🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Ben kahvalti da yumurta yemezsem doymam da. Bu surekli haşlama yumurta yemek tiksindiriyor 🥺 dun sahurda az kalan omleti yedim. Bugun daha oglen ac gibiydim. Biraz psikolojik olarak haslama tok tutuyor diye kafada oturtmuşum artik
Yulaf kepeği ile omlet falan yapabilirsin çok tok tutuyor, ya da TB unu da koyabilirsin, her gün haşlama bıktırır 🥴

Aynen oyle. Hele yazin kizartma yapmak tam bir işkence, kokusu ayri, pisligi ayri(ocak yag icinde kaliyo)
Sebzeyi dogra zeytinyagi ile yagla tuzla ver firina bitti gitti
Kesinlikle 😃
Hamileyken hep öyle yapıyordum
Hem kolayıma geliyordu hem kızartma ağır geliyordu 🤪

fırında kabak havuç favorim son zamanlarda 😃
Son kabağımı eşime kızarttım bugün
Salı pazar oluyor evin önünde alıp yapayım hemen 😃

Yulaf kepeği ile omlet falan yapabilirsin çok tok tutuyor, ya da TB unu da koyabilirsin, her gün haşlama bıktırır 🥴
Bende çok sevmem haşlamayı yaaa
Kasenin içine küçük küçük doğruyorum içine ceviz biraz da yağ koyup öyle yiyorum maydanoz ve peynirle de güzel oluyor

Kesinlikle 😃
Hamileyken hep öyle yapıyordum
Hem kolayıma geliyordu hem kızartma ağır geliyordu 🤪

fırında kabak havuç favorim son zamanlarda 😃
Son kabağımı eşime kızarttım bugün
Salı pazar oluyor evin önünde alıp yapayım hemen 😃
Kabak almamıştım bu hafta bende haftaici alip diger sebzelerle atabilirim

Büyük kız uyanmış sinirli bir şekilde yatakta tepiniyor. Gittim yanına banada bir tane salladi. Onun sesine küçük agladi, emzirdim. Neyseki şimdilik uyudular. Eee ben şimdi uyusam 3.10da kalkcam.

Uykumda kaçtı kiza sinir oldum. Leslie yapayim çayı koyayım :)

25 dk leslie yapildi
Sahur tabagim

Eklentiler

• IMG_20210503_034508.jpg
    IMG_20210503_034508.jpg
    88,5 KB · Görüntüleme: 20
Maşallah çok güzel kilo vermişsin 👍🤩
Memnun oldum bende 40 yaşındayım 2 çocuğum var 7 ve 8,5 yaşında, çalışıyorum 😀
Ağustos ayında 75.75 kilo ile diyete başladım, şu ara 64-65 bandında devam ediyorum kilo vermeye 🥴
Sende çok iyi vermişsin benimde gelmek istediğim kilodasın. Benim en büyük sorunum sarkmalarım onun için spor bol yapmam lazım
Cok guzel gitmis👏👏👏tebrikler canim.kalani da halledersin insallah.
İnşallah canım ramazan da biraz düzen bozuldu ama olsun devam edicez

Oturdum hesap kitap yaptim 😅😂🤭
11 temmuz da kizimin doğum gününde 75 olmak istiyorum. O zaman buna uygun beslenmem lazım. Şuan 10 günde 2 kg verip haziranada 82 ile girmem lazım 🤗

X