Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoğk yimem ....Bu saatte ne acıkması bak 71 de geldi, aman dikkat bu aralar, azıcık sıksan 69 olacaksın
Kesinlikle öyle, hadi ramazanda 69 u kutlayalım, çiğköfte 5-6 adet yersin olur biterYoğk yimem ....
Yatarken acikinca seviniyorum benyaglarim yaniyor gibime geliyor
agzin bal yesinKesinlikle öyle, hadi ramazanda 69 u kutlayalım, çiğköfte 5-6 adet yersin olur biter
Benim kız çok merak ediyor, arefe günü kaldıralım, mecburen birşeyler hazırlıycam ben hiç çılbır yapmadım biliyon muGeceye oglus sahura kalkacakmis.cilbir istedi.siparisim var yani.gecen de boyle bisi istedi uyanmadi sıpa.insallah oyle yapmaz
Senin bir ara ne güzel yürüyüş vardı şimdi göremiyorum mu, yoksa kaçırdım mı hadi bu hafta biraz spor yapalımagzin bal yesin
Kutlayalim insallah.
Benim yarina esim icin yemegim corbam var.bebelere bi makarna yaparim.ya da kuru pilav.kendime de hafif birseyler ayarlayip gunu kapatabilirsem ne ala.belki taze fasulye cacik olabilir.ya da bezelye yemegi.aman napsam...yumurta haslasam en guzeli aslinda.ya da 1 patates haslama..o zaman eksi gelir....net degilim.Bu salı 1 kg gider diyordum ama bilemiyorum yarın olmadı bi detoks çayı yapayım kendime, Yeşilçay soda ve limonlu olandan
Öss zamanından kalma gastritim var canım ne süt ne başka şey kâr etmiyo.hamikeyken şişe şişe gaviscon içerdim de anca yangını geçerdi..hatırlamak bile istemiyorum o günleriMide ağrısı kötü ya hamileyken son zamanlar çok ağrırdı soğuk süt içerdim gece yatmadan
biraz önce yarım bardak milksahake içtik kocamlan
uzuuuuun zamandr balkonda başbaşa oturup bişeyler içmemiştik muhabbet etmemiştik
Eskiden gastrit ten çok çektim canım şimdi de.oruc tutuyorum ya uzun zaman aç kalınca sinyal veriyo hemen..bi kaç gündür hiç normale dönemedim bi türlü..önce boğaz ağrısı baş ağrısı derken şimdi mide ağrısı..Allah hayırlara çıkarsınBu gün çiğköfte günü olmuş afiyet olsun canım ayrıca geçmiş olsun miden neden ağrıdı acaba
Valla öyle oldu canım sanki sozlesmis gibi hepimiz yapmışız ben dışardan hiç almıyorum artık..evde yapmaya alıştım haziri aşırı baharatlı geliyo..sen de yap azar azar yiyince sorun olmuyo..ben yaptığımda çok yapıyorum dolapta bişey olmuyo iki üç günde yemeğin yanına meze gibi yiyorum iyi oluyoBir yerlerde dagitiyorlardi zaar☺.ramazan hayri olarak
Aciktim zaten
Evet hic yapamiyorum.hantallastim resmenSenin bir ara ne güzel yürüyüş vardı şimdi göremiyorum mu, yoksa kaçırdım mı hadi bu hafta biraz spor yapalım
Ben de evlendikten sonra kv den ogrendim.Benim kız çok merak ediyor, arefe günü kaldıralım, mecburen birşeyler hazırlıycam ben hiç çılbır yapmadım biliyon mu
2 3 kez tekne oruc tuttu oglusum.bakalin yarin da tutmak ister belki.Benim kız çok merak ediyor, arefe günü kaldıralım, mecburen birşeyler hazırlıycam ben hiç çılbır yapmadım biliyon mu
Taze fasulye cacık güzel geldi bana, yumurta da olabilir tabi ben ne yapsam düşünmedim daha çorbam var , belki böbrek var dolapta onu kavururum yanına makarna mı yapsam , ne yapsam ne yapsam bilemedimBenim yarina esim icin yemegim corbam var.bebelere bi makarna yaparim.ya da kuru pilav.kendime de hafif birseyler ayarlayip gunu kapatabilirsem ne ala.belki taze fasulye cacik olabilir.ya da bezelye yemegi.aman napsam...yumurta haslasam en guzeli aslinda.ya da 1 patates haslama..o zaman eksi gelir....net degilim.
