Emin ol geçiyo canım ben de bana söylenince kızardım düzelmiyolar diye ama 3 tane büyüttüm hala büyütüyorum zaman geçince unutuluyo bile. Büyük kızım asla uyumazdi uyusa bile gece 3 te kalkar 5 e kadar otururduk beraber ağzında meme yatağa götürürüm yatağa koyduğum anda hoop bi daha uyanirdi şimdi top patlasa uyanmaz.ikizler yarım saatte bir biri gözünü açardı üstelik prematüre doğdukları için hem mama hem süt veriyodum sırayla.gozum kapalı mutfağa git gel o arada sahur yap çok zor oluyordu.simdi yataklarına koyuyorum on dk da uyuyolar çok şükür..biraz uzattım kusura bakma ama seni rahatlatmak için yazdım canım sabret..bebekler büyüdükçe daha çok yoruluyolar ve uyuduklarinda uyanmıyolar..Allah hepimizin yardımcısı olsunGecmeyecek gibi geliyor işte yasarken. 15 dk da sahur yiyorum. Sonra da mideme oturuyor. Nolcak uyancaklar diye korkuma lebaleb yutuyorum
Geçmiş olsun iyileşirsin inşallah çabucakKızlar bu ara iyice bıraktım ben.iki gündür çok hastayım boğazım şişti..dün kolumu bile kaldıracak halim yoktu antibiyotik aldım sağlık ocağından biraz gözüm açıldı..baş ağrısı bi yandan boğaz ağrısı halsizlik bi yandan..umarım çabuk geçer
Ne demek cok tesekkur ederim. Yasayan birinin anlatmasi bambaşka, yasamadan boş konusan da cok olunca inanamiyosun işte. Ama sen görmüş geçirmişsin umut oldun en azindanEmin ol geçiyo canım ben de bana söylenince kızardım düzelmiyolar diye ama 3 tane büyüttüm hala büyütüyorum zaman geçince unutuluyo bile. Büyük kızım asla uyumazdi uyusa bile gece 3 te kalkar 5 e kadar otururduk beraber ağzında meme yatağa götürürüm yatağa koyduğum anda hoop bi daha uyanirdi şimdi top patlasa uyanmaz.ikizler yarım saatte bir biri gözünü açardı üstelik prematüre doğdukları için hem mama hem süt veriyodum sırayla.gozum kapalı mutfağa git gel o arada sahur yap çok zor oluyordu.simdi yataklarına koyuyorum on dk da uyuyolar çok şükür..biraz uzattım kusura bakma ama seni rahatlatmak için yazdım canım sabret..bebekler büyüdükçe daha çok yoruluyolar ve uyuduklarinda uyanmıyolar..Allah hepimizin yardımcısı olsun
Geçmiş olsun. Covit degil dimiKızlar bu ara iyice bıraktım ben.iki gündür çok hastayım boğazım şişti..dün kolumu bile kaldıracak halim yoktu antibiyotik aldım sağlık ocağından biraz gözüm açıldı..baş ağrısı bi yandan boğaz ağrısı halsizlik bi yandan..umarım çabuk geçer
Çok geçmiş olsun canım inşallah covit belirtisi değildirKızlar bu ara iyice bıraktım ben.iki gündür çok hastayım boğazım şişti..dün kolumu bile kaldıracak halim yoktu antibiyotik aldım sağlık ocağından biraz gözüm açıldı..baş ağrısı bi yandan boğaz ağrısı halsizlik bi yandan..umarım çabuk geçer
Neler aldinSlm arkadaşlar bu gün erken eve geldim biraz uyudum şimdi yemeklerini hallettim
Ayrıca bu gün alışveriş yaptım , uzun zamandır pek bir şey almıyordum,
Gecmis olsun canim.Kızlar bu ara iyice bıraktım ben.iki gündür çok hastayım boğazım şişti..dün kolumu bile kaldıracak halim yoktu antibiyotik aldım sağlık ocağından biraz gözüm açıldı..baş ağrısı bi yandan boğaz ağrısı halsizlik bi yandan..umarım çabuk geçer
Çok teşekkür ederim canım..aynen öyle bikinileri bi geri idare ediyoruz işteGeçmiş olsun iyileşirsin inşallah çabucak
Hepimizin bıraktığı duygusal açlık dönemleri oluyor
Bende o dönemdeyim şu aralar
bugün marketlerde heryer şeker çikolataydı almamak için zor dayandık
Azıcık da olsa rahatlattiysam ne mutluNe demek cok tesekkur ederim. Yasayan birinin anlatmasi bambaşka, yasamadan boş konusan da cok olunca inanamiyosun işte. Ama sen görmüş geçirmişsin umut oldun en azindan
Teşekkür ederim canım.. sanmıyorum cunku biraz rahatladı boğazım.iki gündür antibiyotik zencefilli ballı çay boğaz spreyi kullanıyorum şükür biraz daha iyiyimGeçmiş olsun. Covit degil dimi
Çok teşekkür ederim canım..inşallah değildir korkuyorum ama değilimdir diye düşünüyorumÇok geçmiş olsun canım inşallah covit belirtisi değildir
Teşekkür ederim canım..bana da zencefilli ıhlamur çayı iyi geldi..bi kaç gün daha içerim inşallah kısa sürede geçerGecmis olsun canim.
