Salonda sigara içme derdi

Bu dönemde misafirlik zaten başlı başına hata. Diğer konu ise kitleyin kapısını allah aşkına kim alınırsa alınsın sizin eviniz sizin tercihiniz balkonda içsinler çok istiyorlarsa asla musama gösteremem kendim kullanmadığım için oldukça karşıyım o havayı tenefüs etmeye.

Ben de içmiyorum o sebeple daha çok rahatsız oluyorum.

En son geldiğinde alınıp küsmüş, beni eşime şikayet etmişti sigara içtirmedi beni senle kıyaslıyor vs. diye
Yumuşak yüzlü müsünüz?Evde içilmiyor bu kadar basit diyin.Ev sahibine saygısızlıktır bu.Misafir haddini bilsin bir zahmet.Ayrica doğru yapmışım zaten yaşının gerektirdiği olgunluğu taşımıyormussun teyze deseydin :olamaz: Eşe sikayet nedir cidden.Kimseye sizden önce doğduğu için böyle fazladan tavizler vermek zorunda değilsiniz.

Ben açıkça diyorum ama yok yine de içiliyor ve küsülüyor üstüne. Anlamadım gerçekten.
Ne munasebet ya bi de kusmek.
Yanlıs hatırlamıyorsam bebegın de var.
Evde bebek varken kendını bilen insan, sız ıc deseniz de ıcmez.
Herkes mısafırlıgını bilsin, küsen de küssün.
Bence bu sefer ıcırme.
Bebegım var virus var, kalabalık olduk zaten bir de sigara kesinlikle olmaz dıyın.
Lutfen dıyın.

küserlerse küssünler ya eşek kadar adamlar düşünemiyorsa. zıkkım içsinler en nefret ettiğim şey benim de. ortada kül tablası bile bırakmıyorum kimse yeltenmesin diye.
hala inatla içerlerse pencere kapı aç donsunlar.

Bu dönemde misafir kabul etme cesaretinden dolayı öncelikle tebrik ediyorum.
Bunun dışında herkes yetişkin bende yıllardır sigara içiyorum ve kimin evine gitsem "Bu odada içiliyor mu?" diye sorarım.
Sizde salonda içilmeyeceğini net bir şekilde söyleyin bunun ayıbı yok.

Ben sigaranın yani sıra salgın hastalik zamanında gelen misafire de sinir oldum. Almayın yahu kabul etmeyin misafir falan. Bu yüzden küsen de küssün artik. Aramızda 10 dakikalık mesafe var ama ben 20 gündür annemi babamı görmüyorum.

etrafımda yaklasık 15 senedır evde sıgara ıcen hıc gormedım zaten pek sıgara ıcen gormuyorum da ıcenlerın de ıctıgını gormedım ılla balkona cıkarlar cok garıp ya sıgara ıcen kısı tum dumanı pıslıgı evın ıcınde nasıl tutabılıyor salonun ortasına tuvaletını yapmak gıbı bırsey bu evın ıcınde ne ısı var o zehırın

tabıkı sorun sızde degıl
benım evıme bır mısafır geldı gecen yaz sıgara ıcen daha dogrusu annemın bır arkadasıydı sızde sıgara nerde ıcılıyor dedı
bızde sıgara ıcılmıyor dedım
balkon ? dedı
cam balkon sureklı de acamam (cam balkonumuzda oturma odası gıbı dızılı cunku) halıyle sokaga ınmenız gerek ıcmek ıcın dedım
e apartmanda ıcseydım ya da banyo da dedı
ne munasebet ben rahatsız olurum 1 saat dayanamayacak kadar ıcmenız gerekıyorsa sokakta ıcebılırsınız dedım :KK70:
gıttı sokakta ıctı allahım ya :KK70: geldı ama les gıbı kokuyor yıne
kolanya falan verdım camı actım havalandırdım
bu kadar tıryakı olan bır zahmet eve cıkmadan ıcsın havalansın cıksın gercekten bıze ezıyet dedım

ayıp yanı kendı kendını neyle zehırlerse zehırlesın de bızlerın ne sucu var bırde evın ıcınde ıcecekler
musade etmeyın en bastan nasıl baslarsa oyle gıder gercekten

Ay zaten en büyük hata başta izin vermiş olmam. Çok haklısın.

Benim evimde kimse sigara içemez, biz evimizde sigara içmiyoruz diyorum gelen misafire. Hatta ben balkonda içilmesinden bile rahatsızım. Sonucta küllükleri oraya buraya koyuyorlar🙈Babam da dahil buna o da rahatsız oldugumu bilir, balkonda içer. Küsücek, daralıcak bir durum değil bu. Sonucta eve, perdelere siniyor bu koku onu bırakın ciğerlerimiz mahvolur.

Evet yine kül oluyor sağ sol. Doğru.

