- 2 Ocak 2013
- 8.484
- 27.548
Cooooook keyifle yapmak en guzeliEşim çocuğa bakıyor
Şuan bütün mutfağı köpüklemek istiyorum
Tabi bide hareketli müzik
çok harika bir terapi değil mi sizce de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cooooook keyifle yapmak en guzeliEşim çocuğa bakıyor
Afiyet olsun o zamanYok bitmiyor büyük heralde parçalayıp koymuşlar dilim dilim yani yarısını anca yemişimdir heralde
Çok harika kendimi durdurmasam daha yerim ama neyse
Kahvaltıda yemeye çalışıyorum elimden geldiğince
Hem gündüz DİE hemde gün içinde görüp canım çekmesin diye
En sevdiğimmmm kolay gelsinEşim çocuğa bakıyor
Teşekkür ederimAfiyet olsun o zaman
En sevdiğimmmm kolay gelsin
Buzdolabını sileyim dedim kızım geldi hemen oyalayacağım diye canım çıktı ketçap mayonez filan verdim eline arkamı bi döndüm tencereyi asılıyorCooooook keyifle yapmak en guzeli
Oh miss gibi olmusturTeşekkür ederim
Buzdolabını sileyim dedim kızım geldi hemen oyalayacağım diye canım çıktı ketçap mayonez filan verdim eline arkamı bi döndüm tencereyi asılıyor
Valla canım çıktı
Birtek Aygaz kaldı o da sıcak diye ellemedim
birazdan akşam yemeğimi yaparım
Bezelyeli tavuk yemeği yapacağım
Bende bezelye yemegi yapacagim ama ben tavuklu pek sevmemTeşekkür ederim
Buzdolabını sileyim dedim kızım geldi hemen oyalayacağım diye canım çıktı ketçap mayonez filan verdim eline arkamı bi döndüm tencereyi asılıyor
Valla canım çıktı
Birtek Aygaz kaldı o da sıcak diye ellemedim
birazdan akşam yemeğimi yaparım
Bezelyeli tavuk yemeği yapacağım
2 günden fazla yapma ama,Sagol canim ama inanki moralim yerle bir suan
Kendimi kandirmaya ihtiyacim var, biliyorum saglikli beslenerek kalici kilo vermek en ideali ama 2 gunlukte olsa deniycem.
Cok siskinim 2 aydir regl olmadim onunda etkisi var
Gecmis olsun.Bugun kizlarin yazliklarini cikardim. Bazanin icinden cikardim diye yikadim. Onlar katlancak. Yusranin kisliklari kaldiriyorum. Kuculen elbiseleri ayirdim. Eslemden kalanlar verilecek artik saklamiyorum. Bunlar bana daha iki gün yeter. Yusra toparladi eslemin burnu tıkandı soguk alginligi herhalde ona da şurup basladim. İnsallah kovit felan olmamişizdir. Testte vermiyoruz
Afiyet olsun canim.kakao kapkli muzben de yapayim bari.Mercimek, etli bezelye yemegi yaptim.
Az salata ve cacik yaparım.
İftardan sonrasi içinde kakao kaplı muz yapcam. Yanina bitki çayı ya da kahve eklerim. Sanirim yeşilçay bitmiş evde ama kiraz sapı var
Oh oh mis gibi afiyet olsun canımMercimek, etli bezelye yemegi yaptim.
Az salata ve cacik yaparım.
İftardan sonrasi içinde kakao kaplı muz yapcam. Yanina bitki çayı ya da kahve eklerim. Sanirim yeşilçay bitmiş evde ama kiraz sapı var
Ellerine sağlık canım, sanki çocuklar düzeliyor gibi,Bugun kizlarin yazliklarini cikardim. Bazanin icinden cikardim diye yikadim. Onlar katlancak. Yusranin kisliklari kaldiriyorum. Kuculen elbiseleri ayirdim. Eslemden kalanlar verilecek artik saklamiyorum. Bunlar bana daha iki gün yeter. Yusra toparladi eslemin burnu tıkandı soguk alginligi herhalde ona da şurup basladim. İnsallah kovit felan olmamişizdir. Testte vermiyoruz
Canım şu günlük squat plank planı var int. onu yapalım mı ne dersinAslında minik Bi program yapsak birlikte güzel olur birbirimize de destek olmuş oluruz
MüsmükemmelKahvaltim: yarim dlm ekmek ,2yum. haslama ,2 ck bal, 3 zeytin
Ara yogurt leblebi
Ara kuru meyve kahve
Ara kivi
Aksam 8 kasik kuru fasulye ,yogurtlu patlican kozleme planliyorum.
Uyabilirim insallah.
kuru ertesi gune arti cikarir ama ayri yemek yapamayacagim,saglikli bir yemek ,sonucta gecici bir sislik olacak.ramazan sonu 69 u gormem daha net bir sonuc, hedefim bu.detaylara takilmayalim.simdi 30 dk yuruyuse
Afiyet olsun canım Leslie de yapılmış yarın süper eksiler gelsinAfiyet olsun şimdiden
bende kahvaltıda
1 patates-1 yumurta haşlama (kızımla yedik)
1 domates
Peynir
1 bardak çay
1 parça tahinli pide
birazdan kahve içmeyi planlıyorum
Squat tan sonra bacaklarım en az 3gün pert geziyorum link atsana bakayım sana uymaya çalışırım az da olsaCanım şu günlük squat plank planı var int. onu yapalım mı ne dersin
Off ya super yag yakmissindirleslie yi biliyorum ama squat plank hic cesaret edip de yapmadim ben.linki yazsana bir ben de bakayim.bu gün sporun
30 dk bisiklet ve tam 2 saat yürüyüş (tempo hafifti ) bu gün sporum bu kadar yeter, ifrçtardan sonra 16*3 set squat ve 60 sn*3 defa plank yapsam yeterde artar bile
Müsmükemmel
Bir bardak kefir 1 kakaolu muz olcak ara öğünümGecmis olsun.
Afiyet olsun canim.kakao kapkli muzben de yapayim bari.