- 21 Mayıs 2022
- 565
- 70
- 18
- Konu Sahibi Pembelii11
-
Keşke baştan anlaşsaydiniz fiyatı böyle sorun olmazdı ama bence verdiğiniz fiyat gayet iyi yaptığınız emek çok sonuçta. Uygundan almaya çalışıyor gibi geldi bana.Hanımlar ben bir yere sipariş hazırladım biber salçası. Anlaştığım yer bir başkasından 30 tane yarım kg lik kavanozda biber salcasi almış 905 grm geliyor 130 dan vermiş yapan kisi. Bende yarım kglik kavanozun bir küçüğüne yaptim 630 grm geliyor 80 den yarım kglik 905 grm gelenleri de 100 den vericem. İş yerine abla sana yarım kg lik olanı 130 den vermişler ben 100 den vercem dedim bir küçüğünu de 80 den dedim ben bunu küçüğüne 80 den alırsam senden 100 e satamqm ki dedi 100 luk olanı 120 ye satarım ama küçüğün küçüğünü satamam 100 den dedi ben yarım kglik kavanozun bir küçüğünü kaçtan verebilirim sizce ? Saf biber salcasi kendim yaptım 12 saat sürdü başlangıç ve bitiş
Bilmiyorum benim salçaları kayınvalidem alıyor
80 e alan kadın niye 100 e satamam diyor sanki fiyatı düşürmeye çalışıyor gibi anladım ben ama sayısal ile alakasını anlamadım ama satamam diyen kadının sayısalı çok iyiÇekilin, ben sayısalcıyım
Satış yapan biri için 20 tl kar az da ondanKafam salça oldu
80e aldigi urunu 100e satamiyorsa biraksin o isi abla yavvvvs
Keske bende alabilsem sizdenHanımlar ben bir yere sipariş hazırladım biber salçası. Anlaştığım yer bir başkasından 30 tane yarım kg lik kavanozda biber salcasi almış 905 grm geliyor 130 dan vermiş yapan kisi. Bende yarım kglik kavanozun bir küçüğüne yaptim 630 grm geliyor 80 den yarım kglik 905 grm gelenleri de 100 den vericem. İş yerine abla sana yarım kg lik olanı 130 den vermişler ben 100 den vercem dedim bir küçüğünu de 80 den dedim ben bunu küçüğüne 80 den alırsam senden 100 e satamqm ki dedi 100 luk olanı 120 ye satarım ama küçüğün küçüğünü satamam 100 den dedi ben yarım kglik kavanozun bir küçüğünü kaçtan verebilirim sizce ? Saf biber salcasi kendim yaptım 12 saat sürdü başlangıç ve bitiş
Ama buyugunu 100den alip 120ye satarim diyor yine 20 tl kar olacakabla sana yarım kg lik olanı 130 den vermişler ben 100 den vercem dedim bir küçüğünu de 80 den dedim ben bunu küçüğüne 80 den alırsam senden 100 e satamqm ki dedi 100 luk olanı 120 ye satarım ama küçüğün küçüğünü satamam 100 den dedi
Ben de anlamadım80 e alan kadın niye 100 e satamam diyor sanki fiyatı düşürmeye çalışıyor gibi anladım ben ama sayısal ile alakasını anlamadım ama satamam diyen kadının sayısalı çok iyi
Yarım litredir o. Kilo olsa duramazdı.Yarım kiloluk kavanozun bir küçüğü nasıl 630 gram gelebilir ya, yarım kilo 500 gram değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?