- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
Alinsin birsey olmaz. Balkonda veya kapi önünde icsin. Sigara icenlerin cogu kendi evlerinin icinde icmez ben dahil
O pis koku niye sinsin ki heryere?
O pis koku niye sinsin ki heryere?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet sizde sorun var.Kızlar bu salonda, gezerek sigara içen insanlardan bana gına geldi. Eşim eskiden içiyordu şimdi içmiyor. Ne zaman misafir gelse gelen kişilerle beraber bir bakıyorum herkesin elinde sigara. Bardakların içi, bardak altları küllük olmuş. Kanepe yanmış, halı yanmış. Salonda çıkmayan bir koku. Şimdi yine misafir gelecek ve aynı şey olacak. Sırf bu yüzden kimse gelmesin istiyorum eve. Gelenlere de diyorum bu arada salonda içmiyoruz diye ama yine aynı manzara. Şimdi gelen kişi de beni kocanla bir tutma, e ben büyüğüm diye iltimas bekliyor her seferinde. En son geldiğinde alınıp küsmüş, beni eşime şikayet etmişti sigara içtirmedi beni senle kıyaslıyor vs. diye. Eşimin teyzesi kendisi, yaşlı. Sağlık sorunu yüzünden geliyor gelme de diyemem. Ne yapmalıyım sizce bu durumlarla nasıl başa çıkıyorsunuz? Laf anlatamıyorum bende mi sorun var?
Bence sert olmalısınız ben sigara kullanıyorum ama yaz kış balkonda ıcerım kımsenın kımseyı rahatsız etmesıne hakkı tok.Ben buyugum küçüğüm fln demelerı de manasız.Sizin evınız sızın kurallarınız .Kızlar bu salonda, gezerek sigara içen insanlardan bana gına geldi. Eşim eskiden içiyordu şimdi içmiyor. Ne zaman misafir gelse gelen kişilerle beraber bir bakıyorum herkesin elinde sigara. Bardakların içi, bardak altları küllük olmuş. Kanepe yanmış, halı yanmış. Salonda çıkmayan bir koku. Şimdi yine misafir gelecek ve aynı şey olacak. Sırf bu yüzden kimse gelmesin istiyorum eve. Gelenlere de diyorum bu arada salonda içmiyoruz diye ama yine aynı manzara. Şimdi gelen kişi de beni kocanla bir tutma, e ben büyüğüm diye iltimas bekliyor her seferinde. En son geldiğinde alınıp küsmüş, beni eşime şikayet etmişti sigara içtirmedi beni senle kıyaslıyor vs. diye. Eşimin teyzesi kendisi, yaşlı. Sağlık sorunu yüzünden geliyor gelme de diyemem. Ne yapmalıyım sizce bu durumlarla nasıl başa çıkıyorsunuz? Laf anlatamıyorum bende mi sorun var?
Evimin içinde bir kere sigara içilmedi. Çünkü söylüyorum rahatsız oluyorum ben balkona çıkın diye. Eşinizin de söylemesi lazım. Benim eski eşim söylerdi Eylül istemiyor evde içilmesini diye. Kendisi balkona çıkarırdı hatta. Nefret ederim o kokudanKızlar bu salonda, gezerek sigara içen insanlardan bana gına geldi. Eşim eskiden içiyordu şimdi içmiyor. Ne zaman misafir gelse gelen kişilerle beraber bir bakıyorum herkesin elinde sigara. Bardakların içi, bardak altları küllük olmuş. Kanepe yanmış, halı yanmış. Salonda çıkmayan bir koku. Şimdi yine misafir gelecek ve aynı şey olacak. Sırf bu yüzden kimse gelmesin istiyorum eve. Gelenlere de diyorum bu arada salonda içmiyoruz diye ama yine aynı manzara. Şimdi gelen kişi de beni kocanla bir tutma, e ben büyüğüm diye iltimas bekliyor her seferinde. En son geldiğinde alınıp küsmüş, beni eşime şikayet etmişti sigara içtirmedi beni senle kıyaslıyor vs. diye. Eşimin teyzesi kendisi, yaşlı. Sağlık sorunu yüzünden geliyor gelme de diyemem. Ne yapmalıyım sizce bu durumlarla nasıl başa çıkıyorsunuz? Laf anlatamıyorum bende mi sorun var?
Çocuğunuz olsun olmasın izin vermeyin. Ben bebekken yanımda çok içmişler. Annem uyarmış annemi hiç takmamışlar. Sonuç ortada alerjik astımım çıktı yıllar sonra. Mahvettiler beni.Bebegim yok ama ben hamileyken de eşim, başkaları yanımda içiyordu. Bu teyze içmiyordu ama o zaman. Sonra düşük yaptım o sebeple bebek yok.
Yaşlı maşlı hiç fark etmez, böyle konular esnek davranmanız gereken şeyler değiller. Kendi bencillikleri, keyifleri yüzünden ne sizin sağlığınıza etki etmeye ne de evinizi leş gibi kokutmaya hakları var. Bir de o koku perdelere, eşyalara bile siniyor, havalandırsan da geçmiyor.
Ve karantina dönemlerindeyiz. Hala ne misafiri bu? Posta koymak için çok uygun bir zaman.
Çocuğunuz olsun olmasın izin vermeyin. Ben bebekken yanımda çok içmişler. Annem uyarmış annemi hiç takmamışlar. Sonuç ortada alerjik astımım çıktı yıllar sonra. Mahvettiler beni.
Evimin içinde bir kere sigara içilmedi. Çünkü söylüyorum rahatsız oluyorum ben balkona çıkın diye. Eşinizin de söylemesi lazım. Benim eski eşim söylerdi Eylül istemiyor evde içilmesini diye. Kendisi balkona çıkarırdı hatta. Nefret ederim o kokudan
Geçmiş olsun, şifa diliyorum teyzeye.Öyle aslında ben alınıp, küsmeliyim ama onlar yapıyorlar. Laftan, sözden de anlamıyorlar. Teyze kanser tedavisi için gelecek ve otel yerine bizde kalması daha iyi diye kararlaştırdık. Mecburiyet oluştu.
Geçmiş olsun, şifa diliyorum teyzeye.
Peki laftan sözden anlamıyorlarsa, bir güzel azarlamaktan başka çözüm var mı? Evimin kurallarına uymayan insan bana saygısızlık yapıyordur, ee böyle insana da saygı göstermek bence fazla. Ben yapamam diyorsanız da, o zaman çareler tükeniyor.