Ne güzel işte hedef oluyor bize deSelam kizlar
Bugun 72.6 geldim.dun 72.8 idim.
Insallah bugun de dikkat eder sahur yapmam da yarina biraz daha azalirim.
Bugun kendime bir elbise aldim.bayramlik niyetineotantik :)
2 3 kilo versem daha iyi olacak.aslinda şu an tam da.suya girince ceken kumaslardan.yikamamaliyimbu elbise fikrini aklima sen soktun busra.seni kiskanmis olabilirim Aijoo ☺
Teşekkür ederim canımSarayca gule gule giy
Benimde ihtiyaclarim var. İc çamaşır,pijama, evde giymelik kisakollu. alt eşofmanim hiç yok malum beden bulunmuyordu. Haziranda faturalar bittiginde bende bir alisveris yapcam inşallah
Bende ayircam kiyafet. Kimisini anneme vericem kimisini başkalarina. Ama çoğunu daralttiririm. Bugün kumaş pantolonum bol geldi nasil sevindimTeşekkür ederim canımHaziran'da hem daha çok kilo vermiş olursun 1 beden daha küçük kıyafetleri alırsın canım ben bu konuda çok inadım gerçi iyi bir şey değil, millet kilolu olunca da hiç affetmeyip güzel güzel giyiniyor, ben illa vereceğim o kiloyu bu kışı atlattım çok şükür, geçen gün hepsini elden çıkardım sadece alt pantolon ve 2 kazak bıraktım ne olur ne olmaz diye
Ediyorum canim.❤elimden geldigince.ama senin kadar azimli degilim.Seninde gider canim yeterli dikkat et
Aflyet olsun canim.Bu gün menüm
Sahur yok
İftar
Karnıyarık
Az bulgur pilavı
Bol salata
Ara
1 avuç karışık kuru yemiş
Belki sonra 3 incir yiyebilirim
Iste ideal kocaİftar
1 kase çorba
Fırında 1 kabak 1 havuç
2 kaşık bulgur pilavı
Bir kaç çatal taşlık
Yoğurt
Bide çok az katmer
( bugün dükkanın yanından geçerken koktu da)
Ben önümdeki parçayı yerken eşim hepsini bitirmiş zaten istesem de yiyemedim
Sagol canimNe güzel işte hedef oluyor bize degule gule giymek nasip olsun
Cok cok gecmis olsun canim.buyudukce hersey yoluna girecek insallah.sen ilgili bir annesin.elinden geleni yapiyorsun.cocuklarin cok sansli.Sahuru yazmismiydim animsayamadim. Klasik sahurdu. Zaten sahurum kontrollu iftarda sapitiyorum ben..
Neyse gelelim iftara
1 hurma
1 kepce ezogelin
2 parmak pide
5 minik kofte
3 4 dilim patates(firinda pişti)
1 servis kasigi tavuklu pilav
Salata ve kereviz yogurtlusu
Ara
Turk kahvesi
5 ekler
Az sonra günah cikarmak icin kiraz sapı
Bugun yusrayi psikiyatriye götürdüm. Terapi almaya baslayacak. Gelisim testi istendi. Ayriyetten takintilari için baska bir bolumede yonlendirildi. Onun moral bozukluguda vardi. Cok yıkılmadım ama uzgunum elbette...
Ordan cikinca parka goturduk malum eve kapancaz baya yoruldum..
Afiyet olsun canımSahuru yazmismiydim animsayamadim. Klasik sahurdu. Zaten sahurum kontrollu iftarda sapitiyorum ben..
Neyse gelelim iftara
1 hurma
1 kepce ezogelin
2 parmak pide
5 minik kofte
3 4 dilim patates(firinda pişti)
1 servis kasigi tavuklu pilav
Salata ve kereviz yogurtlusu
Ara
Turk kahvesi
5 ekler
Az sonra günah cikarmak icin kiraz sapı
Bugun yusrayi psikiyatriye götürdüm. Terapi almaya baslayacak. Gelisim testi istendi. Ayriyetten takintilari için baska bir bolumede yonlendirildi. Onun moral bozukluguda vardi. Cok yıkılmadım ama uzgunum elbette...
