Çok artın yok cumaya eksi olursun dikkat edersen tabi74.3
+600 gr
Ve huni konusunda haklısın
Ah bilemedim künefe olunca işler değişirBenim adam künefe yap diye tutturdu
Normalde 2 tane pişirirdim ama şimdi 1 tane pişireceğim beeeeelki 1 2 çatal alırım onunkinden ama belli de olmaz belki de yemem
Ay canım bki 29 a çok az kalmışAman canim cok kalorilidir o. Tat ama sakın cok yeme
Filtremi icmistim canim afiyet olsunBi kahve yapmaya karar verdim kızlar neredesiniz size de ikram edeyim
29 olunca ne oluyor canim. Bir keresinde baktigimda boyuma gore normal kilomun ustunde olmam icin 84tü sanirim. Şuan hâla 1. Derece obezimAy canım bki 29 a çok az kalmışbu hafta dikkat edersen hedeflediğin kiloya bile ulaşabilirsin
29 a inince obez değil fazla kilolu oluyorsun29 olunca ne oluyor canim. Bir keresinde baktigimda boyuma gore normal kilomun ustunde olmam icin 84tü sanirim. Şuan hâla 1. Derece obezim
İnşallah ya29 a inince obez değil fazla kilolu oluyorsun24 olunca ise ideal kilonda oluyorsun, bu bayram sen 29 ben 24 görelim inşallah
Bende 24.8 olmam lazım yani 62 kilo olunca normal sınıra iniyorumİnşallah ya
Bende bayadir bakmamistim iyi oldu hatırlattın
84 olunca obezlikten kurtuluyomuşum
Evet öyle oldu şuanBende 24.8 olmam lazım yani 62 kilo olunca normal sınıra iniyorumhadi bir motivasyon nedeni daha çıktı bize
Canım bence ramazanda 84 olmaya çalış, bayram haftası en kötü o kiloyu korursun, sonra yeniden vermeye başlarsın, bayram diye önüne geleni yersen tüm ramazan verdiklerin geri gelirEvet öyle oldu şuan7lere gelmek için cok heycanlaniyorum aslında. Ama ramazanda kendini frenlemek cidden daha zormuş. sürekli etrafinda tatli yiyen insanlar olmasi bile etkiliyo. Sanki ramazan denince illa tatli yemek lazim herkeste bir tatli meraki bakalim bayramda da karişcak biraz ama mayis sonu yeniden bir duzen oturturuz diye düşünüyorum
Evet bayramda da aynı şekilde en azindan koruma yapmak gerekli. Şuan iki hafta da 83 görmek hedefim. Bakalim hayirlisi artik. Boş hedefle olmuyor icraatte yapacagiz :)Canım bence ramazanda 84 olmaya çalış, bayram haftası en kötü o kiloyu korursun, sonra yeniden vermeye başlarsın, bayram diye önüne geleni yersen tüm ramazan verdiklerin geri gelir
İnşallah dikkat edersen çok rahat görürsün benceEvet bayramda da aynı şekilde en azindan koruma yapmak gerekli. Şuan iki hafta da 83 görmek hedefim. Bakalim hayirlisi artik. Boş hedefle olmuyor icraatte yapacagiz :)
GünaydınnnnnnGünaydın arkadaşlar
Bugun dikkat edersen birden eksilir canimGünaydınnnnnn74.8 geldim bugün