Ben de cok bademcik olurum.eskiden antibiyotiksiz gecmezdi.simdi atlatiyorum sukur.Adacayi gargarasi benim bademciklerimi 2 gune rahatlatiyor.gunde 3 4 kere yaparak.tavsiye ederim.
Beğenmedin miGünaydınnnnnn74.8 geldim bugün
Burada da hava çok güzeldi, afiyet olsun canımGünaydın çok güzel bir hava var dışarıda
Dünki menümü yazayım
Sahur yok
Iftar birgün önceden kakan haslamadan bir tabak
(Evdekilere pizza yaptım ucundan tadına baktım dilim falan almadim)
Zaten ben sadece tatlı türlerine dayanamıyorum
Dün tatlıdan bir çatal aldım devamını getirmedim
6000 adim attım
Bugünde aynı şekilde yürürüm inşallah
Afiyet olsun canım, çok yemezsin sen biliyorumİyi günler
Ben sahurda ne yedim?
Tbe 2 dilim ekmek, domates ve peynirle sandviç.
1 haşlama yumurta
1 salata
Domatesin kalani
6 zeytin
Çay
Akşama annemdeyim. İnşallah uygun menü olur. Zaten illa çorba fix olur. Yemekte bana uygunsa sorun olmaz. Tatli hakkimi da bu gece kullanabilirim
İyi yapmışsınız canım, evet en güzeli hafif geçirmekMarketleri dolanıp geldik bizde iyi oldu hava aldıkakşama fırında havuçla kabak yapayım diyorum
Çorba yaparım
Hafif geçireyim diyorum bakalım
Nasip
Selam kizlar
Bugun 72.6 geldim.dun 72.8 idim.
Insallah bugun de dikkat eder sahur yapmam da yarina biraz daha azalirim.
Bugun kendime bir elbise aldim.bayramlik niyetineotantik :)
2 3 kilo versem daha iyi olacak.aslinda şu an tam da.suya girince ceken kumaslardan.yikamamaliyimbu elbise fikrini aklima sen soktun busra.seni kiskanmis olabilirim Aijoo ☺
Aslında 62 olunca alışveriş yapacaktım ama koton % 50 indirim yapmış fırsat bu dedimNeler aldin
İnşallah tez zamanda geçer canımÇok teşekkür ederim canım..aynen öyle bikinileri bi geri idare ediyoruz işte
Azıcık da olsa rahatlattiysam ne mutlu
Teşekkür ederim canım.. sanmıyorum cunku biraz rahatladı boğazım.iki gündür antibiyotik zencefilli ballı çay boğaz spreyi kullanıyorum şükür biraz daha iyiyim
Çok teşekkür ederim canım..inşallah değildir korkuyorum ama değilimdir diye düşünüyorum
Teşekkür ederim canım..bana da zencefilli ıhlamur çayı iyi geldi..bi kaç gün daha içerim inşallah kısa sürede geçer
Afiyet olsun canımMenum
Sahur yok
Iftar
2 hurma
1/4armut
1/2tarhana corbasi
2 parmak kadar pide
1 kasik pirinc
1 kasik bulgur pilavi
1 tavuk baget patates sogan dan olusan tavuk yemegi
Salata yogurt
Yarim porsiyon gullac
Bugun kontrolluydum iftarda.yine de cok ama onceki gunlere kiyasla.
Ikindin bir bas agrisi girdi hala gecmedi.geciverse rahatlasam.
Ooo gule gule giy canim.sen ihtiyaclari almissin.Beğenmedin mi
Burada da hava çok güzeldi, afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım, çok yemezsin sen biliyorum
İyi yapmışsınız canım, evet en güzeli hafif geçirmek
Aijoo bizi yoldan çıkardı güle güle giyinmek nasip olsun canım
Aslında 62 olunca alışveriş yapacaktım ama koton % 50 indirim yapmış fırsat bu dedim3 kot, 2 spor ayakkabı (25 TL ye geldi bir tanesi) çanta, kemer, cüzdan, çorap, 2 gömlek, 3 iç çamaşırı üst taraf için ve çocuklara birer parça üst aldım
İnşallah tez zamanda geçer canım
Afiyet olsun canımaz az pilav tatlı var ama kararında yemişsin ayrıca geçmiş olsun
Teşekkür ederim canımOoo gule gule giy canim.sen ihtiyaclari almissin.
Afiyet olsun canımİftar
1 kase çorba
Fırında 1 kabak 1 havuç
2 kaşık bulgur pilavı
Bir kaç çatal taşlık
Yoğurt
Bide çok az katmer
( bugün dükkanın yanından geçerken koktu da)
Ben önümdeki parçayı yerken eşim hepsini bitirmiş zaten istesem de yiyemedim