Salça fiyatı

Ooy işçi havuz problemi mübarek :)

Bizde de tam tersi, annemin yemekleri bembeyazdır, kaşığın ucuyla salça koyar. Ben farklı yerler gördün daha fazla kullanıyorum. Eşimin tarafında salça, yağ baharattan yemeği seçemezsiniz.

Ben arada tarti krizine giriyorum burda sonra ordan birkac mandirayi falan ariyorum kargolamalari icin
Evde kendide yapabilirsin marketten aldığın kaymağı kavur tavada sürekli karıştır en fazla 15 dk da hazır ben 10 kilo sütten ayırmıştım bayağı 3 kahvaltı da yedik:)

Evde kendide yapabilirsin marketten aldığın kaymağı kavur tavada sürekli karıştır en fazla 15 dk da hazır ben 10 kilo sütten ayırmıştım bayağı 3 kahvaltı da yedik:)
Ama ben boyle 2-3 kg aliyorum. Kahvaltida yiyoruz bi de makarnaya sos da yapiyorum ben o yuzden kaymaktan kendi hazirladigim bana ne kadar yeter bilmiyorum

Ama ben boyle 2-3 kg aliyorum. Kahvaltida yiyoruz bi de makarnaya sos da yapiyorum ben o yuzden kaymaktan kendi hazirladigim bana ne kadar yeter bilmiyorum
Himm sen bayağı tuketiyorsun ama sarimsakli yoğurtlu makarnanın üzerinde harika olmuyor mu

Verebilirim ivrindi dediyim

Pembelii11 bence de buradakilere yasak değilse satsanız daha karlı çıkarsınız. Bugün A100+1'de hazır salçanın (domates mi biber mi unuttum) 900 g (gr yazacaktım az kalsın)'si ~130 liradan 113 gibi bir şeye indirilmişti. Sizinki de ev yapımı. Daha pahalı olması normal.

Kişiye değil de kendi satışını yapsa daha kar eder

Bizim burada ketçap kıvamında kaynatılıp yapılmış salcanin şişesi 80-100 gidiyor

Daha koyu olan daha çok para eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…