O yürüyüş neeebu gün sporun
30 dk bisiklet ve tam 2 saat yürüyüş (tempo hafifti )bu gün sporum bu kadar yeter, ifrçtardan sonra 16*3 set squat ve 60 sn*3 defa plank yapsam yeterde artar bile
Maalesef ondan ben 27 yaşındayım bende oyleyim. Evde hic bir iş yapasim yok. Hemen yoruluyorum. Çocuklarla bile zor ilgileniyorum bazen... Sirf hareketsizlikten. Spor yaptigimda daha dinc oluyorum30 dk yuruyus yaptim.resmen hamlamisim.ter icinde kaldim.kizlar ya ben su ara kwndimi yaslanmis hissediyorum.hareketlerim sinirlaniyor,yavasliyor,eskiden egilip aliverdigim seyleri ıhıldayaraktan alabiliyorum...niye boyle oluyor...koronodan iyice hareketsizlestik obdan mi ki.36 yasinda boyle olmamali sanirim
Squat tan sonra bacaklarım en az 3gün pert geziyorumlink atsana bakayım sana uymaya çalışırım az da olsa
30 dk yuruyus yaptim.resmen hamlamisim.ter icinde kaldim.kizlar ya ben su ara kwndimi yaslanmis hissediyorum.hareketlerim sinirlaniyor,yavasliyor,eskiden egilip aliverdigim seyleri ıhıldayaraktan alabiliyorum...niye boyle oluyor...koronodan iyice hareketsizlestik obdan mi ki.36 yasinda boyle olmamali sanirim
Off ya super yag yakmissindirleslie yi biliyorum ama squat plank hic cesaret edip de yapmadim ben.linki yazsana bir ben de bakayim.
Evet 9ngün kaldı ve ben spor yapacağım ayrıca şekersiz besleneceğimO yürüyüş neeemasallah masallah. 10 gün yapcaz dimi bırakmak yok. Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için ona gore. Domino taşı gibi dagilmayalim ben senin kadar cok yapamam ama 30 dk 45 dk yapmaya caliscam
Off ne güzel Sporun var canım maşallah sana bende 26dk cardio yaptım bugün bide 8dk lık tabata yapasım vardı ama emin değilim senin planımı uygulasam acababu gün sporun
30 dk bisiklet ve tam 2 saat yürüyüş (tempo hafifti )bu gün sporum bu kadar yeter, ifrçtardan sonra 16*3 set squat ve 60 sn*3 defa plank yapsam yeterde artar bile
Her gün böyle değilOff ne güzel Sporun var canım maşallah sana bende 26dk cardio yaptım bugün bide 8dk lık tabata yapasım vardı ama emin değilim senin planımı uygulasam acaba
Çok iyi olmuş canımHer gün böyle değilbu gün yemeğim kolaydı, işten geldim kv ve kp aldım çıktık ormana yürüdükte yürüdük o programı yapmayı düşünüyorum ayrıca bir tane kol için ekleyebilirim
Afiyet olsun canım cok Güzelİfrar
2 kaşık bulgur pilavı
4-5 kaşık bezelye yemeği
Yoğurt
Tatlı niyetine yemekten sonra hurma
Sporda menüde gayet güzel afiyet olsunİftar
1.5 kepçe mercimek
Cok az tbe
1 kase bezelye yemeği
1 kase cacik
Semizotu salatasi
1 buyuk hurma
İftardan once biraz Leslie, tv donunca kaç dk yaptigimi bilemedim. Sonra da 9 dk eliptik yaptım. İlk akşam biraz az oldu. Sahurda da yaptigim icin cok üzerinde durmicam. İyi hissedersem ara öğün zamanı da denerim biraz yapmayı. Şuan midem cok rahatsiz
Hadi bakalım son 9 gün başlasın diyetİyi akşamlar kızlar
İftar menüm
Taze fasulye yarım tabak kadar
İki kaşık cacık
İki tane çiğköfte
Hurma
Bir küçük börek
Dün 70.85 tüm bugün de 70.55 olmuşum..hadi bismillah
Maalesef ondan ben 27 yaşındayım bende oyleyim. Evde hic bir iş yapasim yok. Hemen yoruluyorum. Çocuklarla bile zor ilgileniyorum bazen... Sirf hareketsizlikten. Spor yaptigimda daha dinc oluyorum
İfrar
2 kaşık bulgur pilavı
4-5 kaşık bezelye yemeği
Yoğurt
Tatlı niyetine yemekten sonra hurma
Afiyet olsun canimİftar
1.5 kepçe mercimek
Cok az tbe
1 kase bezelye yemeği
1 kase cacik
Semizotu salatasi
1 buyuk hurma
İftardan once biraz Leslie, tv donunca kaç dk yaptigimi bilemedim. Sonra da 9 dk eliptik yaptım. İlk akşam biraz az oldu. Sahurda da yaptigim icin cok üzerinde durmicam. İyi hissedersem ara öğün zamanı da denerim biraz yapmayı. Şuan midem cok rahatsiz
Afiyet olsun datlum.❤İyi akşamlar kızlar
İftar menüm
Taze fasulye yarım tabak kadar
İki kaşık cacık
İki tane çiğköfte
Hurma
Bir küçük börek
Dün 70.85 tüm bugün de 70.55 olmuşum..hadi bismillah
Menu superİyi akşamlar arkadaşlar
Sahur yok
İftar
Bol salata
Böbrek kavurma
Bol su
Detoks cay hazır
Spor 30 dk bisiklet
2 saat hafif tempo yürüyüş
Akşam 16*2 squat 2 dk*2 plank 16*2 mekik 16*2 kol çalışacağım
Aynen son hafta coşuyoruz tüm topik
Hahaha aynen
çok güzel spor yapmışsın maşallahİyi akşamlar arkadaşlar
Sahur yok
İftar
Bol salata
Böbrek kavurma
Bol su
Detoks cay hazır
Spor 30 dk bisiklet
2 saat hafif tempo yürüyüş
Akşam 16*2 squat 2 dk*2 plank 16*2 mekik 16*2 kol çalışacağım
valla bende öyleyimMaalesef ondan ben 27 yaşındayım bende oyleyim. Evde hic bir iş yapasim yok. Hemen yoruluyorum. Çocuklarla bile zor ilgileniyorum bazen... Sirf hareketsizlikten. Spor yaptigimda daha dinc oluyorum
İnşallah, bu sabah öyle aman aman eksi yoktu bakalım yarın ne olacakspor yapmaliyiz ...bir sekilde...
super
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun datlum.❤
Menu superyarin guzel bir eksi gorucez galiba
Canım küçük çocuğunuz var buna rağmen Leslie yapıyorsunuz bence kendinizi tebrik edin bol bolHahaha aynen
çok güzel spor yapmışsın maşallah
valla bende öyleyim
Leslie yapsam şükrediyorum
Gece uyumuyo hiç kızım ağlıyor kucağıma alıp uyutuyorum emzirip öyle uyuyor koyuyorum bidaha aynı
Uyku tulumu giydiriyordum hala terliyor heralde bugün pijama giydirecem sadece bakalım
Afiyet olsun canımEvde olan yesilcay limon karanfil tarcin dan bi cay yapayim bari ben de .