Salonda sigara içme derdi

Alinsin birsey olmaz. Balkonda veya kapi önünde icsin. Sigara icenlerin cogu kendi evlerinin icinde icmez ben dahil
O pis koku niye sinsin ki heryere?

Ben de içiyorum, kaç yıldır hem de, evde ya da arabada asla içmem, içilmesine de izin vermem. Kapalı hiç bi mekanda da içmem, kaldı ki birinin evinde cüret bile edilmemeli. Kimsenin insanların aldığı nefesi sigara dumanıyla kirletme hakkı yok.

Evet sizde sorun var.

Bence sert olmalısınız ben sigara kullanıyorum ama yaz kış balkonda ıcerım kımsenın kımseyı rahatsız etmesıne hakkı tok.Ben buyugum küçüğüm fln demelerı de manasız.Sizin evınız sızın kurallarınız .

Ben 14 yasindaydim eve gelen misafirle sigara yuzunden kavga ettigimde. Dusunun yani ben 14 o kisi de 45 falan var. Balkona gidin burda icemezsiniz bizim evde boyle dedim. Sen kim oluyorsun vesaire ben ev sahibiyim dedim. Karisini cocugunu aldi gitti benimle de yillarca konusmadi cokta umrumdaydi :))) Sigaradan, sigara kokusundan cocukluktan beri nefret ederim, kimse evimin icersinde sigara icemez. Darilmislar gucenmisler hic takmam gelmeyen gelmesin, cocukken neysem hala oyum. Siz evinizde lafinizi geciremiyorsaniz bu cok buyuk bir sorun.

Evimin içinde bir kere sigara içilmedi. Çünkü söylüyorum rahatsız oluyorum ben balkona çıkın diye. Eşinizin de söylemesi lazım. Benim eski eşim söylerdi Eylül istemiyor evde içilmesini diye. Kendisi balkona çıkarırdı hatta. Nefret ederim o kokudan

Hassas olduğum konulardan biridir bu
İçmeyen insanlar özellikle daha çok rahatsız olurlar bu durumdan (bende dahil)
Ben değil salon balkonda bile içirmiyorum çünkü ordaki koku direkt salona geliyor ve o pis koku beni çok rahatsız ediyor
İçecek olan kapının önüne çıkıp içebilir
Anlamayanlara karşı daha detaylı açıklama yapın kesin ve net bir dille belirtin
Yani büyüğümüzdür diye taviz vermek zorunda değiliz , bu saygısızlık değilki çekinesiniz. Hele bide evde çocuk varsa asla içirmeyin .Kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok

Bebegim yok ama ben hamileyken de eşim, başkaları yanımda içiyordu. Bu teyze içmiyordu ama o zaman. Sonra düşük yaptım o sebeple bebek yok.
Çocuğunuz olsun olmasın izin vermeyin. Ben bebekken yanımda çok içmişler. Annem uyarmış annemi hiç takmamışlar. Sonuç ortada alerjik astımım çıktı yıllar sonra. Mahvettiler beni.

Yaşlı maşlı hiç fark etmez, böyle konular esnek davranmanız gereken şeyler değiller. Kendi bencillikleri, keyifleri yüzünden ne sizin sağlığınıza etki etmeye ne de evinizi leş gibi kokutmaya hakları var. Bir de o koku perdelere, eşyalara bile siniyor, havalandırsan da geçmiyor.

Ve karantina dönemlerindeyiz. Hala ne misafiri bu? Posta koymak için çok uygun bir zaman.

Öyle aslında ben alınıp, küsmeliyim ama onlar yapıyorlar. Laftan, sözden de anlamıyorlar. Teyze kanser tedavisi için gelecek ve otel yerine bizde kalması daha iyi diye kararlaştırdık. Mecburiyet oluştu.

Ben de söylüyorum aslında ama işe yaramıyor. Ben mutfaktayken bir bakıyorum ki içmeye başlanmış. Kahve fincanını alacağım diyelim içi küllük olmuş görüyorum. Başlarında dikilemiyorum sonuçta :/ Saygısızlar.

Öyle aslında ben alınıp, küsmeliyim ama onlar yapıyorlar. Laftan, sözden de anlamıyorlar. Teyze kanser tedavisi için gelecek ve otel yerine bizde kalması daha iyi diye kararlaştırdık. Mecburiyet oluştu.
Geçmiş olsun, şifa diliyorum teyzeye.
Peki laftan sözden anlamıyorlarsa, bir güzel azarlamaktan başka çözüm var mı? Evimin kurallarına uymayan insan bana saygısızlık yapıyordur, ee böyle insana da saygı göstermek bence fazla. Ben yapamam diyorsanız da, o zaman çareler tükeniyor.

Ev icinde sigara icen kaldimi ya allah askina? Nasil saygisizlik dusuncesizlik ben evimde mecburmuyum o les kokuyu cekmeye balkonda icen icsin evde icmiyoruz de bitti alinan bidaha gelmesin daha iyi az insan cok huzur. Esinde senle ayni fikirde olmali.

Teşekkür ederim.
Azarlamak hiç istememiştim/düşünmemiştim açıkçası ama demek ki yapmam lazımmış. Haklısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…