- 28 Ağustos 2020
- 8.250
- 36.067
- Konu Sahibi Pembelii11
Ne salça konuşasımız varmış bizim de ha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ama birim değil kısaltması o. Birimi m/s2 dir.g yer cekimi degil mi yaa diye ortaligi daha da karıştırayım mı
Salça önemli, yemekte yaparım salçayla, göbekte atarım kalçayla demiş ünlü bir düşünür .Ne salça konuşasımız varmış bizim de ha
Suyunu bitiririz şeker ve tuz atarız hava ile temasını kesmek için de kavanoz kapaklarını dikkatli kapatırız kontrol ederizBakterilerin ürememesi için ya ısıyla ya yüksek tuzla ya suyu uzaklaştırmayla ya yüksek şekerle ya radyasyonla ya alkolle ya da oksijeni kesmek için yağla (aerob bakteriler için) muamele etmek gerekir.
Salçada alkol kullanıldığını görmedim de genel olarak kullanılan yöntemler bunlar. Daha varsa da aklıma gelmedi.
Benim sayisal buraya kadardiEvet ama birim değil kısaltması o. Birimi m/s2 dir.
Domates konservesine şeker ekliyorum ben. Baskın ekşiliğini alıyor.Şekeri aroma için koyuyorlar diye biliyordum. Azıcık şeker eklenmiyor muydu?
Yemeğin salçalısı kadının kalçalısı demiş biriSalça önemli, yemekte yaparım salçayla, göbekte atarım kalmaya demiş ünlü bir düşünür .
Gerçekten çok etkileyici. Konuda hem ekonomi piyasası hem ev salçası-konserve yapımı hem bilim hem birim varEvet ama birim değil kısaltması o. Birimi m/s2 dir.
2kavanoz göndersene hayrınaSuyunu bitiririz şeker ve tuz atarız hava ile temasını kesmek için de kavanoz kapaklarını dikkatli kapatırız kontrol ederiz
Kim derdi ki bu konu böyle şeylere vesile olacakGerçekten çok etkileyici. Konuda hem ekonomi piyasası hem ev salçası-konserve yapımı hem bilim hem birim var
Konu sahibi yok piyasada yalnız.Kim derdi ki bu konu böyle şeylere vesile olacak
Ben de yorum yazacaktım ama okur mu şüpheliyimKonu sahibi yok piyasada yalnız.
Kadın konuyu açtığına açacağına pişman oldu bence.Ben de yorum yazacaktım ama okur mu şüpheliyim
Açıp gitmiş 1 dk sonrasındaKadın konuyu açtığına açacağına pişman oldu bence.
Konuya düşen son sayısalcı tanesi hoşgeldinBen de yorum yazacaktım ama okur mu şüpheliyim
Hoş buldum canım Salçacı abla çok uyanık yalnızKonuya düşen son sayısalcı tanesi hoşgeldin
Ben hiç anlamadım valla tek anladığım pembeli'nin çok yorulduğu. İnşallah emeğinin karşılığını alırHoş buldum canım Salçacı abla çok uyanık yalnız
Hakikaten ya, ben de üzüldüm kadına.Sattığı kişi tam bir çakal.Ben hiç anlamadım valla tek anladığım pembeli'nin çok yorulduğu. İnşallah emeğinin karşılığını alır
Yazık uyumuştur, 12 saat salça yapmış inşallah satar hepsini.Konu sahibi yok piyasada yalnız.