Salonu bırakın evin herhangi bir yerinde sigara içilmesine uyuz oluyorum.
Eşimde içiyor genellikle balkonda içer eve gelen misafirler evde icilmedigini anlıyorlar sağolsun lar anlayışlı davranıp içmiyorlar..
Sizde sigaradan rahatsızım rica etsem balkonda içer misiniz deyin belki anlayışlı davranırlar...

Siz cok anlayıslısınız bu konuda. Mevzu perde değil de nasıl desem daha net olmalısınız.

İşte ben de anlamadım salonda içilmiyor diyorum ne yapmalıyım daha başka? Hayvan değil ki güdeyim balkona kış kış yapayım. Laftan anlamıyorlar 🙄 E bana sigara içme dedi karın diye bir şikayet olabilir mi? Demişsem içmemen gerekir normalde. Sağlık açısından kötü ve dediğim gibi halı, perde, kanepe gitti salonda hep yanık izi dolu. Burama kadar geldi artık. Başka bir misafirim vardı onlar da içici ama salonda asla içmezler. Eve girip direkt salon kokuyor dediler bana. Evi de sabah temizlemişim. Kendimden utandım pis bir insanmışım gibi.

Yumuşak yüzlü müsünüz?Evde içilmiyor bu kadar basit diyin.Ev sahibine saygısızlıktır bu.Misafir haddini bilsin bir zahmet.Ayrica doğru yapmışım zaten yaşının gerektirdiği olgunluğu taşımıyormussun teyze deseydin :olamaz: Eşe sikayet nedir cidden.Kimseye sizden önce doğduğu için böyle fazladan tavizler vermek zorunda değilsiniz.

Yani normalde insanlara sert davranmam. Böyle uyarıp çizgi çekince de yine maymunluk bekliyorlar bir şey olunca. O zaman anlıyorlar ki Beliş de sinirliymiş. Bu sigara konusunda ne yapabilirim başka anlamadım. Biri bana salonumda sigara içme dese içmem. Bunun iltiması olmaz ki.

Ne munasebet ya bi de kusmek.
Yanlıs hatırlamıyorsam bebegın de var.
Evde bebek varken kendını bilen insan, sız ıc deseniz de ıcmez.
Herkes mısafırlıgını bilsin, küsen de küssün.
Bence bu sefer ıcırme.
Bebegım var virus var, kalabalık olduk zaten bir de sigara kesinlikle olmaz dıyın.
Lutfen dıyın.

Bebegim yok ama ben hamileyken de eşim, başkaları yanımda içiyordu. Bu teyze içmiyordu ama o zaman. Sonra düşük yaptım o sebeple bebek yok.

Bu ne terbiyesizlik ya! Bi de utanmadan bardakları tabakları küllük mü yapıyolar ne avam insanlar midem bulandı. Haklısınız siz asla geri adım atmayın. Öğrencilikte biz de arkadasların evinde içerdik hayatımda o kadar üniversitelinin bir defa koltuk yaktıgını yere kül düsürdüğünü görmedim. Zaten neredeyse 10 senedir evde sigara içildiğini de görmedim. Bi de bozuluyor, ayıplıyor yok artık!

Bu dönemde misafir kabul etme cesaretinden dolayı öncelikle tebrik ediyorum.
Bunun dışında herkes yetişkin bende yıllardır sigara içiyorum ve kimin evine gitsem "Bu odada içiliyor mu?" diye sorarım.
Sizde salonda içilmeyeceğini net bir şekilde söyleyin bunun ayıbı yok.

Ne biliyim yazı asacağım artık çünkü ben mutfaktayken de içiyorlar.

Yani normalde insanlara sert davranmam. Böyle uyarıp çizgi çekince de yine maymunluk bekliyorlar bir şey olunca. O zaman anlıyorlar ki Beliş de sinirliymiş. Bu sigara konusunda ne yapabilirim başka anlamadım. Biri bana salonumda sigara içme dese içmem. Bunun iltiması olmaz ki.
Bazı insanlar böyle kıt mı desem anlayışsız mı desem.Sert yapın anlasınlar.Onlar kendi keyiflerini düşünüyorlar siz sağlığınızı düşünün.Kırılan kırılsın.Kendilerini kırdırıncaya kadar akılları nerdeymiş:63:

Salonu bırakın evin herhangi bir yerinde sigara içilmesine uyuz oluyorum.
Eşimde içiyor genellikle balkonda içer eve gelen misafirler evde icilmedigini anlıyorlar sağolsun lar anlayışlı davranıp içmiyorlar..
Sizde sigaradan rahatsızım rica etsem balkonda içer misiniz deyin belki anlayışlı davranırlar...

Yok canım ben uyardığım halde içiliyor. Kışın ortasında bile balkon penceresini sonuna kadar açıp içeride oturup içiyorlardı. Sanki gaz parasını babaları ödüyor. Ben anlamadım uyarınca bile yapılıyor olması niye..

X