Evet malesef oluyor bende ağır sporlar yapamıyorum doktor ağırlık çalış dedi kolaar için dambıl alıcam artık. 1 ay sonra tahlil vericem o da güzel çıkarsa collagen e başlıycazSarkma oluyor ama biraz zaman biraz spor ile hallolur inşallah
Evet canım diyetisyen bana öyle söylemişti en doğru kilomu öyle bulursunKıyafetsiz doğru olan demii
Evet kıyafetsiz doğru olanKıyafetsiz doğru olan demii
İnternette çok güzel videolar var, kol bacak karın sırt bölgesi için, 1 kg dambıl ile 10-15 dk spor ile gayet sıkı vücudun olur mu olurEvet malesef oluyor bende ağır sporlar yapamıyorum doktor ağırlık çalış dedi kolaar için dambıl alıcam artık. 1 ay sonra tahlil vericem o da güzel çıkarsa collagen e başlıycaz
Evet canım diyetisyen bana öyle söylemişti en doğru kilomu öyle bulursun
İstikrar önemli evet hafta da en az 3 4 gün verimli spor yapsam süper olurİnternette çok güzel videolar var, kol bacak karın sırt bölgesi için, 1 kg dambıl ile 10-15 dk spor ile gayet sıkı vücudun olur mu oluryeter ki istikrarlı bir şekilde devam edelim
Benimde sıkılaşma ya çok ihtiyacım var ve hep tembellik ediyorumİstikrar önemli evet hafta da en az 3 4 gün verimli spor yapsam süper olur
Merhaba canım, 2 günlük ayran aşı detoksu var benim favorim idi bir zamanlarSlm kizlar
Ben 1 gun dikkat ediyorsam ertesi gun sapitiyorum
Dun ne olduysa frenim patladi sanki yedim habire
Kendime diyet programme hazirlamam lazim sanirim daha dikkatli olurum.Karar vermedim henuz, bu ay bu kilolardan kurtulmam lazim yaz geliyor artik.
Aranizda etkili detox bilenler varmi kizlar
Sagol canim ama inanki moralim yerle bir suanMerhaba canım, 2 günlük ayran aşı detoksu var benim favorim idi bir zamanlarama anladığım kadarıyla uzun süreli istiyorsun keşke sağlıklı beslenerek kilo versen, detokslar ilk etapta kilo verdiriyor ama sonrası fena oluyor,
Aslında minik Bi program yapsak birlikte güzel olur birbirimize de destek olmuş oluruzBenimde sıkılaşma ya çok ihtiyacım var ve hep tembellik ediyorum
Mantıklı ama uyabilir miyiz bilmiyorumAslında minik Bi program yapsak birlikte güzel olur birbirimize de destek olmuş oluruz
Afiyet olsun şimdidenKahvaltim: yarim dlm ekmek ,2yum. haslama ,2 ck bal, 3 zeytin
Ara yogurt leblebi
Ara kuru meyve kahve
Ara kivi
Aksam 8 kasik kuru fasulye ,yogurtlu patlican kozleme planliyorum.
Uyabilirim insallah.
kuru ertesi gune arti cikarir ama ayri yemek yapamayacagim,saglikli bir yemek ,sonucta gecici bir sislik olacak.ramazan sonu 69 u gormem daha net bir sonuc, hedefim bu.detaylara takilmayalim.simdi 30 dk yuruyuse
Birbirimizi destekleriz güzel olur bence hafta da2 günle başlarız ya da 1 günle iyş olur yanıma arkadaş arıyorum bende aslında ben 5.takım dayım orda hafta da 3 gün zorunlu spor listemiz var onlardan yapıyorum ama artırmak istiyorum hatta şimdide yapabileceğim spor arıyorumMantıklı ama uyabilir miyiz bilmiyorum
20 dk Leslie yaptım şimdi nefes nefeseyim
Ne tür şeyler yapıyorsun mesleBirbirimizi destekleriz güzel olur bence hafta da2 günle başlarız ya da 1 günle iyş olur yanıma arkadaş arıyorum bende aslında ben 5.takım dayım orda hafta da 3 gün zorunlu spor listemiz var onlardan yapıyorum ama artırmak istiyorum hatta şimdide yapabileceğim spor arıyorum
Leslie nin biraz daha zorlayıcı olanlarınıNe tür şeyler yapıyorsun mesle
Sana da afıyet olsun canım.Afiyet olsun şimdiden
bende kahvaltıda
1 patates-1 yumurta haşlama (kızımla yedik)
1 domates
Peynir
1 bardak çay
1 parça tahinli pide
birazdan kahve içmeyi planlıyorum
Yok bitmiyorSana da afıyet olsun canım.
Pideler bitmiyor mu daha