Patates kabak biber vs
kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği arasına salçalı kaşarlı tost
1 domates
1 bardak çay
1 parça tahinli pide
Ara
Şekersiz z Türk kahvesi
Hurma
Ceviz
ara2
Nesguik
Süt (sağlıklı değil belki ama çok Canım şsyedi
iftar menüm
Salata
6-7 tane çiğköfte
1 çavdar ekmeğine yumurtalı ekmek
ilk salatamı yedim
eşim sen bişey yemicen mi neden salata yiyon diyo
Bende ah adaaaaam bu kilolar kolay mı veriliyor dedim
Gayet güzel afiyet olsun canım, biraz tanıyalım mı seniİlk menümü yazayım
Sahur
2dlm ekmek
2kk süzme peynir
Yeşillik
Öğle
1tane yeşil elma
Akşam
1 tabak Fırında çok az zeytinyağıyla sebze kızarttım
1 yk haydari
1 lokma pide
Su:2.5 lt
Spor:7 dk tüm vücut
9 dk yoga
3000 adım
1086 kalori olmuş
Not aldimKızlar size çiğköfte tarifimi vereceğim, miktar belirtmiyorum çünkü kafama göre ayarlıyorum miktarı, çok pratik 10 dk.
Yeteri kadar esmer çiğköfte bulguru sıcak su (kaynamış olmasın) ile kuru yeri kalmayacak şekilde ıslatalım. Üstünü kapatalım 10 dk kadar.
İslattıktan sonra 5 li Yıldız baharattan (aktarda satılıyor) 1-1.5 TK koyalım, diğer nane kırmızı biber koyabilirsiniz ekstradan. 2 TK isot, 2 TK kadar nar ekşisi, yarım limon 4 diş rendelenmiş sarımsak koyup 4-5 dk yoğuralum
Sonra yeteri kadar zeytin yağı ve isteğe göre maydanoz koyup iyice yoğuralum 4-5 dk yeterli olur.
Göbek marul la elimizle şekillendirip afiyetle yiyelim
Afiyet olsun canımPatates kabak biber vs
kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği arasına salçalı kaşarlı tost
1 domates
1 bardak çay
1 parça tahinli pide
Ara
Şekersiz z Türk kahvesi
Hurma
Ceviz
ara2
Nesguik
Süt (sağlıklı değil belki ama çok Canım şsyedi
iftar menüm
Salata
6-7 tane çiğköfte
1 çavdar ekmeğine yumurtalı ekmek
ilk salatamı yedim
eşim sen bişey yemicen mi neden salata yiyon diyo
Bende ah adaaaaam bu kilolar kolay mı veriliyor dedim
Oh oh sporda yapılmışVe ayrıyeten
Leslie yaptım
2,5 lt su içtim şimdiye kadar daha da içerim
kızım uyumadı bugün kucağımda yaptık beraber leslieyi bir yoruldum bir yoruldumya kilo vermeden bu kadar ağırlık varmış üstümde demekki dedim
AmiiiiiiiiiiiinAfiyet olsun canımbu gün ikimizde çiğköfte yemişiz, umarım artı gelmeyiz
Tabi kiGayet güzel afiyet olsun canım, biraz tanıyalım mı seni
Çiğköfte yiyenlere beni de ekleyinAfiyet olsun canımbu gün ikimizde çiğköfte yemişiz, umarım artı gelmeyiz
Mide ağrısı kötü ya hamileyken son zamanlar çok ağrırdı soğuk süt içerdim gece yatmadanÇiğköfte yiyenlere beni de ekleyin
İftar menüm
Avuç içi kadar köfte
Üç ince dilim fırında patates
İki tane çiğköfte
1 hurma
Az önce yarım elma yedim..midem çok fena ağrıyo ağrısını sadece elma kesiyo..son on günü de hayırlısıyla gecirirsem bayramı bayram ederim artık
Maşallah çok güzel kilo vermişsinTabi ki
31 yaşındayım
2 evladım var 11 yaşında kızım 5 yaşında da oğlum
Afyonluyum izmirde yaşıyorum.
Son 3 yılda 15 kilodan fazla aldım bu zamana kadar hiç diyet deneyimim olmamıştı ta ki Kasım ayına kadar o zamandan beri 16 kilo vermiştim ama 2 kilosunu geri aldım malesef
Bu gün çiğköfte günü olmuşÇiğköfte yiyenlere beni de ekleyin
İftar menüm
Avuç içi kadar köfte
İki tane çiğköfte
1 hurma
Az önce yarım elma yedim..midem çok fena ağrıyo ağrısını sadece elma kesiyo..son on günü de hayırlısıyla gecirirsem bayramı bayram ederim artık
Mide ağrısı kötü ya hamileyken son zamanlar çok ağrırdı soğuk süt içerdim gece yatmadan
biraz önce yarım bardak milksahake içtik kocamlan
uzuuuuun zamandr balkonda başbaşa oturup bişeyler içmemiştik muhabbet etmemiştik
Cok guzel gitmisTabi ki
31 yaşındayım
2 evladım var 11 yaşında kızım 5 yaşında da oğlum
Afyonluyum izmirde yaşıyorum.
Son 3 yılda 15 kilodan fazla aldım bu zamana kadar hiç diyet deneyimim olmamıştı ta ki Kasım ayına kadar o zamandan beri 16 kilo vermiştim ama 2 kilosunu geri aldım malesef
Havalarda ısındı balkon keyfi iyi olurMide ağrısı kötü ya hamileyken son zamanlar çok ağrırdı soğuk süt içerdim gece yatmadan
biraz önce yarım bardak milksahake içtik kocamlan
uzuuuuun zamandr balkonda başbaşa oturup bişeyler içmemiştik muhabbet etmemiştik
Zorla yaptirtacaksiniz bana.Bu gün çiğköfte günü olmuşafiyet olsun canım ayrıca geçmiş olsun miden neden ağrıdı acaba
Bir yerlerde dagitiyorlardi zaar☺.ramazan hayri olarakÇiğköfte yiyenlere beni de ekleyin
İftar menüm
Avuç içi kadar köfte
İki tane çiğköfte
1 hurma
Yap yap, çok yemedikten sonra bir şey olmazZorla yaptirtacaksiniz bana.sali pazarindan gobek marul vebaharatlarimi ayarlayip yapiyorum aaa yeter
Bir yerlerde dagitiyorlardi zaar.ramazan hayri olarakÇiğköfte yiyenlere beni de ekleyin
İftar menüm
Avuç içi kadar köfte
İki tane çiğköfte
1 hurma
Yap yap, çok yemedikten sonra bir şey olmazmantıdan iyidir dermişim
Bu saatte ne acıkmasıBir yerlerde dagitiyorlardi zaar☺.ramazan hayri olarak
Aciktim zaten