Önüme bir sürü şey cikti yaOruc oruc nelere baktin sen???
Evet islatiyorum daNiye acaba?aksamdan islatiyor musun?
Meraba. Ramazanla birlikte çoğumuz da sarsilma oldu. Menuleri yazarsanız daha net gorursunuz nerede hata varMerhaba herkese Kasım dan beri diyetteyim bu zamana kadar da iyi gidiyordum ta ki son 2 haftaya kadar 2 hafta da 2 kilo aldım spor da yapmaya çalışıyorum fena sayılmam ama anlamadığım şekilde kötüye gidiyor o yüzden kalori saymaya başladım bugün topiği görünce de size katılmak istedim
Buraya menü ve kaloriyi mi yazıyorsunuzMeraba. Ramazanla birlikte çoğumuz da sarsilma oldu. Menuleri yazarsanız daha net gorursunuz nerede hata var
Aman ya... pandemide kim gelicek?bosv3r gitsin.Hayırlı akşamlar hanımlar iki gündür giremiyorum çok yoğunum ve cokkk yorgunnnn
Daha 10 gündem önce bitmez bu temizlik
Menümü yazayım çok az tel şehriye çorbası
2yk pilav ve et
1 küçük kase fırın sütlaç
Neyi firinlayip kizartacaksinizYa nohut yalan oldu bizim
Eşim kahvaltılık yiyelim bugün dedi
O kızartır ben fırında yaparım
Afiyet olsun canim❤İyi akşamlar arkadaşlar
Bu gün menüm
Sahur yok
Akşam
Yoğurt çorbası
Salata
Çiğköfte
2 lokma hamur kızartması
Karışık kızartma ve köfte yaptım ama fazla yapmadığım için eşime verdim
Ben halıları ve perdeleri bayramdan sonra yıkatmaya vereceğimAman ya... pandemide kim gelicek?bosv3r gitsin.
O kadar sıkma kendini canim.
Regliyken ben de baslayayim bari ufaktan ufaktan.Ben halıları ve perdeleri bayramdan sonra yıkatmaya vereceğimbayramda dip köşe sil süpür yaparım yeterli olur sanırım.
Sorma canım hiç halim olmuyor, Allah'tan kv burada, gündüz işler onda, akşam yemek bulaşık bendeRegliyken ben de baslayayim bari ufaktan ufaktan.
Patates kabak biber vsNeyi firinlayip kizartacaksinizanlamadim ben