Ne agir imtahanlar var busra.ne agir hastalar var.gönlünü ferah tut kuzum.İlgili bir anneysem neden herşey beni buluyor diye düşünmeden edemiyorum. Saglik yönünden sinavim çok ağır gecti,geciyor. Asla isyan etmek istemiyorum. Sadece bir anlik dusunce oluyor sonra geciriyorum. Her zaman savaşmaya devam edicem yeterki cocuklarim iyi olsun başka bir gayem yok
Ohh sifa olsunBizde hangisi denk gelirse, Beypazarı, Kızılay vs. Onu alıyoruz, meyveli olan var evde çocuklar seviyor, ben kalorisi çok diye içmiyorum
Haklisin cok insan var nice acılar var. Bugunumuze şükürNe agir imtahanlar var busra.ne agir hastalar var.gönlünü ferah tut kuzum.
Ohh sifa olsun
iki kızın var şanslısın 1-2 yıla kalmaz arkadaş olurlar, o zaman çok rahatlarsın inşallah canımYusrayla ilgili daha bebeklikten hep hastaliklarla geçti. Ne bileyim havale gecirdi başka şeyler oldu. Hep böyle bir sorun yasadik. Bazen sadece bunalmis hissediyorum işte
Aynen öyle canımiki kızın var şanslısın 1-2 yıla kalmaz arkadaş olurlar, o zaman çok rahatlarsın inşallah canım
Bayrama kadar verirsinSelam kizlar
Bugun 72.6 geldim.dun 72.8 idim.
Insallah bugun de dikkat eder sahur yapmam da yarina biraz daha azalirim.
Bugun kendime bir elbise aldim.bayramlik niyetineotantik :)
2 3 kilo versem daha iyi olacak.aslinda şu an tam da.suya girince ceken kumaslardan.yikamamaliyimbu elbise fikrini aklima sen soktun busra.seni kiskanmis olabilirim Aijoo ☺
Benim kızım ve oğlum arasında 19 ay var 1,5 yaş yani , kız erkek olunca bazen anlaşmazlık oluyor ama yine de oynuyorlar aradaAynen öyle canımAijoo kardeşler aynı cinsiyette olunca her şey daha kolay.benim büyük 6 yaşında daha küçükler 2,5 ama şimdiden birbirlerine yoldaş arkadaş oluyolar..çocuklar büyüdükçe daha kolaylaşıyo her sey
Tesekkurler canimBayrama kadar verirsintiril tiril giyersin
Amin inşallah, Allah sağlık sıhhat versin çocuklarımıza da bize de
Aralari azmis.1.5 yas ne ki.sen de ikiz gibi buyutmussun sarayca.simdi kac yasindalar?Benim kızım ve oğlum arasında 19 ay var 1,5 yaş yani , kız erkek olunca bazen anlaşmazlık oluyor ama yine de oynuyorlar aradaAllah hepimizin evladına sağlık sıhhat versin
Kızım 8,5 oğlum 7 yaşında, daha küçükler teyzesiAralari azmis.1.5 yas ne ki.sen de ikiz gibi buyutmussun sarayca.simdi kac yasindalar?
Kucuklermis :)Kızım 8,5 oğlum 7 yaşında, daha küçükler teyzesibenim kv hep yanımdaydı, o konuda şanslıydım sanırım,
Amin inşallah canımKucuklermis :)
Allah bagislasin hepsini
Iyi geceler .Bu gün yine sahur yapmıycam,hepinize iyi geceler
Bence farkediyor biraz. Sabah cok erken tartilmaKızlar bişey soracağım
Kızım geceleri uyanıyor sürekli
Mesela yarım saat önce uyandı tuvalete girdim ve çok susamışım su içtim
Uyanınca tartıldığım rakam doğru oluyor mu?
Ya benim kilo vermem durdu veremiyorumGünaydın arkadaşlarcuma tartısı -450 Gr
Canım kilo her gün eksilmez, 3-4 günde bir düşer hiç canını sıkma , sen yeter ki dikkat etYa benim kilo vermem durdu veremiyorumne yapmamı önerirsiniz
Çok üzülüyorum motivasyon 0