2 ayda 9 kilo.cok guzel vermissin canim.tebrikler.73.9 geldim bugün2 ayda 9 kilo oldu
Son zamanlarda bozmasaydım daha fazla olabilirdi ama
Moral bozmuyoruz canim❤.verdiklerimizi almasak simdi ideal kilomuzdaydik cogumuzGünaydın kızlar bugün oruca tekrar başladım ama boğaz agrimdan sonra baş ağrısı çekiyorum üç gündür. Dün akşam tansiyonum 9 a 6 çıktı sanırım ondandır diye düşünüyorum ama bi türlü tekrar motive olamıyorum..valla kilo verenleri görünce kendimden utanıyorum.surekli başladığım noktaya geri dönmekten yoruldum..bir hafta güzel versem ikinci hafta sapiyitorum..adet olmadan önce düzenimi kurmuştum bozmaktan korkuyodum ki korktuğum başıma geldineyse artık yeni bi ay başladı Ramazan'ın son 10 günü inşallah bu süreci iyi değerlendiririm..
Haklısın canım..aylardır yerimde sayiyodum 73 72 gidip geliyodum buraya başladığımdan beri 71 lerdeyim çok fazla dusmesem de 72 yi görmedim henüz ona bile şükrediyorum..bugünden itibaren tekrar baslicam inşallah..Moral bozmuyoruz canim❤.verdiklerimizi almasak simdi ideal kilomuzdaydik cogumuz.insaniz yani.tokezlese de geri kalkip devam edenler kazanir hayatta.kimse dumduz ilerlemez malesef.
Hadi sen de gununu planla.herswye yeni basliyor gibi hevesle
Süper73.9 geldim bugün2 ayda 9 kilo oldu
Son zamanlarda bozmasaydım daha fazla olabilirdi ama
Harika yaSabah tartildim 71.7 geldim
Gecen sali 73 falandim.regl odemi de varmistir tabi.
Cok mutluyum.sali sabahi 71 den dusebilsem keske.
Afiyet olsun şimdidenHemen gunumu planlayayim
Kahvaltim kontrolluydu
1 dilim avuc ici kadar borek 4 zeytin ceri 1 yum.haslama
Ara yogurt yaninda cok acikirsam leblebi yada baharat eklerim
Ara kahve avuc ici kadar fistik
Aksama yogurt corbasi ,firinda sebze (olacak buyuk ihtimal) evdekilere de kizartma yaparim.olur biter.
Zararın neresinden dönersek kârdır canım, hadi bu 10 günü güzel değerlendirelim hepberaberGünaydın kızlar bugün oruca tekrar başladım ama boğaz agrimdan sonra baş ağrısı çekiyorum üç gündür. Dün akşam tansiyonum 9 a 6 çıktı sanırım ondandır diye düşünüyorum ama bi türlü tekrar motive olamıyorum..valla kilo verenleri görünce kendimden utanıyorum.surekli başladığım noktaya geri dönmekten yoruldum..bir hafta güzel versem ikinci hafta sapiyitorum..adet olmadan önce düzenimi kurmuştum bozmaktan korkuyodum ki korktuğum başıma geldineyse artık yeni bi ay başladı Ramazan'ın son 10 günü inşallah bu süreci iyi değerlendiririm..
Afiyet olsunİyi günler
Sahur menüm biraz doluydu
Sandvic, salatalik, zeytin, yarim omlet,ayran,2 isirik ay çöreği
Suyu da az içmiş olabilirim dün akşam. Bu akşam likir likir icicem
Ben bu gün karışık kızartma veya patates- köfte düşünüyorum,Akşama nohut yapacağım bende etli
aslında canım başka şeylerde istiyor ama eşim yemiyor ayrı ayrı yemek yapmak da zor geliyor
Benim nohutum hic guzel olmaz. Bir turlu pismek bilmez. Seneye köyden alacağımAkşama nohut yapacağım bende etli
aslında canım başka şeylerde istiyor ama eşim yemiyor ayrı ayrı yemek yapmak da zor geliyor
Fena oldum ya. İnsta da surekli yemek onerileri cikti. Hem midem bulaniyo hem gurulduyoAfiyet olsunbende susadım
Benimkini kayınvalidem verdi.Benim nohutum hic guzel olmaz. Bir turlu pismek bilmez. Seneye köyden alacağım
Ben her turlu denedim..duduklude de, normao tencerede akşama kadar bile kaynattım yok pişmiyor. Paketliydi benimBenimkini kayınvalidem verdi.
düdüklüde pişiriyorum
Sen Nasıl yapıyorsun
Ananemin nohut yemegi aklima geldi şimdi ay canim istediBenimkini kayınvalidem verdi.
düdüklüde pişiriyorum
Sen Nasıl yapıyorsun
Oruc oruc nelere baktin sen???Fena oldum ya. İnsta da surekli yemek onerileri cikti. Hem midem bulaniyo hem gurulduyodaha 4 saat var
Niye acaba?aksamdan islatiyor musun?Benim nohutum hic guzel olmaz. Bir turlu pismek bilmez. Seneye köyden alacağım