🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Kızlar size çiğköfte tarifimi vereceğim, miktar belirtmiyorum çünkü kafama göre ayarlıyorum miktarı, çok pratik 10 dk.

Yeteri kadar esmer çiğköfte bulguru sıcak su (kaynamış olmasın) ile kuru yeri kalmayacak şekilde ıslatalım. Üstünü kapatalım 10 dk kadar.

İslattıktan sonra 5 li Yıldız baharattan (aktarda satılıyor) 1-1.5 TK koyalım, diğer nane kırmızı biber koyabilirsiniz ekstradan. 2 TK isot, 2 TK kadar nar ekşisi, yarım limon 4 diş rendelenmiş sarımsak koyup 4-5 dk yoğuralum

Sonra yeteri kadar zeytin yağı ve isteğe göre maydanoz koyup iyice yoğuralum 4-5 dk yeterli olur.

Göbek marul la elimizle şekillendirip afiyetle yiyelim

Ve ayrıyeten
Leslie yaptım
2,5 lt su içtim şimdiye kadar daha da içerim

kızım uyumadı bugün kucağımda yaptık beraber leslieyi bir yoruldum bir yoruldum ya kilo vermeden bu kadar ağırlık varmış üstümde demekki dedim

Gayet güzel afiyet olsun canım, biraz tanıyalım mı seni

Not aldim

Afiyet olsun canım bu gün ikimizde çiğköfte yemişiz, umarım artı gelmeyiz

Oh oh sporda yapılmış
ben kolumu kaldıracak halim yok bu gün

Gayet güzel afiyet olsun canım, biraz tanıyalım mı seni
Tabi ki
31 yaşındayım
2 evladım var 11 yaşında kızım 5 yaşında da oğlum
Afyonluyum izmirde yaşıyorum.
Son 3 yılda 15 kilodan fazla aldım bu zamana kadar hiç diyet deneyimim olmamıştı ta ki Kasım ayına kadar o zamandan beri 16 kilo vermiştim ama 2 kilosunu geri aldım malesef

Afiyet olsun canım bu gün ikimizde çiğköfte yemişiz, umarım artı gelmeyiz
Çiğköfte yiyenlere beni de ekleyin
İftar menüm
Avuç içi kadar köfte
Üç ince dilim fırında patates
İki tane çiğköfte
1 hurma

Az önce yarım elma yedim..midem çok fena ağrıyo ağrısını sadece elma kesiyo..son on günü de hayırlısıyla gecirirsem bayramı bayram ederim artık

Mide ağrısı kötü ya hamileyken son zamanlar çok ağrırdı soğuk süt içerdim gece yatmadan

biraz önce yarım bardak milksahake içtik kocamlan

uzuuuuun zamandr balkonda başbaşa oturup bişeyler içmemiştik muhabbet etmemiştik

Maşallah çok güzel kilo vermişsin
Memnun oldum bende 40 yaşındayım 2 çocuğum var 7 ve 8,5 yaşında, çalışıyorum
Ağustos ayında 75.75 kilo ile diyete başladım, şu ara 64-65 bandında devam ediyorum kilo vermeye

Bu gün çiğköfte günü olmuş afiyet olsun canım ayrıca geçmiş olsun miden neden ağrıdı acaba

ne guzel :)

Cok guzel gitmistebrikler canim.kalani da halledersin insallah.

Havalarda ısındı balkon keyfi iyi olur ay hadi yaz geldi biraz daha kilo verelim de rahat rahat dondurmaları yiyelim

Bir yerlerde dagitiyorlardi zaar☺.ramazan hayri olarak
Aciktim zaten

Bir yerlerde dagitiyorlardi zaar.ramazan hayri olarak
Yap yap, çok yemedikten sonra bir şey olmaz mantıdan iyidir dermişim

Oyle olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…