🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Ne agir imtahanlar var busra.ne agir hastalar var.gönlünü ferah tut kuzum.
Bizde hangisi denk gelirse, Beypazarı, Kızılay vs. Onu alıyoruz, meyveli olan var evde çocuklar seviyor, ben kalorisi çok diye içmiyorum
Ohh sifa olsun

iki kızın var şanslısın 1-2 yıla kalmaz arkadaş olurlar, o zaman çok rahatlarsın inşallah canım
Aynen öyle canım Aijoo kardeşler aynı cinsiyette olunca her şey daha kolay.benim büyük 6 yaşında daha küçükler 2,5 ama şimdiden birbirlerine yoldaş arkadaş oluyolar..çocuklar büyüdükçe daha kolaylaşıyo her sey

Sarayca güle Güle giy aldıklarını onlar eskisin sen eskime

Aijoo yaşadıkların kolay değil tabiki yorulmuş bunalmışsın
Allah beterinden saklasın yavrularımıza sağlık sıhhat versin.
sen iyi ol ki onlarda iyi olsun

Bayrama kadar verirsin tiril tiril giyersin

Benim kızım ve oğlum arasında 19 ay var 1,5 yaş yani , kız erkek olunca bazen anlaşmazlık oluyor ama yine de oynuyorlar arada Allah hepimizin evladına sağlık sıhhat versin

Amin inşallah, Allah sağlık sıhhat versin çocuklarımıza da bize de

Teşekkür ederim canım uzun zamandır hep 62 olunca alışveriş yapacağım deyip duruyordum, gerçi daha 2,5 kg var ama fırsatı değerlendirmek istedim.

İnşallah hepimiz ideal kilomuza geliriz ve tek derdimiz alışveriş yapmak olur

Benim kızım ve oğlum arasında 19 ay var 1,5 yaş yani , kız erkek olunca bazen anlaşmazlık oluyor ama yine de oynuyorlar arada Allah hepimizin evladına sağlık sıhhat versin
Aralari azmis.1.5 yas ne ki.sen de ikiz gibi buyutmussun sarayca.simdi kac yasindalar?

Kızlar bişey soracağım
Kızım geceleri uyanıyor sürekli
Mesela yarım saat önce uyandı tuvalete girdim ve çok susamışım su içtim
Uyanınca tartıldığım rakam doğru oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…