🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Afiyet olsun o zaman

Afiyet olsun o zaman
Teşekkür ederim
En sevdiğimmmm kolay gelsin
Cooooook keyifle yapmak en guzeli
Buzdolabını sileyim dedim kızım geldi hemen oyalayacağım diye canım çıktı ketçap mayonez filan verdim eline arkamı bi döndüm tencereyi asılıyor

Valla canım çıktı
Birtek Aygaz kaldı o da sıcak diye ellemedim

birazdan akşam yemeğimi yaparım
Bezelyeli tavuk yemeği yapacağım

Oh miss gibi olmustur
Ben de yemeklerimi yaptim.az bisi kaldi iftardan once tamamlarim.

Bende bezelye yemegi yapacagim ama ben tavuklu pek sevmem

Bugun kizlarin yazliklarini cikardim. Bazanin icinden cikardim diye yikadim. Onlar katlancak. Yusranin kisliklari kaldiriyorum. Kuculen elbiseleri ayirdim. Eslemden kalanlar verilecek artik saklamiyorum. Bunlar bana daha iki gün yeter. Yusra toparladi eslemin burnu tıkandı soguk alginligi herhalde ona da şurup basladim. İnsallah kovit felan olmamişizdir. Testte vermiyoruz

Mercimek, etli bezelye yemegi yaptim.
Az salata ve cacik yaparım.

İftardan sonrasi içinde kakao kaplı muz yapcam. Yanina bitki çayı ya da kahve eklerim. Sanirim yeşilçay bitmiş evde ama kiraz sapı var

Gecmis olsun.
Mercimek, etli bezelye yemegi yaptim.
Az salata ve cacik yaparım.

İftardan sonrasi içinde kakao kaplı muz yapcam. Yanina bitki çayı ya da kahve eklerim. Sanirim yeşilçay bitmiş evde ama kiraz sapı var
Afiyet olsun canim.kakao kapkli muzben de yapayim bari.

Ellerine sağlık canım, sanki çocuklar düzeliyor gibi,

Müsmükemmel

30 dk yuruyus yaptim.resmen hamlamisim.ter icinde kaldim.kizlar ya ben su ara kwndimi yaslanmis hissediyorum.hareketlerim sinirlaniyor,yavasliyor,eskiden egilip aliverdigim seyleri ıhıldayaraktan alabiliyorum...niye boyle oluyor...koronodan iyice hareketsizlestik obdan mi ki.36 yasinda boyle olmamali sanirim

bu gün sporun

30 dk bisiklet ve tam 2 saat yürüyüş (tempo hafifti ) bu gün sporum bu kadar yeter, ifrçtardan sonra 16*3 set squat ve 60 sn*3 defa plank yapsam yeterde artar bile
Off ya super yag yakmissindirleslie yi biliyorum ama squat plank hic cesaret edip de yapmadim ben.linki yazsana bir ben de bakayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…