🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Bende 24.8 olmam lazım yani 62 kilo olunca normal sınıra iniyorum🤩 hadi bir motivasyon nedeni daha çıktı bize 🤩
Evet öyle oldu şuan 🤭 7lere gelmek için cok heycanlaniyorum aslında. Ama ramazanda kendini frenlemek cidden daha zormuş. sürekli etrafinda tatli yiyen insanlar olmasi bile etkiliyo. Sanki ramazan denince illa tatli yemek lazim herkeste bir tatli meraki 🙄😳 bakalim bayramda da karişcak biraz ama mayis sonu yeniden bir duzen oturturuz diye düşünüyorum

Evet öyle oldu şuan 🤭 7lere gelmek için cok heycanlaniyorum aslında. Ama ramazanda kendini frenlemek cidden daha zormuş. sürekli etrafinda tatli yiyen insanlar olmasi bile etkiliyo. Sanki ramazan denince illa tatli yemek lazim herkeste bir tatli meraki 🙄😳 bakalim bayramda da karişcak biraz ama mayis sonu yeniden bir duzen oturturuz diye düşünüyorum
Canım bence ramazanda 84 olmaya çalış, bayram haftası en kötü o kiloyu korursun, sonra yeniden vermeye başlarsın, bayram diye önüne geleni yersen tüm ramazan verdiklerin geri gelir

Canım bence ramazanda 84 olmaya çalış, bayram haftası en kötü o kiloyu korursun, sonra yeniden vermeye başlarsın, bayram diye önüne geleni yersen tüm ramazan verdiklerin geri gelir
Evet bayramda da aynı şekilde en azindan koruma yapmak gerekli. Şuan iki hafta da 83 görmek hedefim. Bakalim hayirlisi artik. Boş hedefle olmuyor icraatte yapacagiz :)

Günaydın çok güzel bir hava var dışarıda
Dünki menümü yazayım
Sahur yok
Iftar birgün önceden kakan haslamadan bir tabak
(Evdekilere pizza yaptım ucundan tadına baktım dilim falan almadim💪)
Zaten ben sadece tatlı türlerine dayanamıyorum
Dün tatlıdan bir çatal aldım devamını getirmedim
6000 adim attım
Bugünde aynı şekilde yürürüm inşallah

X