Ordan cikinca parka goturduk malum eve kapancaz baya yoruldum..
Spor şimdilik pek önemli değil canım, son 6-7 kilo kala bir başlarsın sımsıkı olursun,Bende ayircam kiyafet. Kimisini anneme vericem kimisini başkalarina. Ama çoğunu daralttiririm. Bugün kumaş pantolonum bol geldi nasil sevindimama be nim zaten alt bedenim pek incelmedi. Hâla 50 beden sanirim. Çünkü spor istedigim gibi yapamiyorum
Aflyet olsun ramazanda normal ama kuruyemis falan sankiİkinci posta çay koydum, doyamıyorum çayabu gün yediğim kuruyemiş için bile vicdan yaptım, oysaki ara öğün olarak çok normal ama bir an önce kiloları da vermek istiyorum
Normal tabiAflyet olsun ramazanda normal ama kuruyemis falan sanki
Ben de cok ictim
Iftarda once bir kupa cay koydum kendime..sonra yyemwkleri koydum.basim da agriyinca iyi geldi.
Bu ara hiç içmiyorum ben, hangisini tercih ediyorsun senMadensuyu iciyorum.oylesine ramazanda tuketimi hakkinda nette bakinirken buna denk geldim busra.aklima sen geldin.paylasayim dedim.Aijoo
"
Piyasada bulunan birçok maden suyunun mineral değerleri farklı. Kişinin ihtiyacına göre tercih yapılabilir.
Kurtuluş Savaşı sırasında Afyonkarahisar’da böbreklerinden rahatsızlanıp, Gazlı Göl’den getirilen maden suyunu içerek sağlığına kavuşan Atatürk’ün, bizzat sermayesini vererek, Afyonkarahisar Gazlıgöl beldesinde bir fabrika kurulması ile maden suyu üretimi yapıldı.”
Bi lekelenme oldu da baslamadi tam olarak.belki de ondandir.cok sukur gectiNormal tabidengesizim işte, bazen anormal çok yerim bazen ise gereğinden az
Afiyet olsun canım geçti mi baş ağrısı, regl misin sen
Maden suyu da cok icmiyorum ben elbet fatdasi da varMadensuyu iciyorum.oylesine ramazanda tuketimi hakkinda nette bakinirken buna denk geldim busra.aklima sen geldin.paylasayim dedim.Aijoo
"
Piyasada bulunan birçok maden suyunun mineral değerleri farklı. Kişinin ihtiyacına göre tercih yapılabilir.
Kurtuluş Savaşı sırasında Afyonkarahisar’da böbreklerinden rahatsızlanıp, Gazlı Göl’den getirilen maden suyunu içerek sağlığına kavuşan Atatürk’ün, bizzat sermayesini vererek, Afyonkarahisar Gazlıgöl beldesinde bir fabrika kurulması ile maden suyu üretimi yapıldı.”
Hangisi ne kadar iyi bilemiyorum.kizilay guven uyandiriyorBu ara hiç içmiyorum ben, hangisini tercih ediyorsun sen
Bizde hangisi denk gelirse, Beypazarı, Kızılay vs. Onu alıyoruzHangisi ne kadar iyi bilemiyorum.kizilay guven uyandiriyoronu iceriz hep.
Canım şimdi ikisi de çok küçük, inan ilerleyen yaşlarda hepsi geçecek, hemen hemen herkes bu dönemlerden geçti, sakın öyle düşünme,İlgili bir anneysem neden herşey beni buluyor diye düşünmeden edemiyorum. Saglik yönünden sinavim çok ağır gecti,geciyor. Asla isyan etmek istemiyorum. Sadece bir anlik dusunce oluyor sonra geciriyorum. Her zaman savaşmaya devam edicem yeterki cocuklarim iyi olsun başka bir gayem yok
Yusrayla ilgili daha bebeklikten hep hastaliklarla geçti. Ne bileyim havale gecirdi başka şeyler oldu. Hep böyle bir sorun yasadik. Bazen sadece bunalmis hissediyorum işteCanım şimdi ikisi de çok küçük, inan ilerleyen yaşlarda hepsi geçecek, hemen hemen herkes bu dönemlerden geçti, sakın öyle düşünme,