Ben kahvalti da yumurta yemezsem doymam da. Bu surekli haşlama yumurta yemek tiksindiriyorBen sahur yapmıyorum ondan çok özledim
2 dl TB ekmeği ile diyet menüsü olabilirEvet yazin bunu kahvaltilik olarak cok yaparim ben.cok guzel oluyoryasasin yaz geliyor.
Yulaf kepeği ile omlet falan yapabilirsin çok tok tutuyor, ya da TB unu da koyabilirsin, her gün haşlama bıktırırBen kahvalti da yumurta yemezsem doymam da. Bu surekli haşlama yumurta yemek tiksindiriyordun sahurda az kalan omleti yedim. Bugun daha oglen ac gibiydim. Biraz psikolojik olarak haslama tok tutuyor diye kafada oturtmuşum artik
KesinlikleAynen oyle. Hele yazin kizartma yapmak tam bir işkence, kokusu ayri, pisligi ayri(ocak yag icinde kaliyo)
Sebzeyi dogra zeytinyagi ile yagla tuzla ver firina bitti gitti
Bende çok sevmem haşlamayı yaaaYulaf kepeği ile omlet falan yapabilirsin çok tok tutuyor, ya da TB unu da koyabilirsin, her gün haşlama bıktırır
Ben zeytinyağı, pul biber, az kekik, az tuz katıyorum, bazen maydanoz ekliyorum.Bende çok sevmem haşlamayı yaaa
Kasenin içine küçük küçük doğruyorum içine ceviz biraz da yağ koyup öyle yiyorum maydanoz ve peynirle de güzel oluyor
Kabak almamıştım bu hafta bende haftaici alip diger sebzelerle atabilirimKesinlikle
Hamileyken hep öyle yapıyordum
Hem kolayıma geliyordu hem kızartma ağır geliyordu
fırında kabak havuç favorim son zamanlarda
Son kabağımı eşime kızarttım bugün
Salı pazar oluyor evin önünde alıp yapayım hemen
Sende çok iyi vermişsin benimde gelmek istediğim kilodasın. Benim en büyük sorunum sarkmalarım onun için spor bol yapmam lazımMaşallah çok güzel kilo vermişsin
Memnun oldum bende 40 yaşındayım 2 çocuğum var 7 ve 8,5 yaşında, çalışıyorum
Ağustos ayında 75.75 kilo ile diyete başladım, şu ara 64-65 bandında devam ediyorum kilo vermeye
İnşallah canım ramazan da biraz düzen bozuldu ama olsun devam edicezCok guzel gitmistebrikler canim.kalani da halledersin insallah.
YapabilirsinOturdum hesap kitap yaptim
11 temmuz da kizimin doğum gününde 75 olmak istiyorum. O zaman buna uygun beslenmem lazım. Şuan 10 günde 2 kg verip haziranada 82 ile girmem lazım
Çok güzel canım afiyet olsun25 dk leslie yapildi
Sahur tabagim
Sarkma oluyor ama biraz zaman biraz spor ile hallolur inşallahSende çok iyi vermişsin benimde gelmek istediğim kilodasın. Benim en büyük sorunum sarkmalarım onun için spor bol yapmam lazım
İnşallah canım ramazan da biraz düzen bozuldu ama olsun devam edicez
İnşallah canım ne güzel olurOturdum hesap kitap yaptim
11 temmuz da kizimin doğum gününde 75 olmak istiyorum. O zaman buna uygun beslenmem lazım. Şuan 10 günde 2 kg verip haziranada 82 ile girmem lazım
Her gün kilo gitmez amaErken tartıldım biraz ama
Kıyafetli 74
Kıyafetsiz 73.6 geldim
Kıyafetsiz doğru olan demiiHer gün kilo gitmez amayarın tartılacağım ben, biraz vermişimdir diye umuyorum