Hayirli olsun kararin canim.son on gunBen bu aksamda menü vermeyerek 10 gün şekersize başlıyorum. Eşim tatli isterse disaridan yesin. Ekmeğide kisitli tutarak tbe yicem
Rafadan yumurta sevenlerdensen cok seversin kesinBir gün deniycem çok merak ediyorum tadını, bende sarımsaklı yoğurt duydum, öncelikle yoğurtsuz yapayım en iyisiteşekkür ederim tarif için
Çok iyi yapmışsınBugun esime kizartma yaptim.kendim icin de sebzeleri firin a verdim.evetbir kizartma degil ama gayet lezzetli yenebilir pratik saglikli birsey. Bundan sonra kizartma yapinca kendime boyle yapicam.
Kizartma ben hic yiyemiyorum artik. Canim istese bile o anda yerken midem bulanmaya başlıyor cok rahatsız oluyorum sonrasinda da. Ama firinda yapinca resmen yedigim sebzenin tadini alarak yiyorum. Tavada kizartma da sirf yag tadi geliyoÇok iyi yapmışsınbende kızartma yaptım ama yemedim
Çok güzel bir karar almışsın canımBen bu aksamda menü vermeyerek 10 gün şekersize başlıyorum. Eşim tatli isterse disaridan yesin. Ekmeğide kisitli tutarak tbe yicem
Bu hafta içi 30 dk bisiklet olacak mecburen minibüs yok çünküYapalim yapalim.cok guzel olur.herseye vakit buluyoruz.kendimize de spor icin zaman ayiralim
En guzeli ,hem saglikli hem daha kolay.daha ne olsun.bazi seyleri hem zorlastirip hem kendimize zarar veriyoruzKizartma ben hic yiyemiyorum artik. Canim istese bile o anda yerken midem bulanmaya başlıyor cok rahatsız oluyorum sonrasinda da. Ama firinda yapinca resmen yedigim sebzenin tadini alarak yiyorum. Tavada kizartma da sirf yag tadi geliyo
Afiyet olsun canımSebzeli corba düşündüm yarin için. Kendime ve cocuklara yapsam eşim begenir mi bilmiyorum. Belki az bişey mercimek yaparım onlara. Yanina da bezelye yemeği yapicam
Offf bisiklete binmek ne güzel gelir yaBu hafta içi 30 dk bisiklet olacak mecburen minibüs yok çünküakşam da 30 dk birşeyler yapsam süper olur
Yumurtanın her halini çok seviyorum, ramazanda sahur yapmadım, geçen gün çok özleyince unlu tarifini yaptım, biraz zeytinyağı ile TB ununu yanmadan kavurdum az tuz ve yumurtaları katıp hızlı hızlı karıştırdım gayet lezzetli ve doyurucu olduHayirli olsun kararin canim.son on gundegerlendirwlim.
Rafadan yumurta sevenlerdensen cok seversin kesin
Aynen oyle. Hele yazin kizartma yapmak tam bir işkence, kokusu ayri, pisligi ayri(ocak yag icinde kaliyo)En guzeli ,hem saglikli hem daha kolay.daha ne olsun.bazi seyleri hem zorlastirip hem kendimize zarar veriyoruz
Cesit bulamıyorum artik tikandim. Hadi cocuklara vermek icin her gun oluyor mecburende biktim valla ya napcami sasiriyorumAfiyet olsun canımbenimde çorba çok kısıtlı herşeyi yemiyorlar yoğurt ve mercimek favorimiz bu ara
Ramazandan sonra haşlama gormek istemiyorumYumurtanın her halini çok seviyorum, ramazanda sahur yapmadım, geçen gün çok özleyince unlu tarifini yaptım, biraz zeytinyağı ile TB ununu yanmadan kavurdum az tuz ve yumurtaları katıp hızlı hızlı karıştırdım gayet lezzetli ve doyurucu oldu
Ben zaten patatesi çok nadir yerim pek sevdiğim söylenemez, ama biber kızartmasını çok severimKizartma ben hic yiyemiyorum artik. Canim istese bile o anda yerken midem bulanmaya başlıyor cok rahatsız oluyorum sonrasinda da. Ama firinda yapinca resmen yedigim sebzenin tadini alarak yiyorum. Tavada kizartma da sirf yag tadi geliyo
Hepimiz aynı durumdayız. Son 10 gün artık bir şekilde idare edeceğizCesit bulamıyorum artik tikandim. Hadi cocuklara vermek icin her gun oluyor mecburende biktim valla ya napcami sasiriyorum
Bu haftayı iyi değerlendirsem çok güzel olacakOfff bisiklete binmek ne güzel gelir yaaksamda hafif birsey eklesen ne guzel incelirsin
Ben sahur yapmıyorum ondan çok özledimRamazandan sonra haşlama gormek istemiyorum
Bu sekil hic denemedim.bir ara deneyeyimYumurtanın her halini çok seviyorum, ramazanda sahur yapmadım, geçen gün çok özleyince unlu tarifini yaptım, biraz zeytinyağı ile TB ununu yanmadan kavurdum az tuz ve yumurtaları katıp hızlı hızlı karıştırdım gayet lezzetli ve doyurucu oldu
Evet yazin bunu kahvaltilik olarak cok yaparim ben.cok guzel oluyorBen zaten patatesi çok nadir yerim pek sevdiğim söylenemez, ama biber kızartmasını çok severimbayramda kahvaltıda yapayım biberleri kavuruyorum, domatesleri elma dilimi yapıp içine koyuyorum 3-4 diş sarımsak doğruyorum, çok yağlı olmuyor gerçi az yağda bile gayet lezzetli oluyor