🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Sarkma oluyor ama biraz zaman biraz spor ile hallolur inşallah
Evet malesef oluyor bende ağır sporlar yapamıyorum doktor ağırlık çalış dedi kolaar için dambıl alıcam artık. 1 ay sonra tahlil vericem o da güzel çıkarsa collagen e başlıycaz
Kıyafetsiz doğru olan demii
Evet canım diyetisyen bana öyle söylemişti en doğru kilomu öyle bulursun

İnternette çok güzel videolar var, kol bacak karın sırt bölgesi için, 1 kg dambıl ile 10-15 dk spor ile gayet sıkı vücudun olur mu olur yeter ki istikrarlı bir şekilde devam edelim

Slm kizlar
Ben 1 gun dikkat ediyorsam ertesi gun sapitiyorum
Dun ne olduysa frenim patladi sanki yedim habire
Kendime diyet programme hazirlamam lazim sanirim daha dikkatli olurum.Karar vermedim henuz, bu ay bu kilolardan kurtulmam lazim yaz geliyor artik.
Aranizda etkili detox bilenler varmi kizlar

Merhaba canım, 2 günlük ayran aşı detoksu var benim favorim idi bir zamanlar ama anladığım kadarıyla uzun süreli istiyorsun keşke sağlıklı beslenerek kilo versen, detokslar ilk etapta kilo verdiriyor ama sonrası fena oluyor,

Sagol canim ama inanki moralim yerle bir suan
Kendimi kandirmaya ihtiyacim var, biliyorum saglikli beslenerek kalici kilo vermek en ideali ama 2 gunlukte olsa deniycem.
Cok siskinim 2 aydir regl olmadim onunda etkisi var

Kahvaltim: yarim dlm ekmek ,2yum. haslama ,2 ck bal, 3 zeytin

Ara yogurt leblebi

Ara kuru meyve kahve

Ara kivi

Aksam 8 kasik kuru fasulye ,yogurtlu patlican kozleme planliyorum.

Uyabilirim insallah.

kuru ertesi gune arti cikarir ama ayri yemek yapamayacagim,saglikli bir yemek ,sonucta gecici bir sislik olacak.ramazan sonu 69 u gormem daha net bir sonuc, hedefim bu.detaylara takilmayalim.simdi 30 dk yuruyuse

Afiyet olsun şimdiden

bende kahvaltıda
1 patates-1 yumurta haşlama (kızımla yedik)
1 domates
Peynir
1 bardak çay
1 parça tahinli pide

birazdan kahve içmeyi planlıyorum

Mantıklı ama uyabilir miyiz bilmiyorum

20 dk Leslie yaptım şimdi nefes nefeseyim
Birbirimizi destekleriz güzel olur bence hafta da2 günle başlarız ya da 1 günle iyş olur yanıma arkadaş arıyorum bende aslında ben 5.takım dayım orda hafta da 3 gün zorunlu spor listemiz var onlardan yapıyorum ama artırmak istiyorum hatta şimdide yapabileceğim spor arıyorum

Ne tür şeyler yapıyorsun mesle

Sana da afıyet olsun canım.
Pideler bitmiyor mu daha
Yok bitmiyor büyük heralde parçalayıp koymuşlar dilim dilim yani yarısını anca yemişimdir heralde
Çok harika kendimi durdurmasam daha yerim ama neyse
Kahvaltıda yemeye çalışıyorum elimden geldiğince
Hem gündüz DİE hemde gün içinde görüp canım çekmesin diye

Eşim çocuğa bakıyor
Şuan bütün mutfağı köpüklemek istiyorum
Tabi bide hareketli müzik

çok harika bir terapi değil mi sizce de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…