🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

bu gün sporun

30 dk bisiklet ve tam 2 saat yürüyüş (tempo hafifti ) bu gün sporum bu kadar yeter, ifrçtardan sonra 16*3 set squat ve 60 sn*3 defa plank yapsam yeterde artar bile
O yürüyüş neee masallah masallah. 10 gün yapcaz dimi bırakmak yok. Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için ona gore. Domino taşı gibi dagilmayalim ben senin kadar cok yapamam ama 30 dk 45 dk yapmaya caliscam

Maalesef ondan ben 27 yaşındayım bende oyleyim. Evde hic bir iş yapasim yok. Hemen yoruluyorum. Çocuklarla bile zor ilgileniyorum bazen... Sirf hareketsizlikten. Spor yaptigimda daha dinc oluyorum

Squat tan sonra bacaklarım en az 3gün pert geziyorum link atsana bakayım sana uymaya çalışırım az da olsa

Off ya super yag yakmissindirleslie yi biliyorum ama squat plank hic cesaret edip de yapmadim ben.linki yazsana bir ben de bakayim.

O yürüyüş neee masallah masallah. 10 gün yapcaz dimi bırakmak yok. Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için ona gore. Domino taşı gibi dagilmayalim ben senin kadar cok yapamam ama 30 dk 45 dk yapmaya caliscam
Evet 9ngün kaldı ve ben spor yapacağım ayrıca şekersiz besleneceğim

Şöyle bir program 10 dk ya sürer ya sürmez, yürüyüşün ardından sıkı bir vücut için ideal bence

bu gün sporun

30 dk bisiklet ve tam 2 saat yürüyüş (tempo hafifti ) bu gün sporum bu kadar yeter, ifrçtardan sonra 16*3 set squat ve 60 sn*3 defa plank yapsam yeterde artar bile
Off ne güzel Sporun var canım maşallah sana bende 26dk cardio yaptım bugün bide 8dk lık tabata yapasım vardı ama emin değilim senin planımı uygulasam acaba

Off ne güzel Sporun var canım maşallah sana bende 26dk cardio yaptım bugün bide 8dk lık tabata yapasım vardı ama emin değilim senin planımı uygulasam acaba
Her gün böyle değil bu gün yemeğim kolaydı, işten geldim kv ve kp aldım çıktık ormana yürüdükte yürüdük o programı yapmayı düşünüyorum ayrıca bir tane kol için ekleyebilirim

İftar

1.5 kepçe mercimek
Cok az tbe
1 kase bezelye yemeği
1 kase cacik
Semizotu salatasi
1 buyuk hurma

İftardan once biraz Leslie, tv donunca kaç dk yaptigimi bilemedim. Sonra da 9 dk eliptik yaptım. İlk akşam biraz az oldu. Sahurda da yaptigim icin cok üzerinde durmicam. İyi hissedersem ara öğün zamanı da denerim biraz yapmayı. Şuan midem cok rahatsiz

İyi akşamlar kızlar

İftar menüm
Taze fasulye yarım tabak kadar
İki kaşık cacık
İki tane çiğköfte
Hurma
Bir küçük börek

Dün 70.85 tüm bugün de 70.55 olmuşum..hadi bismillah

İfrar
2 kaşık bulgur pilavı
4-5 kaşık bezelye yemeği
Yoğurt
Tatlı niyetine yemekten sonra hurma
Afiyet olsun canım cok Güzel
Sporda menüde gayet güzel afiyet olsun
İyi akşamlar kızlar

İftar menüm
İki kaşık cacık
İki tane çiğköfte
Hurma
Bir küçük börek

Hadi bakalım son 9 gün başlasın diyet afiyet olsun canım

Kahvaltim: yarim dlm ekmek ,2yum. haslama ,2 ck bal, 3 zeytin

Ara yogurt leblebi

Ara 1 hurma, kahve (2si1 ),kivi

Aksam 8 kasik kuru fasulye ,yogurtlu patlican kozleme .olacakti amaaa ,
anam 8 kasik fasulye 1 kucuk komposta kasesiymis ya o yuzden 1 dlm ekmek ekledim. Doyamadigim icin .1 hurma.

Su 1.5 lt
Spor yarim saat yuruyus

Maalesef ondan ben 27 yaşındayım bende oyleyim. Evde hic bir iş yapasim yok. Hemen yoruluyorum. Çocuklarla bile zor ilgileniyorum bazen... Sirf hareketsizlikten. Spor yaptigimda daha dinc oluyorum
spor yapmaliyiz ...bir sekilde...
İfrar
2 kaşık bulgur pilavı
4-5 kaşık bezelye yemeği
Yoğurt
Tatlı niyetine yemekten sonra hurma
super
Afiyet olsun canim
İyi akşamlar kızlar

İftar menüm
İki kaşık cacık
İki tane çiğköfte
Hurma
Bir küçük börek

Afiyet olsun datlum.❤
Menu superyarin guzel bir eksi gorucez galiba

Hahaha aynen
çok güzel spor yapmışsın maşallah
valla bende öyleyim
Leslie yapsam şükrediyorum
Gece uyumuyo hiç kızım ağlıyor kucağıma alıp uyutuyorum emzirip öyle uyuyor koyuyorum bidaha aynı
Uyku tulumu giydiriyordum hala terliyor heralde bugün pijama giydirecem sadece bakalım

Canım küçük çocuğunuz var buna rağmen Leslie yapıyorsunuz bence kendinizi tebrik edin bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…