senle kıyaslıyor vs. diye. Eşimin teyzesi kendisi, yaşlı. Sağlık sorunu yüzünden geliyor gelme de diyemem. Ne yapmalıyım sizce bu durumlarla nasıl başa çıkıyorsunuz? Laf anlatamıyorum bende mi sorun var?
Cok yumusak davraniyor olabılır mısın
sağlık sorunu varsa sigara içmesin allah allah ya. müsade etmeyin siz de yani göz yumdukça içmeye devam edicek
ya posta koyucaksınız yada postalayacaksınız
valla yanlış anlamayın da akciğer kanseri ve hala içiyorsa onun sonu yakındırYok canım akciğer kanseri ama yine de günde 2 paket içiyor kadın. Bırakmaz asla.
Bu günlerde misafir neden ??Kızlar bu salonda, gezerek sigara içen insanlardan bana gına geldi. Eşim eskiden içiyordu şimdi içmiyor. Ne zaman misafir gelse gelen kişilerle beraber bir bakıyorum herkesin elinde sigara. Bardakların içi, bardak altları küllük olmuş. Kanepe yanmış, halı yanmış. Salonda çıkmayan bir koku. Şimdi yine misafir gelecek ve aynı şey olacak. Sırf bu yüzden kimse gelmesin istiyorum eve. Gelenlere de diyorum bu arada salonda içmiyoruz diye ama yine aynı manzara. Şimdi gelen kişi de beni kocanla bir tutma, e ben büyüğüm diye iltimas bekliyor her seferinde. En son geldiğinde alınıp küsmüş, beni eşime şikayet etmişti sigara içtirmedi beni senle kıyaslıyor vs. diye. Eşimin teyzesi kendisi, yaşlı. Sağlık sorunu yüzünden geliyor gelme de diyemem. Ne yapmalıyım sizce bu durumlarla nasıl başa çıkıyorsunuz? Laf anlatamıyorum bende mi sorun var?