Salça fiyatı

Ben hiç anlamadım valla tek anladığım pembeli'nin çok yorulduğu. İnşallah emeğinin karşılığını alır
Ben de konu sahibine üzüldüm. Kadın kârını arttırmak için fiyat kırmaya çalışıyor. 905i 120den satarsam 630u 100den satamam diyor. Hesaplanmış zaten, 100den değil 90,5den vermesi lazım. Veya kendine göre kar koyacak.

Konu sahibi burayı okuyorsan veya okuyacaksan bir kuruş bile inme. Pembelii11

905i 100den alıp 120den satarsa %20 kar ediyor. 630u 80den alıp 100den satamıyor %20 karlı satsa 96dan satması lazım. Onun yerine sen düşür diyor.

Neden satamam diyor; 905i 120den sattığında birim fiyat 0.132 oluyor. 630u 100den satarsa birim fiyat 0.158 oluyor. Aslında normali bu, yani ürün arttıkça birim fiyatı düşer. Sürümden kazanmak için, fakat bu sürekliliği olan bir iş değilse yani sürüm yoksa mantıksız oluyor.

1 kilo biber salçası 250 300 lira değil mi ya nasıl o kadar uygun acaba. Yanlış söylüyor olabilir mi ölçülerini benim kafam yandı çünkü.
Biz direkt üreticiden değil tezgahtan alıyoruz o yüzden. Bir ürün tezgaha gelene kadar bin defa fiyatı artarak geliyor ama yine de çok uyguna veriyor gibi geldi bana.

Biz direkt üreticiden değil tezgahtan alıyoruz o yüzden. Bir ürün tezgaha gelene kadar bin defa fiyatı artarak geliyor ama yine de çok uyguna veriyor gibi geldi bana.
Kesin kavanozda ise koyu halde değildir .koyu koyu olan salçayı yapmak günler alır

Kaymak kizartmasi nasil oluyor? Hic duymadim daha once ama su an canim cekti
köylerde yapılır kahvaltılarda banilarak yenir ..sarımsaklı yoğurtlu makarnanın üzerinde harika olur ama pek bilinmeyen bisey diye biliyorum :)

Kavurma yağı gibi donar ısıtır öyle yersin kahvaltıda içine yumurtada kırılır

Sadece sıkması filan 12 saat sürmüştür belki. Bunun sermesi kuruması filan da var daha.
Bizd3 salça yapıyoruz kavanozda..aynı gün yıkanıp doğranır kaynatılır kavonazlanjr yaklaşık 10-12 saat sürer 4-5 kasa salca

Güneşte kurutma işi günler alır dediğim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…