🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Yok bitmiyor 😃 büyük heralde parçalayıp koymuşlar 😃 dilim dilim yani 😃 yarısını anca yemişimdir heralde 😂
Çok harika 😃 kendimi durdurmasam daha yerim ama neyse 🤭
Kahvaltıda yemeye çalışıyorum elimden geldiğince
Hem gündüz DİE hemde gün içinde görüp canım çekmesin diye
Afiyet olsun o zaman😊

Afiyet olsun o zaman😊
Teşekkür ederim 🥰
En sevdiğimmmm kolay gelsin
Cooooook 🙂keyifle yapmak en guzeli
Buzdolabını sileyim dedim kızım geldi hemen oyalayacağım diye canım çıktı ketçap mayonez filan verdim eline arkamı bi döndüm tencereyi asılıyor 🤦🏻‍♀️

Valla canım çıktı
Birtek Aygaz kaldı o da sıcak diye ellemedim

birazdan akşam yemeğimi yaparım
Bezelyeli tavuk yemeği yapacağım

Teşekkür ederim 🥰

Buzdolabını sileyim dedim kızım geldi hemen oyalayacağım diye canım çıktı ketçap mayonez filan verdim eline arkamı bi döndüm tencereyi asılıyor 🤦🏻‍♀️

Valla canım çıktı

Oh miss gibi olmustur😊
Ben de yemeklerimi yaptim.az bisi kaldi iftardan once tamamlarim.

Teşekkür ederim 🥰

Valla canım çıktı

Bende bezelye yemegi yapacagim 🤣 ama ben tavuklu pek sevmem

Bugun kizlarin yazliklarini cikardim. Bazanin icinden cikardim diye yikadim. Onlar katlancak. Yusranin kisliklari kaldiriyorum. Kuculen elbiseleri ayirdim. Eslemden kalanlar verilecek artik saklamiyorum. Bunlar bana daha iki gün yeter. Yusra toparladi eslemin burnu tıkandı 🤦🏻‍♀️ soguk alginligi herhalde ona da şurup basladim. İnsallah kovit felan olmamişizdir. Testte vermiyoruz

Mercimek, etli bezelye yemegi yaptim.
Az salata ve cacik yaparım.

İftardan sonrasi içinde kakao kaplı muz yapcam. Yanina bitki çayı ya da kahve eklerim. Sanirim yeşilçay bitmiş evde ama kiraz sapı var

Bugun kizlarin yazliklarini cikardim. Bazanin icinden cikardim diye yikadim. Onlar katlancak. Yusranin kisliklari kaldiriyorum. Kuculen elbiseleri ayirdim. Eslemden kalanlar verilecek artik saklamiyorum. Bunlar bana daha iki gün yeter. Yusra toparladi eslemin burnu tıkandı 🤦🏻‍♀️ soguk alginligi herhalde ona da şurup basladim. İnsallah kovit felan olmamişizdir. Testte vermiyoruz
Gecmis olsun.
Mercimek, etli bezelye yemegi yaptim.
Az salata ve cacik yaparım.

İftardan sonrasi içinde kakao kaplı muz yapcam. Yanina bitki çayı ya da kahve eklerim. Sanirim yeşilçay bitmiş evde ama kiraz sapı var
Afiyet olsun canim.kakao kapkli muz🤩🤩🤩ben de yapayim bari.

Ellerine sağlık canım, sanki çocuklar düzeliyor gibi,

Kahvaltim: yarim dlm ekmek ,2yum. haslama ,2 ck bal, 3 zeytin👍😊

Ara yogurt leblebi

Ara kuru meyve kahve

Ara kivi

Aksam 8 kasik kuru fasulye ,yogurtlu patlican kozleme planliyorum.👌

Uyabilirim insallah.🙂

kuru ertesi gune arti cikarir ama ayri yemek yapamayacagim,saglikli bir yemek ,sonucta gecici bir sislik olacak.ramazan sonu 69 u gormem daha net bir sonuc, hedefim bu.detaylara takilmayalim.simdi 30 dk yuruyuse :KK66:
Müsmükemmel 🤩

30 dk yuruyus yaptim.resmen hamlamisim.ter icinde kaldim.🙂kizlar ya ben su ara kwndimi yaslanmis hissediyorum.hareketlerim sinirlaniyor,yavasliyor,eskiden egilip aliverdigim seyleri ıhıldayaraktan alabiliyorum...niye boyle oluyor...koronodan iyice hareketsizlestik obdan mi ki.36 yasinda boyle olmamali sanirim🤔

bu gün sporun 🤩

30 dk bisiklet ve tam 2 saat yürüyüş (tempo hafifti ) 🤩 bu gün sporum bu kadar yeter, ifrçtardan sonra 16*3 set squat ve 60 sn*3 defa plank yapsam yeterde artar bile 😍
Off ya super yag yakmissindir🤩leslie yi biliyorum ama squat plank hic cesaret edip de yapmadim ben.linki yazsana bir ben de bakayim.
Hoppa

X