Zapt etmek zordu iyice zor olcakBende yarın çıkarırım artık bugün hava kapalı gibiydi bide başım ağrıyınca çıkamadık
İyice sıkılacak evde çocuklar
Ödem olduğunu düşündüm yoksa birden inemezdi böyle. Ben bu gazla cumaya kadar ağzına tatli surmemBende inanmıyorum bazen kızımı filan çıkarıyorum sonra gene tartılyorumgözün Aydın
Bende 74.9 geldim bugün
Dünkü menü güzeldi çünküBu tarti dogru mu, o zaman gecen gordugum 87 ne idibirkaç kez indim ciktim o kadar mutluyumki şuan
Önceki kaçtı canım, almış mısınBende inanmıyorum bazen kızımı filan çıkarıyorum sonra gene tartılyorumgözün Aydın
Bende 74.9 geldim bugün
Aynen çok güzel motive ediyor tartı sonucuÖdem olduğunu düşündüm yoksa birden inemezdi böyle. Ben bu gazla cumaya kadar ağzına tatli surmem
Benimki şaka maka yapmamis :/Ahahah cok güldüm kızdemekki bende ödem vardi ya. İnşallah seninde düşer birden
Ramazan baslangicindan bir gün önce 87.7 idim 15 günde 1.8 kg gitmiş. En azindan almamiş oldum
Once kactin ki unuttum ben.Bende inanmıyorum bazen kızımı filan çıkarıyorum sonra gene tartılyorumgözün Aydın
Bende 74.9 geldim bugün
Unutmayalim.tedarik edelim.Zapt etmek zordu iyice zor olcak
Afiyet olsun canımMenum
Sahur yok
Iftar
Yarim kase tarhana corbasi
2 hurma
5 kasik et sote
1 kasik pilav
1.5 porsiyon bol sebzeli (sogan biber patlican)bulgur pilavi
Salata yogurt
Gullac var 1 porsiyon ondan da yerim simdisahur yapmam bu durumda :)
Seninde gider canim yeterli dikkat etBenimki şaka maka yapmamis :/
Daha 14 gun varbi o kadar daha gider insallah canim.
Bende huniler bolOnce kactin ki unuttum ben.
Unutmayalim.tedarik edelim.
Kovit zamani gerekli olan seyler
Maske
Mesafe
Huni
Bulgur beni acayip rahatsiz ediyor yemicem uzun bir süreAfiyet olsun canımay benim canımda bulgur pilavı çekti, yarın bulgur ve karnıyarık yapacağım
Bende fazla kaçırmam belki yemem bileBulgur beni acayip rahatsiz ediyor yemicem uzun bir süre
Çok güzel canım afiyet olsunİftar
1 hurma
1 kepçe yayla çorbası
2 parmak kadar pide
1 kase patlıcanlı sebze yemegi
Yogurt ve salata
Birazdan filtre kahve
74.3Önceki kaçtı canım, almış mısın
+600 grOnce kactin ki unuttum ben.
Unutmayalim.tedarik edelim.
Kovit zamani gerekli olan seyler
Maske
Mesafe
Huni
Aman canim cok kalorilidir o. Tat ama sakın cok yemeBenim adam künefe yap diye tutturdu
Normalde 2 tane pişirirdim ama şimdi 1 tane pişireceğim beeeeelki 1 2 çatal alırım onunkinden ama belli de olmaz belki de yemem