Çok geçmiş olsun canım bildiğim kadarıyla fazla baharat, mayalı gıdalar iyi gelmiyor, dikkat etmek lazımÖss zamanından kalma gastritim var canım ne süt ne başka şey kâr etmiyo.hamikeyken şişe şişe gaviscon içerdim de anca yangını geçerdi..hatırlamak bile istemiyorum o günleri
Eskiden gastrit ten çok çektim canım şimdi de.oruc tutuyorum ya uzun zaman aç kalınca sinyal veriyo hemen..bi kaç gündür hiç normale dönemedim bi türlü..önce boğaz ağrısı baş ağrısı derken şimdi mide ağrısı..Allah hayırlara çıkarsın
Valla öyle oldu canım sanki sozlesmis gibi hepimiz yapmışız ben dışardan hiç almıyorum artık..evde yapmaya alıştım haziri aşırı baharatlı geliyo..sen de yap azar azar yiyince sorun olmuyo..ben yaptığımda çok yapıyorum dolapta bişey olmuyo iki üç günde yemeğin yanına meze gibi yiyorum iyi oluyo
Bende diyorum diyorum ama hep tembellik yapıyorum belki birbirimize bakıp yaparız, günde 30 dk kendimize ayırsak ne iyi olurEvet hic yapamiyorum.hantallastim resmen
Esim evde olunca ne biliyim....ama artik hep evde.alissam iyi olacak...
Yarin yarim saatle basliyorum o zaman
Bugun esime kizartma yaptim.kendim icin de sebzeleri firin a verdim.evetbir kizartma degil ama gayet lezzetli yenebilir pratik saglikli birsey. Bundan sonra kizartma yapinca kendime boyle yapicam.Taze fasulye cacık güzel geldi bana, yumurta da olabilir tabi ben ne yapsam düşünmedim daha çorbam var , belki böbrek var dolapta onu kavururum yanına makarna mı yapsam , ne yapsam ne yapsam bilemedim
Bu 10 güne sporda eklicem bende eminim çok fark edecekBende diyorum diyorum ama hep tembellik yapıyorum belki birbirimize bakıp yaparız, günde 30 dk kendimize ayırsak ne iyi olur
Bir gün deniycem çok merak ediyorum tadını, bende sarımsaklı yoğurt duydum, öncelikle yoğurtsuz yapayım en iyisi teşekkür ederim tarif içinBen de evlendikten sonra kv den ogrendim.
Cilbir icin guzel bir sadeyag o yoksa tereyag gerek.tortulu bor yag harika olur .
Tavaya suyu biraz da tuzu koy kaynasin.icine dagitmadan 4 yumurta kir.hafif ustu beyaz olunca,(kenardaki beyazlari pisecek ama,sarilar in ustu bezazimsi olacak.cok pisince guzel olmuyor) al yumurtalari.dikkat et dagilmasin.sonra kizdirdigin yagi yumurta sarilarinin gobeklerini kasiginla delwrek oraya dogru dok.yagin etkisiyle biraz daha pisiyor.biz cok severizafiyet olsun.ben boyle biliyorum.bazilari ustune sarimsakli yogurt da dokuyormus.onu bilmiyorum.
Yapalim yapalim.cok guzel olur.herseye vakit buluyoruz.kendimize de spor icin zaman ayiralimBende diyorum diyorum ama hep tembellik yapıyorum belki birbirimize bakıp yaparız, günde 30 dk kendimize ayırsak ne iyi olur